Crypto-products
Επενδύοντας συνειδητά – πλατφόρμα Cryptoeddu

Επενδύοντας συνειδητά – πλατφόρμα Cryptoeddu

Υπάρχει τρόπος για την ασφαλή αποθήκευση κρυπτονομισμάτων; Στην τελική, συνεχώς ακούμε για επιθέσεις hacking σε λογαριασμούς στο κρυπτοχρηματιστήριο ή σε εικονικά πορτοφόλια. Ποια είναι η ασφαλέστερη επιλογή αγοράς, αποθήκευσης και λήψης κρυπτονομισμάτων; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θέτουν στον εαυτό τους τόσο οι αρχάριοι επενδυτές όσο και οι ειδικοί στον τομέα. Ευτυχώς, υπάρχουν ασφαλείς επιλογές για να ξεκινήσει κανείς, για παράδειγμα η πλατφόρμα CryptoEddu.

Βασικές αρχές του επενδύειν

Οι βασικές αρχές του επενδύειν είναι σχετικά απλές. Πρώτον, δεν πρέπει να επενδύουμε χρήματα που λάβαμε με πίστωση. Μόνο οι εκατομμυριούχοι ή οι μεγάλες εταιρείες έχουν την πολυτέλεια να παρεκκλίνουν από αυτόν τον κανόνα. Ένας άλλος κανόνας είναι ότι αποτελεί πάντα καλή ιδέα η εξασφάλιση πρώτα για τον εαυτό μας ενός μαξιλαριού ασφαλείας, δηλαδή ενός αποθέματος κεφαλαίων, το οποίο δεν επενδύουμε, αλλά το διατηρούμε μόνο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τρίτον, είναι καλή ιδέα να γίνεται διαφοροποίηση του επενδυτικού μας χαρτοφυλακίου. Σε τι έγκειται η διαφοροποίηση; Πρόκειται για μια δράση που αποσκοπεί στη μείωση του επενδυτικού κινδύνου μέσω της ανάληψης πολλών πλήρως ανεξάρτητων πρότζεκτ.

Ωστόσο, ο σημαντικότερος κανόνας στις επενδύσεις είναι ο τέταρτος, ο οποίος λέει ότι πρέπει να επενδύουμε μόνο όταν έχουμε επαρκή γνώση του αντικειμένου της επένδυσής μας. Είναι σημαντικό ωστόσο να συνειδητοποιήσουμε ότι η έλλειψη γνώσης, η αδυναμία διαχωρισμού των αποδεδειγμένων πληροφοριών από τις ψευδείς θεωρίες και η αβεβαιότητα ως προς το από ποια πλευρά πρέπει να ξεκινήσουμε είναι αυτή που αποθαρρύνει τον μεγαλύτερο αριθμό αρχάριων. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 78% των ατόμων που δεν έχουν επενδύσει ποτέ επικαλούνται την έλλειψη γνώσεων και ιδεών περί του πώς να ξεκινήσουν. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να τονιστεί ότι το ξεκίνημα συνήθως φαίνεται μόνο δύσκολο – οι γνώσεις για τις επενδύσεις δεν αποτελούν γνώσεις μυστικές και μπορούν να αποκτηθούν με επιτυχία, σχεδόν από οποιονδήποτε.

 

Αξίζει να γίνει κατανοητό

Η κατάρτιση μέσω του Διαδικτύου είναι μια από τις πιο βολικές μορφές διεύρυνσης της γνώσης. Μέχρι και πριν από περίπου μια δεκαετία, η συλλογή του απαραίτητου προς εκμάθηση υλικού μπορούσε να διαρκέσει μήνες – ειδικά όταν επρόκειτο για εξειδικευμένες γνώσεις. Ωστόσο, με την εξάπλωση του Διαδικτύου, η πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες απαιτεί ολοένα και λιγότερο χρόνο. Η τάση αυτή είναι σαφώς ορατή στην περίπτωση των μαθητών ή των φοιτητών, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν μια απλή περίληψη ή μελέτη ενός θέματος που έβρισκαν στη βιβλιοθήκη, ενώ σήμερα έχουν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών πηγών.

Κάποιοι όμως ενδέχεται να αποθαρρυνθούν από την ποσότητα του υλικού που διατίθεται στο διαδίκτυο. Αυτή τη στιγμή, σχεδόν κάθε υπηρεσία και κάθε ιστολόγιο προσφέρει την δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικών βιβλίων με εκπαίδευση για οποιοδήποτε θέμα. Αυτή η δυσχέρεια λόγω πληθώρας επιλογών καθιστά δύσκολο το να βρει κανείς κάτι για τον εαυτό του και να διακρίνει τις πολύτιμες πηγές από τις κοινές απάτες. Ως εκ τούτου, αξίζει να επιλέγουμε ελεγμένα προϊόντα – για παράδειγμα, αυτά που διατίθενται στην πλατφόρμα CryptoEddu.


Εκπαιδευτική πλατφόρμα – Cryptoeddu

Το Cryptoeddu ‘είναι ένα ειδικό είδος ενδιάμεσης πλατφόρμας όπου κάθε επενδυτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο κρυπτονόμισμα της επιλογής του με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω αγοράς ενός εκπαιδευτικού πακέτου στον ιστότοπο – τότε αγοράζει μόνο το εκπαιδευτικό υλικό, ενώ λαμβάνει δωρεάν ένα συγκεκριμένο ποσό σε κρυπτονόμισμα. 

Είναι επίσης δυνατή η παραλαβή κρυπτονομισμάτων τα οποία έχουν ήδη αγοραστεί ως μέρος του πακέτου σε κάποια άλλη τοποθεσία εκτός του Cryptoeddu. Τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν από τους εταίρους του Cryptoeddu Πλατφόρμα – από τα εμπορικά σήματα δηλαδή που δημιουργούν τα εκπαιδευτικά πακέτα. Σε αυτή την περίπτωση, αρκεί να εισάγουμε στο κατάλληλο σημείο τον οκταψήφιο κωδικό που παρέχεται με το πακέτο, για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε δωρεάν εικονικά σήματα κρυπτονομίσματος. Πριν όμως γίνει αυτό, αξίζει να βεβαιωθούμε ότι το εν λόγω εμπορικό σήμα συνεργάζεται με την πλατφόρμα – οι εταίροι του Cryptoeddu συνήθως μας κατευθύνουν οι ίδιοι στη σελίδα όπου μπορεί να γίνει παραλαβή του κρυπτονομίσματος.

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους όπου μπορεί κανείς να αγοράσει κρυπτονόμισμα, το CryptoEddu χαίρει θετικής γνώμης\ – το διακρίνουν οι πολυάριθμες συνεργασίες με εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν μονάδες κρυπτονομισμάτων συνδεδεμένων με την εκπαίδευση.

Cryptoeddu – πως λειτουργεί;

Όλα τα πακέτα που προσφέρει το Cryptoeddu έχουν ως στόχο να εξηγήσουν τις ουσιαστικές βάσεις σε άτομα που δεν έχουν σκεφτεί ποτέ πριν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, κάθε πακέτο συνοδεύεται από δωρεάν μάρκες του εικονικού σήματος Ripple. Η ποσότητα των εικονικών σημάτων εξαρτάται από το επιλεχθέν πακέτο – το Cryptoeddu δίνει την ευκαιρία αγοράς ενός Πακέτου Εκκίνησης Ripple χωρίς έκπτωση.

Το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple είναι ένα καινοτόμο σύνολο από διαδικτυακά σεμινάρια, ηλεκτρονικά βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό. Παρόλο που τα προϊόντα αυτού του τύπου γίνονται ολοένα δημοφιλέστερα και προσφέρουν πολλούς τύπους κρυπτονομισμάτων, το Ripple είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των αρχάριων επενδυτών.

Το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να συνδυάσουμε τη θεωρία με την πρακτική επένδυση.  Στο Πακέτο, λαμβάνουμε ένα σύνολο εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και ένα δωρεάν μπόνους υπό τη μορφή μονάδων κρυπτονομίσματος Ripple. Πέραν του θεωρητικού τμήματος, το εκπαιδευτικό πακέτο Ripple μας επιτρέπει να εκπαιδευτούμε πρακτικά ως ένας επενδυτής που κατέχει τα πρώτα του εικονικά σήματα Ripple.

Πως γίνεται αυτό στην πλατφόρμα Cryptoeddu;

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο Πακέτο; Αρκεί να το αγοράσουμε μέσω της σελίδας CryptoEddu. Μετά την υποβολή της παραγγελίας, αποστέλλεται ένα e-mail επιβεβαίωσης, από το οποίο μπορούμε να ενημερωθούμε περί του πως θα κατεβάσουμε το εκπαιδευτικό υλικό, ενώ αποστέλλεται επίσης μέσω κανονικού ταχυδρομείου ένα δέμα, το οποίο θα περιέχει, μεταξύ άλλων, μια κάρτα με έναν κωδικό. Αυτή αποτελεί ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την ιδιοκτησία των μονάδων κρυπτονομισμάτων μπόνους. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οι παραδοσιακές κάρτες πρόσβασης με την επιφύλαξη των κανονισμών που αφορούν στις συναλλαγές.

Η κάρτα περιέχει το login και έναν κωδικό πρόσβασης για την σύνδεση σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού στη σελίδα CryptoEddu, όπου αποθηκεύεται το κρυπτονόμισμα που λαμβάνονται στο δωρεάν μπόνους. Τα απαιτούμενα στοιχεία σύνδεσης αναγράφονται αποκλειστικά σε ένα φυσικό έγγραφο, γεγονός, το οποίο προστατεύει από επιθέσεις hacking, παραβίαση του λογαριασμού και κλοπή των κρυπτονομισμάτων μας. Για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας, κρατήστε την κάρτα σας καλά κρυμμένη και βγάλτε την μόνο όταν θέλετε να μεταφέρετε τις δωρεάν μονάδες κρυπτονομισμάτων σας. Η διαπραγμάτευση του ληφθέντος κρυπτονομίσματος είναι εξίσου απλή. Αρκεί να εισάγουμε την ονομασία χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης από την κάρτα στον ιστότοπο CryptoEddu, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και να δώσουμε τη διεύθυνση του πορτοφολιού στο οποίο θα γίνει η ανάληψη του νομίσματος.

Cryptoeddu και γνώμες πελατών

Η πλατφόρμα Cryptoeddu λειτουργεί δυναμικά και λαμβάνει θετικές γνώμες από τους πελάτες που αποφάσισαν να αγοράσουν εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα. Επαινούνται συνάμα η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και η έλλειψη προβλημάτων κατά την ανάληψη κεφαλαίων. 

Δεν έχω καταγράψει κανένα πρόβλημα κατά την ανάληψη ή την προεπισκόπηση των κρυπτονομισμάτων. Αντιθέτως, εν συγκρίσει με έναν λογαριασμό σε ένα χρηματιστήριο, το σύστημα είναι πολύ απλό και διαφανές. Δεν απαιτεί επιβεβαίωση δύο παραγόντων, καθώς μπορεί κανείς να κάνει προεπισκόπηση των κρυπτονομισμάτων του ανά πάσα στιγμή ενώ οι δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν μόνο κατά την απόσυρση χρημάτων.

Κατευθύνθηκα σε αυτόν τον ιστότοπο στα πλαίσια ενός πακέτου που αγόρασα σε μια άλλη πύλη. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός, καθώς ούτως ή άλλως είχα αγοράσει το πακέτο για το εκπαιδευτικό του υλικό και όχι για τα κρυπτονομίσματα. Ως εκ τούτου, δεν έριχνα ούτε μια ματιά στο Cryptoeddu μέχρι που ολοκλήρωσα ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το δωρεάν κρυπτονόμισμα έχει αυξήσει σημαντικά την αξία που είχε όταν έγινε η αγορά. Σκέφτηκα ότι μπορεί εξαιτίς αυτού να υπάρξει πρόβλημα με την ανάληψη, αλλά δεν υπήρξε – έλαβα το πλήρες ποσό σύμφωνα με τις τελευταίες τιμές, την ίδια κιόλας ημέρα 

Συνιστώ την πύλη. Γρήγορη εξυπηρέτηση, σαφείς οδηγίες, κανένα πρόβλημα με το BOK ή τους διακομιστές.

Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθει κανείς για τις επενδύσεις και τον τρόπο αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, αλλά η πιο συνιστώμενη επιλογή για τους αρχάριους είναι το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονομίσματα. Τα δωρεάν εικονικά σήματα που αγοράζονται σε αυτό το πλαίσιο μπορούν να παραληφθούν από την σελίδα Cryptoeddu, η οποία μεσολαβεί για τα κρυπτονομίσματα που προστίθενται δωρεάν στο πλαίσιο πολλών εμπορικών σημάτων εκπαιδευτικών πακέτων με κρυπτονομίσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *