Crypto-products
Seti Netricoin, d.m.th. Stellar dhe Bitcoin Cash në një?

Seti Netricoin, d.m.th. Stellar dhe Bitcoin Cash në një?

Diversifikimi, d.m.th investimi i fondeve në asete të ndryshme, është një praktikë mjaft e njohur, e popullarizuar në mesin e lojtarëve me përvojë të bursës. Ndërsa kriptomonedhat fitojnë popullaritet, si nga aspekti i dobisë ashtu edhe në atë të investimeve, ka gjithnjë e më shumë përpjekje për të aplikuar këtë metodë në tregun ebkriptove. Sidoqoftë, për shumë investitorë fillestarë, zgjedhja dhe ruajtja e një aseti të vetëm mund të jetë mjaft e komplikuar. Prandaj, në përgjigje të nevojave të tyre, u krijua një produkt inovativ që lejon diversifikimin në realitetet e kriptos, duke u ofruar klientëve dy nga monedhat aktualisht më premtuese.

Stellar – platforma e së ardhmes?

Stellar është platformë e cila përdoret me dëshirë nga organizatat ndërkombëtare, kompanitë e mëdha dhe korporatat globale, ndërsa tokeni i lidhur me të Stellar Lumens është i popullarizuar në mesin e shumë investitorëve profesionistë. Jo pa arsye, sepse Stellar mundëson transferime të shpejta, të thjeshta dhe të sigurta jo vetëm të monedhave dhe kriptomonedhave, por edhe të të gjitha instrumenteve të tjera financiare.

Projekti Stellar u krijua në 2014 përmes bashkëpunimit të Jed Caleb, i njohur, ndër të tjera, nga puna në Ripple, një tjetër platformë e njohur dhe avokati Joyce Kim, i specializuar në ligjin e investimeve, për të cilën kriptomonedhat janë një shembull i teknologjisë të disponueshme për të gjithë. Falë përpjekjeve të tyre të përbashkëta, u krijua platforma Stellar. Ashtu si shumë rrjete të tjera të kriptomonedhave, ajo mbështetet në kodin e efektshëm dhe të zgjatur burimor të Bitcoin, megjithatë, para fillimit zyrtar të Stellar, Jed dhe Joyce kaluan shumë kohë duke studiuar sistemet, avantazhet dhe mangësitë e BTC për tu siguruar që projekti i tyre të ishte unik dhe praktik.

Përpjekjet e tyre dhanë rezultat, sepse në vitin 2016 Stellar filloi bashkëpunimin e parë serioz. Aktualisht, platforma dhe tokenët e lidhur me të përdoren me dëshirë jo vetëm nga korporatat e mëdha, por edhe investitorët dhe individët për të shkëmbyer fonde, asete, lëndë të parë dhe shërbime. Falë kësaj, gëzon gjithashtu popullaritet të madh në kriptobursë duke fituar statusin e “lojtarit të madh” nga shumë ekspertëve.

Bitcoin Cash – version më i mirë i BTC

Bitcoin Cash është një lloj “fraksioni” i Bitcoin origjinal, prandaj shumë njerëz e konsiderojnë atë si version më të dobët, i cili pasqyrohet në emrin e BCH “vëllai i vogël” i BTC. Në fakt, Cash jo vetëm që nuk është inferior ndaj “vëllait të madh”, por madje korrigjon gabimet dhe mangësitë që pengojnë shumë përdorues të BTC.

Supozimi fillestar i Bitcoin Cash, i quajtur ndryshe Bcash, synonte të ishte thjesht një azhurnim i Bitcoin “origjinal”. Fatkeqësisht, kishte një keqkuptim të madh dhe më pas një përçarje midis njerëzve pas projektit BCH dhe pjesës tjetër të ekipit. Si rezultat i kësaj situate, Bcash tani është një kriptomonedhë krejtësisht e veçantë, e pavarur.

Megjithëse Bitcoin Cash është ende i bazuar në të njëjtin sistem si Bitcoini “klasik”, ka disa ndryshime midis këtyre coinave. E para dhe më e rëndësishmja është kapaciteti pasi ky është një nga dobësitë më të përmendura të BTC, së bashku me shkallëzimin e saj të dobët. Projekti Bcash u krijua për të rregulluar këtë problem duke rritur ndjeshëm kapacitetin dhe duke përmirësuar shkallëzimin në mënyrë që transaksionet të përpunohen më shpejt dhe me më shumë vëllim.

Për fat të keq, BCH ende nuk ka një reputacion të tillë si “vëllai i saj i madh”, gjithsesi kohët e fundit po fiton popullaritet, ndërsa shpejtësia dhe funksionaliteti i tij vlerësohen gjithnjë e më shumë nga adhuruesit “klasik” të Bitcoin. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz janë të interesuar të investojnë në këtë monedhë.

Kombinimi i dy kriptove – Netricoin

Seti Netricoin u krijua si një përgjigje e drejtpërdrejtë ndaj kërkesës në rritje për produktet e investimeve që mundësojnë diversifikimin në mënyrë të përshtatshme dhe miqësore për fillestarët.

Diversifikimi i portofolit, pra investimi në pasuri të ndryshme, është aftësi shumë e rëndësishme në arsenalin e investitorit. Në tregun e kriptomonedhave, kjo mund të jetë mjaft e vështirë për shkak të karakteristikave të saj dhe hapave shtesë që duhet të ndërmerren gjatë investimit. Gjetja e bursës së duhur, regjistrimi, gjetja e portofolit, sigurimi i tij… e gjithë kjo mund të jetë në përgjithësi e lodhshme për investitorët e rinj të cilët po fitojnë përvojën dhe njohuritë e nevojshme për të investuar në një monedhë elektronike, e lëre më, për më shumë.

Pikërisht për njerëz të tillë sygjerohet Netricoin. Opinionet në lidhje me këtë produkt janë përgjithësisht të qëndrueshme se është një mënyrë e përshtatshme, e thjeshtë dhe mbi të gjitha, e sigurt për të fituar përvojë në menaxhimin e më shumë se një aseti. Duke kombinuar dy kriptomonedha premtuese, Stellar Lumens dhe Bitcoin Cash, me mundësinë për të ruajtur në mënyrë të sigurt njësitë offline si dhe për të pasur akses në informacionet e nevojshme, Netricoin ofron gjithçka që nevojitet për të filluar diversifikimin e-wallet.

Si funksionon saktësisht? Para së gjithash, konsumatori i interesuar zgjedh setin për të cilin interesohet dhe më pas plotëson formularin me informacionet përkatëse. Pas plotësimit dhe dërgimit të formularit, një e-mail konfirmimi dërgohet në adresën e e-mailit të dhënë. Pastaj, pas disa ditësh, në adresën e dhënë dorëzohet pako. Për arsye sigurie, gjatë tërheqjes, klientit i kërkohet të tregojë dokumentin e identitetit, dhe pas konfirmimit të të dhënave, i kërkohet të paguajë për pakon.

Në këtë pako përfshihet karta me kodin e aksesit Netricoin dhe broshura me udhëzimet e hollësishme se si përdoret ajo. Kodi në kartë i siguron klientit akses jo vetëm në njësitë e porositura, të vendosura në e-walletin e zgjedhur dhe të siguruar nga distributori i setit Netricoin, por edhe në platformën edukative me materiale të cilësisë së lartë në lidhje me historinë, karakteristikat, dhe përdorimin e XLM dhe BCH. Netricoin siguron akses në materialet edukative të cilësisë së lartë si dhe trajnimet online. Falë kësaj, klienti merr jo vetëm dy kriptomonedha të ndryshme, të vendosura në e-wallet të zgjedhur me kujdes dhe të siguruar, por edhe akses në materialet që përmbajnë njohuri të vlefshme në formë të thjeshtë. Natyra e gjithanshme e Set Netricoin e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për investitorët fillestarë që kërkojnë të hedhin hapin tjetër drejt tregtisë profesionale të kriptomonedhave.

Investim i së ardhmes

Zgjedhja e Stellar Lumens dhe Bcash nuk ishte e rastësishme. Ato janë një nga kriptomonedhat më premtuese të disponueshme sot në treg. Stellar gjatë shtatë viteve të fundit ka hedhur bazat në treg dhe tani mban një pozicion të fortë midis dhjetë kriptomonedhave më të njohura falë përgjithshmërisë së saj. Bitcoin Cash, nga ana tjetër, vlerësohet për ndërthurjen e të gjitha avantazheve të BTC klasik dhe në të njëjtën kohë rregullon të metat e saj më të mëdha.

Për më tepër, të dyja kriptomonedhat përdoren në kontekste të ndryshme. Stellar Lumens janë tokenë të përdorur brenda një platforme konkrete, ndërsa Bcash është coin i cili përdoret për të bërë pagesa ditore në platforma dhe dyqane të tjera. Falë kësaj, të dyja kanë shans të mirë për të qenë investim fitimprurës.

Për shkak të karakteristikave mjaft specifike të tregut të kriptomonedhave, transferimi i aftësive të përdorura në tregjet e investimeve “tradicionale” mund të jetë problem. Sidomos investitorët e rinj që sapo kanë filluar aventurën e tyre me tregun e kriptove mund të kenë vështirë me të. Seti Netricoin plotëson nevojat e njerëzve të tillë, e cila u siguron përdoruesve dy kriptomonedha të ndryshme, së bashku me aksesin në materiale edukative që i ndihmojnë ata të përdorin sa më mirë njësitë e marra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *