Crypto-products
Balíček Ripple – analýza a hodnotenie

Balíček Ripple – analýza a hodnotenie

Vzdelávacie balíčky s kryptomenou sa stávajú čím ďalej, tým známejšou a odporúčanejšou metódou investícií. Zaslúžia si ale tak dobré hodnotenie? Pozrime sa bližšie na jeden z najobľúbenejších vzdelávacích balíčkov – balíček Ripple – a ohodnoťme jeho kvalitu.

Školiace a investičné produkty

Úspech kryptomien ako investičného aktíva sa podieľal na veľkom dopyte po školiacich produktoch založených na virtuálnej mene. Koniec koncov začínajúci investor, ktorý má k dispozícii tisíce kryptomien, musí porozumieť, ktorá z nich je pre neho vhodná. Napríklad, do ktorej investovať, pokiaľ sa počíta dlhodobý zisk, a do ktorej kvôli rýchlej návratnosti? Odpovede na tieto a množstvo ďalších otázok možno nájsť v školiacich materiáloch.

Namiesto ponorenia sa priamo do trhu a zakladania kryptografickej peňaženky, odborníci odporúčajú začať od základov. Nakoniec mnoho internetových zdrojov ponúka všetky informácie potrebné na monitorovanie ziskovosti kryptomien, pokiaľ niekto vie, čo hľadať. S pomocou kvalitných vzdelávacích materiálov sa môžete naučiť analyzovať historické grafy, venovať pritom pozornosť všetkým vzorcom.

Obchodovanie s kryptomenou na burze sa začínajúcim investorom neodporúča, našťastie existujú alternatívne metódy nákupu kryptomeny.


Karta s kódom… je to bezpečné?

Väčšinu kryptomien možno vyťažiť. Ťažba je činnosť spočívajúca v riešení (s pomocou počítača) kryptografických šifier. Hlavným cieľom ťažby je vytváranie ďalších blokov vybraného platidla, teda tvorba nových jednotiek. „Ťažba“ avšak vyžaduje špeciálne prispôsobené počítačové vybavenie, tzv. ťažobný stroj, ktorý spotrebováva veľké množstvo elektrickej energie.

Iným miestom, kde možno e-coiny získať, sú burzy. Na nich si možno kúpiť kryptomenu za fiat menu alebo kryptomenu za iné e-platidlo. Táto metóda sa avšak začiatočníkom neodporúča s ohľadom na malú bezpečnosť vykonávaných transakcií – na burzy veľmi často zaútočia hackeri. Ďalším nedostatkom burzy je nutnosť overiť svoju totožnosť pomocou občianskeho preukazu.

Existujú ale bezpečné metódy získania a uloženia virtuálnej meny. Napríklad v rámci balíčka Ripple dostávame tzv. kartu Ripple, teda doklad potvrdzujúci vlastníctvo kryptomeny. Každý, kto si kúpi balíček, dostane najskôr mail s podrobnými pokynmi na prevzatie školiacich materiálov, a následne poštou „kartu Ripple“.

Na karte Ripple sa bude nachádzať tzv. KÓD Ripple, teda prihlasovacie meno a heslo k individuálnemu účtu vo virtuálnej peňaženke, kde sú uložené jednotky e-platidla. Dôležité je, že sa kryptomena získava ako bezplatný bonus ku každej zakúpenej sade. Je zhromaždená na účte založenom a chránenom prostredníkom. Vďaka tomu si začiatočníci nemusia zakladať vlastnú e-peňaženku, ani zavádzať špeciálne opatrenia pred útokmi hackerov.

Ide o veľmi bezpečné riešenie, pretože ľudia musia počas kurzu len uschovať svoju kartu s kódom. Takýto doklad je potrebné schovať na suché a tajné miesto do okamžiku, kedy učiníme rozhodnutie o predaji držaných jednotiek. Samo speňaženie prostriedkov je jednoduché – stačí, že klient kontaktuje predávajúceho, informuje ho o svojom úmysle a potvrdí prístup k peňaženke pomocou údajov z kódu. Kryptomena bude prevedená na vybranú adresu počas niekoľkých dní.


Balíček Ripple… štúdium a investovanie

Čo je ale samotný balíček Ripple? Je to vzdelávací balíček s kryptomenou – sada kurzov určená pre začínajúcich investorov, ktorí túžia začať prvé obchodovanie s coinmi. Takýto balíček sa skladá z e-bookov, webinárov a vzdelávacích materiálov, ktoré umožňujú získať základné vedomosti o kryptomenách.

Balíček Ripple je tiež efektívny spôsob, ako spojiť štúdium teórie s praktickým investovaním. Materiály sú špeciálne zvolené tak, aby dokonca i ľudia, ktorí predtým nepočuli o kryptomenách, mohli rozvíjať svoje vedomosti. Okrem teoretickej časti umožňuje balíček Ripple školiť sa aj prakticky ako investor majúci svoje prvé tokeny Ripple.

Balíček Ripple zbiera pozitívne hodnotenia, na čom sa iste podieľa kryptomena pridávaná ako bonus.Ide o charakteristickú vlastnosť produktov tohto typu. Ako bolo spomínané vyššie, okrem školiacich materiálov sa získava kryptomena (v tomto prípade: Ripple) uložená na súkromnom účte virtuálnej peňaženky, ku ktorému klient získa prístup zakúpením balíčka. Balíčky s kryptomenou sú teda skvelou voľbou pre začiatočníkov, zaisťujú totiž vzdelávacie materiály a bezpečný spôsob uchovávania kryptomien.


Nákup, štúdium a uchovávanie

Ako získať prístup k balíčku? Stačí telefonicky kontaktovať infolinku a objednať si balíček Ripple. Po podaní objednávky príde mail s potvrdením obsahujúci odkazy na vzdelávacie materiály, vrátane prístupu k platforme s webinármi. Zároveň je odosielaná zásielka na dobierku tradičnou poštou, v ktorej sa bude nachádzať okrem iného karta Ripple. Ako už bolo spomínané, ako náhľad, tak speňaženie nazhromaždenej meny je jednoduché a prebieha s pomocou karty s kódom. Výrobca balíčku Ripple zdôrazňuje, aby bola karta uložená na bezpečnom mieste, pretože obsahuje citlivé dáta.


Balíček Ripple – naše hodnotenia

Balíček Ripple je inovatívne riešenie a je hodnotený ako vzrušujúci investičný produkt. Bohužiaľ, dosť ľahko tiež na internete nájdeme informácie, že je balíček Ripple podvod, ale najčastejšie sú takéto tvrdenia uvedené na podozrivých stránkach a nie na spoľahlivých portáloch.

Balíček Ripple je zaujímavá metóda štúdia kombinujúca teóriu s praxou. Pri výbere tohto produktu klient získa sadu vzdelávacích materiálov spojenú s bezplatnou kryptomenou. Vďaka tomu bude môcť rozvíjať svoje vedomosti z oblasti investícií a začať prax ako investor majúci svoje prvé aktíva.

Ako spôsob uchovania, tak aj výber kryptomeny je bezpečný a ľahký. Stačí si objednať balíček, prevziať zásielku a využívať do doby ukončenia kurzu len náhľad kryptomeny. Prítomnosť fyzického nosiča (karta s kódom) minimalizuje možnosť odcudzenia prostriedkov alebo výskyt iných nemilých udalostí. Takáto metóda vzdelávania je tiež pomerne lacná, pretože začínajúci investor platí výhradne za vzdelávacie materiály, a kryptomenu Ripple dostáva ako bonus zadarmo. 

Na odborných portáloch prevažuje názor, že balíček Ripple je:

  • výhodný, pretože klient dostane obsiahnutú vzdelávaciu sadu,
  • nekomplikovaný, pretože nevyžaduje obsiahle vedomosti a skúsenosti,
  • praktický, pretože klient nebude musieť uchovávať prijatú kryptomenu vo vlastnej peňaženke,
  • bezpečný, pretože sprístupnený účet vo virtuálnej peňaženke je špeciálne chránený pred útokmi hackerov a zlodejov,
  • lacný, pretože klient platí výhradne za vzdelávacie materiály,
  • so sľubnou budúcnosťou, pretože klient sa bude môcť naučiť pohybovať vo svete investícií. 

Vzdelávacie sady s kryptomenou sú inovatívne a obľúbené produkty, takže neprekvapí, že sa stretávajú s častou kritikou a útokmi konkurenčných firiem. Najčastejšie ich kritizujú klienti, ktorí nepochopili systém fungovania balíčka Ripple a zmysel uchovávania kryptomeny na účte prostredníka, ale tiež konkurencia, pre ktorú úspech iných firiem znamená pokles počtu klientov. V takejto situácii sa vyplatí siahnuť po zdroji spoľahlivých informácií o balíčku bez norenia sa do názorov zverejňovaných na internetových fórach.

Všetky spoľahlivé informácie dostupné na sieti ukazujú, že balíček Ripple je jednoduchý spôsob štúdia a získania investičného aktíva. Stačí objednať, prevziať, uschovať, predať v správny čas a užívať si úspech. Ripple má obrovskú šancu stať sa nástupcom Bitcoinu, preto sa vyplatí k nemu pristupovať ako k investícii so sľubnou budúcnosťou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *