Crypto-products
„Stellar” paketas – išmokite investuoti

„Stellar” paketas – išmokite investuoti

Išmokti investuoti atrodo sunku, tačiau šiais laikais beveik visos reikalingos medžiagos yra prieinamos internete. Tiek pradedantieji, tiek pažengusieji investuotojai gali mokytis neišeidami iš namų dėl tokių produktų kaip „Stellar” paketas.

Mokymasis investuoti

Kaip pradėti mokytis investuoti? Svarbu žinoti, kad investuodami pinigus pirmą kartą, naudodami ilgalaikę investavimo strategiją, galite gauti didesnį pelną nei tada, kai tikitės greitai uždirbti kaip dienos prekybos dalis. Kitaip tariant, pradedantysis labiau linkęs pelningai investuoti, jei iš pradžių teoriškai tam ruošiasi ir pasirenka turtą, kuris naudojamas ilgalaikei investicijai.

Tai reiškia, kad prieš pradedant investiciją verta ieškoti gero kurso ar patarėjo. Tinkamas pasiruošimas leidžia suprasti, kokie yra pagrindiniai finansiniai tikslai ir būdai juos pasiekti. Tai taip pat leidžia nustatyti tam tikros investicijos riziką ir jos sėkmės tikimybę

Investavimas į kriptovaliutas…

Kriptovaliutos yra tipiškas spekuliacinis turtas, t. y. turtas, perkamas perparduoti, kai kaina yra didesnė.

Tuo pačiu metu elektroninės monetos laikomos didelės rizikos investicija. Rizika yra susijusi su netinkama pradžia (neteisingas kriptovaliutos pasirinkimas, nes ji praranda vertę) arba spekuliacinio burbulo sprogimo momento praleidimu (elektroninė moneta įgauna vertę, tačiau tam tikru momentu jos kaina pradeda greitai mažėti) ). Norint pasirinkti ateities elektroninę monetą ir gerai ją parduoti, reikia žinoti spekuliacijos pagrindus.

Kadangi kriptovaliutos yra palyginti naujas turtas, pradedantieji investuotojai nežino, kur pelningiausia pirkti elektronines monetas. Atkreipkite dėmesį, kad už tokį pirkinį paprastai imamas komisinis mokestis ar paslaugos mokestis. Internetinės valiutos keityklos yra populiarus kriptovaliutų šaltinis, tačiau fiksuoti kursai reiškia, kad kainos gali būti nepalankios. Savo ruožtu sąskaita kriptovaliutų biržoje leidžia užtikrinti didelį likvidumą ir susidoroti su dienos prekyba (day trading), tačiau ji yra susijusi su galimybe atakoms ir įsilaužėliams perimti paskyrą. Atidarant sąskaitą biržoje taip pat turėtumėte patikrinti savo tapatybę mokesčių tikslais, nes visoms Europos Sąjungoje registruotoms kriptovaliutų biržoms taikomi įstatymai, skirti kovoti su elektroniniais nusikaltimais ir pinigų plovimu.

Žmonėms, kurie tik pradeda savo nuotykius su investicijomis, mokymo paketas su kriptovaliuta yra patogus pasirinkimas. Kriptovaliutą gausite nemokamai su mokymo paketu, o Jums nereikia turėti internetinės piniginės – saugojimu rūpinasi brokeris. Dėl šių savybių pradedantiesiems yra prieinamiausias būdas pradėti spekuliuoti elektroninėmis monetomis.


„Stellar“… ateities ženklas?

Viena iš perspektyviausių elektroninių monetų yra „Stellar“. „Stellar“ yra ir valiuta, ir mokėjimo platforma, todėl ji dažnai lyginama su „Ripple“. Jos įkūrėjas Jedas McCalebas taip pat buvo vienas iš „Ripple“ įkūrėjas.

Kaip ir „Ripple“, „Stellar“ yra mokėjimo technologija, kuria siekiama sujungti finansų institucijas ir sumažinti išlaidas bei laiką, reikalingą tarpvalstybiniams pervedimams. Tačiau „Stellar“ labai greitai atsiskyrė nuo „Ripple“. 2014 m. pradžioje atlikus bifurkaciją (kriptovaliutos padalijimą) buvo sukurtas naujas, ateityje perspektyvus „Stellar Consensus Protocol” (SCP).

Šiuo metu „Stellar“ valdo decentralizuotų serverių tinklą su paskirstyta knyga, kuri visuose mazguose atnaujinama kas 2–5 sekundes. Ryškiausias veiksnys, išskiriantis „Stellar“ nuo populiarių monetų, įskaitant „Bitcoin“, yra sutarimo protokolas. Ji nesiremia visu kalnakasių tinklu, kad patvirtintų sandorį. Vietoj to, jis naudoja „Federated Byzantine Agreement” (FBA) algoritmą, kuris leidžia greičiau apdoroti sandorius. Taip yra todėl, kad „Stellar“ sandoriams patvirtinti ir patvirtinti naudoja kvorumo iškarpas (arba tinklo dalis).

Šis modernus sprendimas reiškia, kad kiekvienas „Stellar“ tinklo mazgas pasirenka skirtingą „patikimų“ mazgų rinkinį. Kai operaciją patvirtina visi šio rinkinio mazgai, ji laikoma įvykdyta. Sutrumpintas procesas padarė „Stellar“ tinklą itin greitą ir, kaip teigiama, apdoroja net 1 000 tinklo operacijų per sekundę. Todėl „Stellar” žetonai (taigi ir tinklo pagamintos virtualios monetos) laikomi pageidautinu spekuliaciniu turtu, nes tobulėjant sistemai jų kaina didės.

„Stellar” paketas – paketas su kriptovaliuta

„Stellar“ paketas, tai modernus internetinių seminarų, elektroninių knygų ir mokymo medžiagos rinkinys. Nors tokio tipo produktai tampa vis populiaresni ir siūlo daugybę kriptovaliutų rūšių, „Stellar“ laikomas perspektyviausiu pirkiniu 2021 m.

„Stellar“ paketas yra veiksmingas būdas derinti mokymosi teoriją su praktiniu investavimu. Į paketą įeina mokomosios medžiagos rinkinys ir nemokamas priedas „Stellar“ kriptovaliutos vienetais. Medžiagos yra specialiai atrinktos, kad net žmonės, kurie anksčiau nėra girdėję apie kriptovaliutas, galėtų plėtoti savo žinias. Be teorinės dalies, „Stellar” paketas leidžia praktiškai mokytis kaip investuotojui, turinčiam pirmąjį „Stellar“ žetoną.


Paketas… kaip juo naudotis?

Kaip įsigyti paketą? Pakanka susisiekti su karštąja linija telefonu. Pateikę užsakymą, gausite patvirtinimą, iš kurio galėsite sužinoti, kaip parsisiųsti mokomąją medžiagą. Taip pat bus išsiųstas tradiciniu paštu, su atsiskaitymu pristatymo metu, kuriame, be kita ko, bus kortelė su kodu. Laikykite šią kortelę saugioje vietoje. Nepaisant to, kad kriptovaliutos vienetus gaunate nemokamai, verta jais pasirūpinti taip, tarsi jie būtų aukso luitai ar banknotai.

Kortelė su kodu suteikia prieigą prie svetainės, kurioje galite atsiimti nemokamą „Stellar“ kriptovaliutą, priskirtą individualiai kliento paskyrai. Verta paminėti, kad kortelė su kodu pridedama prie kiekvieno „Stellar“ paketo, įskaitant skirtus pradedantiesiems. Turėdami prisijungimo vardą ir slaptažodį, galite gauti kriptovaliutą, kurią „Stellar“ paketo savininkas gali bet kada atsiimti. Prieigą prie paskyros turi tik ją valdantis tarpininkas ir klientas.

„Stellar” paketas… ar verta?

Verta susidomėti „„Stellar” paketu dėl unikalių saugumo funkcijų, skirtų pradedantiesiems investuotojams apsaugoti. „Stellar“ kortelė yra dokumentas, patvirtinantis nuosavybės teisę į papildomus kriptovaliutos vienetus. Jis veikia taip pat, kaip ir tradicinės prieigos kortelės, kurioms yra taikomos su prekyba susijusios taisyklės. Dėl šios priežasties „Stellar“ kortelė yra visiškai teisėtas ir saugus kriptovaliutų saugojimo būdas, rekomenduojamas pradedantiesiems.

Prisijungimui reikalingi duomenys yra tik fiziniame dokumente, kuris apsaugo nuo įsilaužimo atakų, įsilaužimo į paskyrą ir kriptovaliutų vagysčių. Kad užtikrintumėte savo saugumą, viskas, ką Jums reikia padaryti, tai gerai paslėpti kortelę ir ja naudotis tik tada, kai atėjo laikas išgryninti nemokamą dovaną. Be to, „Stellar” paketas turi atsiliepimų, kad yra lengvai valdomas. Klientui pakanka susisiekti su specialiąja linija ir išreikšti savo norą parduoti bei patvirtinti savo duomenis įvedus prisijungimo slaptažodį.

 „Stellar“ paketas, tai puikus būdas užtikrinti pradedantiesiems investuotojams pakankamai žinių apie investavimą į virtualias prekes. Tokių produktų pagalba daugelis žmonių gali pradėti savo nuotykius su investicijomis saugiai ir nebrangiai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *