Seti Netricoin, d.m.th. Stellar dhe Bitcoin Cash në një?

Diversifikimi, d.m.th investimi i fondeve në asete të ndryshme, është një praktikë mjaft e njohur, e popullarizuar në mesin e lojtarëve me përvojë të bursës. Ndërsa kriptomonedhat fitojnë popullaritet, si nga aspekti i dobisë ashtu edhe në atë të investimeve, ka gjithnjë e më shumë përpjekje për të aplikuar këtë metodë në tregun ebkriptove. Sidoqoftë, për shumë investitorë fillestarë, zgjedhja…