Crypto-products
Netricoin komplekt ehk Stellar ja Bitcoin Cash ühes?

Netricoin komplekt ehk Stellar ja Bitcoin Cash ühes?

Mitmekesistamine, s.t vahendite investeerimine erinevatesse varadesse, on üsna tuntud praktika, mis on populaarne kogenud börsimängijate seas. Kuna krüptorahad on järjest populaarsemad, nii kasulikkuse kui ka investeeringute osas, üritatakse seda meetodit krüptoraha turul üha enam rakendada. Kuid paljude algajate investorite jaoks võib ühe vara valimine ja hoidmine olla üsna keeruline. Seetõttu loodi vastuseks nende vajadustele uuenduslik toode, mis võimaldab mitmekesistada krüptot, pakkudes klientidele kaht praegu kõige lootustandvamat valuutat.

Stellar – tuleviku platvorm?

Stellar on platvorm, mida innukalt kasutavad rahvusvahelised organisatsioonid, suurettevõtted ja ülemaailmsed korporatsioonid ning sellega seotud Stellar Lumensi token on populaarne paljude professionaalsete investorite seas. Seda seetõttu, et Stellar võimaldab kiiret, lihtsat ja turvalist ülekannet mitte ainult valuutade ja krüptorahade, vaid ka kõigi teiste finantsinstrumentide vahel.

Stellar projekt loodi 2014. aastal koostöös Jed Calebi, tuntud Ripple platvormi kaudu ja investeerimisõigusele spetsialiseerunud advokaat Joyce Kimiga, kelle jaoks krüptorahad on kõigile kättesaadava tehnoloogia näide. Tänu nende ühistele jõupingutustele loodi Stellari platvorm. Nagu paljud teised krüptoraha võrgud, tugineb see sujuvamale ja laiendatud Bitcoini lähtekoodile, kuid enne Stellari ametlikku käivitamist veetsid Jed ja Joyce palju aega BTC süsteemide, eeliste ja puuduste uurimisel veendumaks, et nende kujundus oleks ainulaadne ja praktiline.

Nende vaev tasus end ära, sest 2016. aastal alustas Stellar esimest tõelist koostööd. Praegu kasutavad platvormi ja sellega seotud tokeneid innukalt vahendite, vara, tooraine ja teenuste vahetamiseks mitte ainult suured ettevõtted, vaid ka investorid ja üksikisikud. Tänu sellele naudivad nad krüptoraha vahetuses ka silmapaistvat populaarsust, saavutades paljude ekspertide seas “suure mängija” staatuse.

Bitcoin Cash – BTC parem versioon

Bitcoin Cash on omamoodi “murdosa” algsest Bitcoinist, mistõttu peavad paljud inimesi seda nõrgemaks versiooniks, mis kajastub BCH kutsumises BTC “väikeseks vennaks”. Tegelikkuses ei ole Cash mitte ainult mitte kuidagi nõrgem oma “suurest vennast”, vaid isegi parandab vead ja puudused, mis takistavad paljusid BTC kasutajaid.

Esialgne eeldus oli, et Bitcoin Cash, mida nimetatakse ka Bcashiks, pidi olema lihtsalt “algse” Bitcoini täiendus. Kahjuks tekkis BCH projekti taga olnud inimeste ja ülejäänud meeskonna vahel suur arusaamatus ja seejärel lagunemine. Selle olukorra tagajärjel on Bcash nüüd täiesti eraldiseisev, iseseisev krüptoraha.

Kuigi Bitcoin Cash põhineb endiselt “klassikalise” Bitcoiniga samal süsteemil on nende müntide vahel mõned erinevused. Esimene ja peamine on ribalaius, kuna see on BTC üks enim viidatud varjukülgi koos selle kehva mastaapsusega. Bcashi projekt oli mõeldud selle probleemi lahendamiseks, suurendades nii oluliselt ribalaiust kui ka parandades mastaapsust, et tehinguid saaks töödelda kiiremini ja mahukamalt.

Kahjuks pole BCH-l ikka veel sellist mainet kui “suurel vennal”, kuid tundub, et see on viimasel ajal üha enam populaarsust kogunud ning “klassikalise” Bitcoini fännid hindavad selle kiirust ja funktsionaalsust üha enam. Seetõttu on paljud inimesed huvitatud sellesse münti investeerimisest.

Kombinatsioon kahest krüptost – Netricoin

Netricoin komplekt loodi otsese vastusena kasvavale nõudlusele investeerimistoodete järele, mis võimaldab mitmekesistamist mugaval ja algajale sõbralikul viisil.

Portfelli mitmekesistamine, st hajutatud varadesse investeerimine on investori arsenalis väga oluline oskus. Krüptoraha turul võib see olla üsna keeruline selle omaduste ja täiendavate sammude tõttu, mida tuleb investeerimisel teha. Õige vahetuse leidmine, registreerimine, portfelli leidmine, selle tagamine… see kõik võib olla eriti domineeriv uutele investoritele, kes omandavad vajalikke kogemusi ja teadmisi vaid ühe e-valuutaga investeerimisest, rääkimata rohkematest valuutadest.

Netricoin on suunatud just sellistele inimestele. Arvamused selle toote kohta on üldiselt ühtsed, et see on mugav, lihtne ja ennekõike ohutu viis omandada kogemusi mitme vara haldamisel. Kombineerides kaks paljutõotavat krüptovaluutat, Stellar Lumensi ja Bitcoin Cashi, võimalusega võrguühenduseta üksusi turvaliselt säilitada ja vajalikule teabele juurde pääseda, pakub Netricoin kõike, mida vajad oma e-rahakoti mitmekesistamiseks.

Kuidas see täpselt töötab? Kõigepealt valib huvitatud klient välja komplekti, mis teda huvitab ja täidab seejärel vormi vastava teabega. Pärast vormi täitmist ja saatmist tuleks saata kinnitusmeil määratud e-posti aadressile. Seejärel toimetatakse pakk mõne päeva pärast määratud aadressile. Turvalisuse huvides palutakse kliendil sissenõudmisel esitada isikut tõendav dokument ja pärast andmete kinnitamist palutakse paki eest maksta.

See pakett sisaldab Netricoin komplekt pääsukoodiga kaarti ja brošüüri, milles on üksikasjalikud juhised selle kasutamiseks. Kaardil olev kood annab kliendile juurdepääsu mitte ainult Netricoini turustaja valitud ja turvatud e-rahakotile paigutatud tellitud üksustele, vaid ka haridusplatvormile, kus on kvaliteetsed materjalid XLM ja BCH kasutamise ajaloo, omaduste ja kasutamise kohta. Netricoin pakub juurdepääsu kvaliteetsetele õppematerjalidele ja veebikoolitustele. Tänu sellele saab klient lisaks kahele erinevale hoolikalt valitud ja turvatud e-rahakotile paigutatud krüptovaluutale ka juurdepääsu hõlpsasti seeditavas vormis väärtuslikke teadmisi sisaldavatele materjalidele. Netricoini mitmekülgne olemus muudab selle suurepäraseks valikuks algajatele investoritele, kes soovivad astuda järgmise sammu professionaalse krüptorahaga kauplemise poole.

Tulevikukindel investeering

Stellar Lumensi ja Bcashi valik ei olnud juhuslik. Need on üks kõige lootustandvamaid krüptovaluutasid, mis täna turul saadaval on. Stellar on turul end viimase seitsme aasta jooksul sisse seadnud ja hoiab tänu mitmekülgsusele tugevat positsiooni populaarseimate krüptovaluutade esikümnes. Bitcoin Cash on seevastu hinnatud klassikalise BTC kõigi eeliste ühendamise eest, parandades samal ajal selle suurimaid vigu.

Pealegi kasutatakse mõlemat krüptovaluutat erinevates kontekstides. Stellar Lumens on tokenid, mida kasutatakse kindlal platvormil, samas kui Bcash on münt, mida kasutatakse igapäevaste maksete tegemiseks muudel platvormidel ja poodides. Tänu sellele on mõlemal head võimalused olla tulus investeering.

Krüptoraha turu üsna spetsiifiliste omaduste tõttu võib probleemiks olla “traditsioonilistel” investeerimisturgudel kasutatavate oskuste edasiandmine. Eriti uutel investoritel, kes alles alustavad krüptoturuga seiklusi, võib seda olla teha keeruline. Netricoin komplekt vastab selliste inimeste vajadustele, pakkudes kasutajatele kahte erinevat krüptovaluutat ning juurdepääsu õppematerjalidele, mis aitavad neil saadud üksusi kõige paremini ära kasutada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *