Crypto-products
Pakett Stellar – õpi investeerima

Pakett Stellar – õpi investeerima

Investeerima õppimine võib tunduda küll raske, kuid tänapäeval on peaaegu kõik vajalikud materjalid internetis kättesaadavad. Nii algajad kui ka edasijõudnumad investorid saavad õppida ilma kodust lahkumata tänu sellistele toodetele nagu näiteks Pakett Stellar.

Investeerima õppimine

Kuidas õppida investeerima? Esimest korda raha investeerides on oluline mõista, et pikaajalise investeerimisstrateegiaga on võimalik teenida suuremat tootlust võrreldes situatsiooniga, kus loodad igapäevase kauplemisega kiiresti rikkaks saada. Teisisõnu, algajatel on suurem võimalus kasumlikuks investeeringuks, kui nad valmistuvad selleks teoreetiliselt ja valivad pikaajalisteks investeeringuteks sobivad varad.

See tähendab, et enne investeerimisega alustamist peaksid otsima endale mõne hea kursuse, mida läbida, või nõuandja, kellega mõtteid vahetada. Korralik ettevalmistus võimaldab paremini mõista peamisi finantseesmärke ja nende saavutamise viise. Samuti võimaldab see kindalaks teha antud investeeringuga kaasnevad võimalikud riskid ja investeeringu edukuse tõenäosuse.

Krüptosse investeerimine…

Krüptovaluutad on tüüpilised spekulatiivsed varad, mis tähendab, et neid soetatakse eesmärgiga, et hinna kerkimisel neid uuesti edasi müüa.

Samal ajal peetakse e-valuutasid kõrge riskiga investeeringuteks. See risk on seotud kas vale lähtepunktiga (valides vale krüptovaluuta, mille väärtus aina langeb) või magades maga majandusliku mulli tipu (e-valuuta väärtus küll tõuseb, aga teatud punktist hakkab hind kiirelt kukkuma). Paljutõotava e-valuuta valimine ja hea müügihetke äratundmine nõuab aga teadmisi spekulatsiooni põhitõdedest.

Krüptovaluutad on suhteliselt värske vara ja seetõttu ei tea algajad investorid, kust nad peaksid e-valuutasid ostma, et nendelt kasumit teenida. Siinkohal peaks meeles pidama, et selliste ostudega kaasneb enamasti ka vahendustasu või teenustasud. Internetipõhised valuutavahetuspunktid on populaarseks krüptorahade ostukohaks, kuid fikseeritud kursid võivad hinna ebasoodsaks muuta. Teisalt tagab krüptovaluuta konto kõrge likviidsuse ja võimaldab tegeleda igapäevase kauplemisega. Siiski satuvad sellised kontod tihtipeale rünnakute ohvriks ning konto võidakse häkkerite poolt kaaperdada. Vahetuspunktides konto avamisel, peaksid nad maksustamise eesmärgil kontrollima ka Sinu isikut, sest kõik Euroopa Liidus registreeritud krüptovaluutade vahetuspunktid alluvad määrustele, mis on mõeldud küberkuritegevuse ja rahapesu tõkestamiseks.

Krüptovaluutaga õppepakett on mugav valik inimestele, kes alles alustavad oma teekonda investeerimismaailmas. Koos õppepaketiga saad ka teatud hulga tasuta krüptovaluutat ning sellele ligi pääsemiseks ei ole vaja e-rahakotti – krüptovaluuta hoiustamise eest hoolitseb maakler. Tänu nendele funktsioonidele on sellised paketid kõige kättesaadavam meetod algajatele, kes soovivad e-valuutadega spekuleerima hakata.

Stellar… tuleviku valuuta?

Hetke üks paljulubavamaid e-valuutasid on Stellar. Stellar on nii valuuta kui ka makseplatvorm, mistõttu võrreldakse seda sageli ka Ripple’iga. Selle asutaja Jed MacCaleb oli ka Ripple’i kaasasutaja.

Nii nagu Ripple, on ka Stellar maksetehnoloogia, mille eesmärk on finantsasutusi ühendada ja minimeerida piiriüleste ülekannete kulusid ja neile kuluvat aega. Stellar eraldus aga üsna pea Ripple’ist ning 2014. aasta alguses toimunud eraldumine lõi kaasa uue paljulubava Stellar Consensus Protocoli (SCP) loomise.

Hetkel opereerib Stellar detsentraliseeritud serverite võrku hajusraamatu abil, mille kõiki sõlmi uuendatakse iga 2 kuni 5 sekundi järel. Kõige silmapaistvam tegur, mis eristab Stellarit teistest populaarsetest e-valuutadest, sealhulgas Bitcoinist, on selle konsensusprotokoll. Tehingu valideerimiseks ei tugineta kogu kaevurite võrgustikule, vaid selle asemel kasutatakse föderaalse Bütsantsi lepingu (FBA) algoritmi, mis võimaldab tehinguid kiiremini töödelda. See on võimalik, kuna Stellar kasutab tehingute autoriseerimiseks ja kinnitamiseks kvooriumi lõike (või võrgustiku lõike).

Selline kaasaegne lahendus tähendab, et iga Stellari võrgustikus olev sõlm valib erinevad „usaldusväärsete“ sõlmede komplektid. Kui tehing on kõikide selles komplektis olevate sõlmede poolt kinnitatud, loetakse see autoriseerituks. See lühendatud protsess on teinud Stellari võrgustiku äärmiselt kiireks ning nende sõnul on võrgustik võimeline töötlema ühes sekundis kuni 1000 võrguoperatsiooni. Stellar tokeneid (ja seega ka võrgu poolt toodetud virtuaalset e-valuutat) peetakse tänu sellele ihaldusväärseks spekulatiivseks varaks, kuna koos süsteemi arendamisega kasvab ka selle väärtus.

Pakett Stellar, st krüptovaluutaga pakett

Pakett Stellar on veebiseminare, e-raamatuid ja õppematerjale sisaldav kaasaegne komplekt. Kuigi sellist tüüpi tooted on üha enam populaarsust kogumas ja nendes pakutakse erinevat tüüpi krüptovaluutasid, peetakse Stellarit 2021. aasta kõige paljutõotavamaks ostuks.

Pakett Stellar on tõhus viis teooria ja praktilise investeerimise kombineerimiseks. Pakett sisaldab õppematerjalide komplekti ja lisaks ka boonust Stellari krüptovaluuta näol. Materjalid on hoolikalt valitud, et isegi need, kes pole varem midagi krüptovaluutadest kuulnud, saavad oma teadmisi rikastada. Lisaks teoreetilisele osale võimaldab Pakett Stellar ka praktilist koolitust, kus saad oma esimeste Stellari tokenitega investeerimist harjutada.

Pakett… kuidas seda kasutada?

Kuidas seda paketti soetada? Piisab klienditoele helistamisest. Pärast tellimuse esitamist saadetakse Sulle kinnitus, kus antakse edasised juhised õppematerjalide alla laadimiseks. Samuti saadetakse Sulle posti teel pakk, mille eest saad maksta paki kättesaamisel. Lisaks kõigele muule sisaldab pakett ka koodikaarti, mida tuleks hoida turvalises kohas. Sulle küll antakse teatud ühikud krüptovaluutat tasuta, kuid sellegipoolest peaksid selle kaardi eest hoolt kandma sama hoolikalt, nagu teeksid seda kullakangide või sularahaga.  

Koodikaart annab Sulle ligipääsu veebisaidile, kust saad enda valdusesse Sinu individuaalsele kliendikontole määratud tasuta Stellari krüptovaluuta ühikud. Siinkohal tasub tähele panna, et koodikaart on lisatud kõikide Pakett Stellari komplektidele, sealhulgas ka algajatele mõeldud komplektidele. Pakett Stellari omanik saab talle antud sisselogimisandmete ja salasõna kasutades krüptovaluutat mis tahes ajal välja võtta. Kontole on juurdepääs ainult krüptovaluutat haldaval maakleril ja kliendil.

Pakett Stellar… kas see on oma hinda väärt?

Kuna Stellar Pakett kasutab algajate investorite kaitsmiseks unikaalseid turvameetmeid, peaksid sellega end kõigepealt põhjalikult kurssi viima. Stellar kaart on dokument, mis kinnitab boonuseks olevate krüptovaluuta ühikute omandiõigust. Kaart töötab täpselt samamoodi nagu mis tahes teised traditsioonilised ligipääsukaardid, mida reguleerivad käibed. Tänu sellele on Stellar kaart täiesti seaduslik ja turvaline viis krüptovaluutade hoiustamiseks ning seepärast soovitatakse seda ka algajatele.

Kontole sisselogimiseks vajalikud andmed on kirjas ainult sellel füüsilisel dokumendil, mis kaitseb andmeid küberrünnakute eest, sealhulgas konto häkkimise ja krüptovaluutade varguse eest. Oma konto turvalisuse tagamiseks peaksid oma kaarti hoidma turvalises kohas ja võtma selle välja alles siis, kui on aeg tasuta saadud ühikud rahaks teha. Lisaks peetakse Pakett Stellarit lihtsasti hallatavaks. Ühikute müümiseks piisab vaid klienditoele helistamisest, oma müügisoovi avaldamisest ja oma andmete kinnitamisest, esitades oma sisselogimisandmed ja salasõna.

Pakett Stellar on suurepärane viis, mille abil saavad algajad investorid omandada piisavaid teadmisi virtuaalvaradesse investeerimise kohta. Tänu sellistele toodetele saavad paljud inimesed oma krüptovaluutadega kauplemise seiklusi alustada turvalisel ja kättesaadaval viisil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *