Crypto-products
Stellar Csomag – tanulj meg befektetni

Stellar Csomag – tanulj meg befektetni

A befektetés megtanulása nehéznek tűnik, de manapság szinte minden szükséges anyag elérhető az interneten. Kezdő és haladó befektetők egyaránt tanulhatnak anélkül, hogy ki kellene mozdulniuk otthonról, olyan termékeknek köszönhetően, mint a Stellar Csomag.

Megtanulni befektetni

Hogyan érdemes elkezdeni tanulni a befektetést? Fontos tudni, hogy amikor valaki először fektet be pénzt, akkor hosszú távú befektetési stratégiával magasabb hozamot érhet el, mint amikor gyors nyereségekre számít a napi kereskedéssel. Más szóval, egy kezdőnek nagyobb esélye van a nyereséges befektetésre, ha először elméletileg felkészül rá, és kiválasztja azokat az eszközöket, amelyek hosszú távú befektetésre alkalmasak.

Ez azt jelenti, hogy a befektetés megkezdése előtt érdemes jó tanfolyamot vagy tanácsadót keresni. A megfelelő felkészítés lehetővé teszi annak a megértését, melyek az alapvető pénzügyi célok és azok elérésének módjai. Ennek segítségével meghatározható az adott befektetés mögött rejlő kockázat is, valamint az, hogy milyen esélyek vannak annak sikerére.

Befektetés a kriptoba…

A kriptovaluták tipikus spekulatív eszközök közé tartoznak, azaz olyanok közé, amelyek megvásárlásának célja a későbbi eladás, amikor az árfolyam magasabb.

Ugyanakkor az e-érmék magas kockázatú befektetésnek számítanak. A kockázat vagy rossz kezdő feltételezéssel (a kriptovaluta rossz megválasztásával, ami miatt az elveszíti az értékét) vagy a spekulatív buborék kipukkanásának pontjáról való lemaradásával kapcsolatos (az e-érme értéke növekszik, de egy ponton az ára gyorsan csökkenni kezd). A jövőorientált e-érme és a jó idő kiválasztása az értékesítésére azt igényli, hogy ismerni kell a spekuláció alapjait.

Mivel a kriptovaluták viszonylag friss eszközök, előfordulhat, hogy a kezdő befektetők nem tudják, hol lehet a legjövedelmezőbb e-érméket vásárolni. Figyelembe kell venni, hogy egy ilyen vásárlás általában jutalékot vagy szolgáltatási díjat tartalmaz. Az online valutaváltók a kriptovaluták népszerű forrásai, de a fix árfolyamok miatt az árak nem mindig kedvezőek. Másrészről, a kriptotőzsdén lévő számla lehetővé teszi a magas likviditást és a daytradinget, azonban fennáll a hackertámadás kockázata, amikor el lehet veszíteni a fiókot. Számlanyitáskor a tőzsdén, igazolni is kell a személyazonosságot adózási célokból, mivel az Európai Unióban nyilvántartásba vett valamennyi kriptotőzsdére olyan törvények vonatkoznak, amelyek célja a kiberbűnözés és a pénzmosás elleni küzdelem.

Azok számára, akik csak most kezdik kalandjukat a befektetéssel, a kriptovalutát tartalmazó oktatási csomag kényelmes megoldás. Az oktatási csomaggal együtt ingyenesen átvehető a kriptovaluta, ráadásul nem kell kötelezően az internetes pénztárcával rendelkezni – a közvetítő felelős a tárolásért. Ezekre a jellemzőkre való tekintettel ez a módszer a legmegfelelőbbnek bizonyul a kezdők számára, hogy elkezdjenek spekulálni az e-érmékkel.

Stellar… a jövő hírnöke?

Az egyik legígéretesebb jövőorientált e-érmének a Stellar számít. A Stellar egyszerre valuta és fizetési platform is – ezért gyakran hasonlítják össze a Ripple-lel. Alapítója, Jed McCaleb, a Ripple társalapítója is volt.

A Ripple-hez hasonlóan a Stellar olyan fizetési technológia, amelynek célja a pénzügyi intézmények összekötése, valamint a határokon átnyúló átutalások költségeinek és idejének minimalizálása. Stellar azonban nagyon gyorsan elvált a Ripple-től. Az elágazás (kriptovaluta szétválása) 2014 elején új, jövőbiztos, Stellar Consensus Protocol (SCP) létrehozását eredményezte.

Jelenleg a Stellar decentralizált szerverek hálózatát üzemelteti elosztott főkönyvvel, amelyet 2–5 másodpercenként frissítenek minden csomóponton. A legkiemelkedőbb tényező, amely megkülönbözteti a Stellart a népszerű érmektől, beleértve a Bitcoint is, a konszenzus protokoll. A tranzakció érvényesítéséhez nem támaszkodik az egész bányász-hálózatra. Ehelyett a Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritmust alkalmazza, amely gyorsabb tranzakciófeldolgozást tesz lehetővé. Ennek oka az, hogy a Stellar a kvórumszeleteket (avagy a hálózat részeit) használja a tranzakciók visszaigazolására és érvényesítésére.

Ez a modern megoldás lehetővé teszi, hogy a Stellar hálózat minden csomópontja különböző „megbízható” csomópont-készletet választ ki. Ha a tranzakciót a készlet összes csomópontja megerősíti, akkor az visszaigazoltnak minősül. A rövidített folyamat rendkívül gyorssá tette a Stellar hálózatot, és állítólag akár 1000 hálózati műveletet is képes feldolgozni másodpercenként. A Stellar tokenek (azaz a hálózat által előállított virtuális érmék) tehát kívánatos spekulatív eszköznek számítanak, mivel az áruk a rendszer fejlődésével nőni fog.

Stellar Csomag, azaz kriptovalutát tartalmazó csomag

A Stellar Csomag a webináriumok, e-könyvek és oktatási anyagok modern készlete. Bár az ilyen típusú termékek egyre népszerűbbek és sokféle típusú kriptovalutát kínálnak, a Stellar a legígéretesebb vásárlásnak számít 2021-ben.

A Stellar Csomag hatékony módszer, amely ötvözi magában az elmélet elsajátítását a gyakorlati befektetéssel. A Csomag az oktatási anyagokból álló készletet tartalmaz, valamint egy ingyenes bónuszt Stellar kriptovaluta-egységek formájában. Az anyagokat speciálisan úgy választották ki, hogy még azok is fejleszthessék tudásukat, akik korábban nem hallottak a kriptovalutákról. Az elméleti részen kívül a Stellar Csomag lehetővé teszi a gyakorlati befektetői képzést az első Stellar tokenek révén.


Csomag… hogyan használható fel?

Hogyan vásárolható meg a csomag? Elég telefonon felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A megrendelés leadása után visszaigazolás érkezik, amelyből megtudható, hogyan kell letölteni az oktatási anyagokat. Hagyományos postai úton is elküldésre kerül az utánvételes csomag, amely többek között a kóddal ellátott kártyát tartalmazza. A kártyát biztonságos helyen kell tárolni. Annak ellenére, hogy kriptovaluta-egységek ingyenesen vehetők át, érdemes úgy gondoskodni róluk, mintha aranyrudak vagy bankjegyek lennének.

A kóddal ellátott kártya hozzáférést biztosít a webhelyhez, ahol átvehető az ingyenes Stellar kriptovaluta, amely az ügyfél egyéni fiókjához van hozzárendelve. Érdemes megjegyezni, hogy a kóddal ellátott kártya minden Stellar Csomaghoz van csatolva, beleértve a kezdőknek szánt csomagokat is. A megadott bejelentkezési névvel és jelszóval hozzá lehet férni a kriptovalutához, amelyet a Stellar Csomag tulajdonosa bármikor kifizethet. A fiókhoz kizárólag az azt kezelő közvetítő és az ügyfél fér hozzá.

Stellar Csomag… vajon megéri?

Érdemes érdeklődni a Stellar Csomag iránt a kezdő befektetők védelmét szolgáló egyedi biztonsági intézkedések miatt. A Stellar Kártya egy dokumentum, amely megerősíti a bónusz kriptovaluta-egységek tulajdonjogát. Hasonlóképpen működik, mint a hagyományos bejelentkezési kártyák, amelyekre a forgalom szabályai vonatkoznak. Ennek köszönhetően a Stellar Kártya teljesen legális és biztonságos módja a kriptovaluták tárolásának, amely a kezdőknek ajánlott.

A bejelentkezéshez szükséges adatok kizárólag a fizikai dokumentumon találhatók, ami védelmet nyújt a hackertámadás, a fiók feltörése és a kriptovaluták ellopása ellen. Biztonságos tárolás érdekében mindössze jól el kell rejteni a kártyát és csak akkor nyúlni hozzá, amikor eljött az ideje a kapott bónusz készpénzzé váltásának. Ezenkívül a Stellar Csomag, vélemények szerint, könnyen kezelhető. Elég, ha az ügyfél felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és az eladási szándékát fejezi ki, valamint megerősíti az adatait és megadja a bejelentkezési jelszavát.

A Stellar Csomag nagyszerű módszer arra, hogy a kezdő befektetők a megfelelő ismereteket sajátítsák el a virtuális javakba történő befektetésről. A hasonló termékeknek köszönhetően sokan biztonságos módon és barátságos körülmények között kezdhetik el a befektetési kalandjukat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *