Crypto-products
Σετ netricoin δηλαδή Stellar και Bitcoin Cash σε ένα;

Σετ netricoin δηλαδή Stellar και Bitcoin Cash σε ένα;

Η διαφοροποίηση, δηλαδή η τοποθέτηση χρημάτων σε διάφορες επενδύσεις, είναι μία αρκετά γνωστή πρακτική, δημοφιλής ανάμεσα σε έμπειρους επενδυτές του χρηματιστηρίου. Καθώς τα κρυπτονομίσματα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα, τόσο σε χρηστική όσο και σε επενδυτική αξία, εμφανίζονται όλο και περισσότερες προσπάθειες να εφαρμοστεί αυτή η μέθοδος και στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, για πολλούς αρχάριους επενδυτές, η επιλογή και αποθήκευση ενός επενδυτικού μέσου μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη. Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε ως απάντηση στις ανάγκες τους ένα καινοτόμο προϊόν που επιτρέπει την εφαρμογή της διαφοροποίησης στα κρυπτονομίσματα, προσφέροντας στους επενδυτές δυο από τα πιο καλά πρόσφατα υποσχόμενα νομίσματα.

Stellar – μία πλατφόρμα του μέλλοντος;

Το Stellar είναι μία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από διεθνείς οργανισμούς, μεγάλες εταιρείες και παγκόσμιες επιχειρήσεις, ενώ το σχετικό με αυτό token Stellar Lumens απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ πολλών επαγγελματιών επενδυτών. Δεν είναι τυχαίο που το Stellar επιτρέπει τη γρήγορη, απλή και ασφαλή μεταφορά όχι μόνο νομισμάτων και κρυπτονομισμάτων, αλλά επίσης και άλλων χρηματοοικονομικών μέσων.

Το πρόγραμμα Stellar δημιουργήθηκε το 2014 μέσω της συνεργασίας του Jed Caleb, γνωστού μεταξύ άλλων από την εργασία του πάνω στο Ripple, μία άλλη γνωστή πλατφόρμα, και της δικηγόρου Joyce Kim, ειδική στην επενδυτική νομοθεσία για την οποία τα κρυπτονομίσματα αποτελούν παράδειγμα τεχνολογίας διαθέσιμης σε όλους. Χάρη στις κοινές τους προσπάθειες, δημιουργήθηκε η πλατφόρμα Stellar. Παρομοίως όπως πολλά άλλα δίκτυα κρυπτονομισμάτων, βασίζεται και αυτή στον βελτιωμένο και εκτεταμένο πηγαίο κώδικα Bitcoin, ωστόσο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Stellar, o Jed και η Joyce αφιέρωσαν πολύ χρόνο μελετώντας τα συστήματα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του BTC, για να βεβαιωθούν ότι το σχέδιό τους θα είναι μοναδικό και πρακτικό.

Οι προσπάθειές τους απέδωσαν, αφού το έτος 2016 το Stellar ξεκίνησε την πρώτη του σοβαρή συνεργασία. Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα και τα σχετικά token χρησιμοποιούνται πρόθυμα όχι μόνο από μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και από επενδυτές και ιδιώτες για την ανταλλαγή κεφαλαίων, πρώτων υλών και υπηρεσιών. Απολαμβάνουν επίσης μία συνεχή δημοτικότητα στο κρυπτοχρηματιστήριο, κερδίζοντας ταυτότητα «μεγάλου παίκτη» μεταξύ πολλών επενδυτών.

Bitcoin Cash – μία καλύτερη έκδοση BTC

Το Bitcoin Cash είναι ένα είδος «κλάσματος» του αρχικού Bitcoin, γι’ αυτό και πολλοί το θεωρούν ως μία πιο αδύναμή του έκδοση, η οποία αντικατοπτρίζεται με την ονομασία BCH «μικρός αδερφός» BTC. Στην πραγματικότητα ωστόσο το Cash όχι μόνο δεν υστερεί σε κάτι από τον «μεγάλο αδερφό» του, αλλά βελτιώνει ακόμη τα λάθη και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του BTC.

Σύμφωνα με την αρχική υπόθεση, το Bitcoin Cash, γνωστό επίσης και ως Bcash, προοριζόταν απλώς ως μία αναβάθμιση του «αυθεντικού» Bitcoin. Δυστυχώς προέκυψε μία σοβαρή παρανόηση και στη συνέχεια διαφωνία μεταξύ των ατόμων που ασχολούνταν με το σχέδιο BCH και της υπόλοιπης ομάδας. Ως αποτέλεσμα αυτή της κατάστασης, το Bcash είναι πλέον ένα εντελώς ξεχωριστό, ανεξάρτητο κρυπτονόμισμα.

Αν και το Bitcoin Cash εξακολουθεί να βασίζεται στο ίδιο σύστημα με το «κλασσικό» Bitcoin, υπάρχουν ορισμένες διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα νομίσματα. Η πρώτη και πιο σημαντική είναι η διεκπεραιωτική ικανότητα επειδή είναι ένα από τα πιο συχνά αναφερόμενα μειονεκτήματα του BTC, μαζί με την χαμηλή του επεκτασιμότητα. Το πρόγραμμα Bcash έπρεπε να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, αυξάνοντας σημαντικά τόσο τη διεκπεραιωτική ικανότητα όσο και βελτιώνοντας την επεκτασιμότητα, ώστε οι συναλλαγές να μπορούν να επεξεργάζονται γρηγορότερα και σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Δυστυχώς, το BCH συνεχίζει να μην έχει την ίδια φήμη όπως ο «μεγάλος αδερφός» του, αλλά τελευταία φαίνεται να αποκτά δημοτικότητα, ενώ η ταχύτητα και λειτουργικότητά του είναι όλο και πιο συχνά εκτιμώμενη από τους οπαδούς του «κλασσικού» Bitcoin. Γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε αυτό το νόμισμα.

Συνδυασμός δυο κρυπτονομισμάτων – Netricoin

Το Σετ Netricoin δημιουργήθηκε ως άμεση απάντηση στις αυξανόμενες ανάγκες για επενδυτικά προϊόντα, που θα επιτρέπουν την διαφοροποίηση με έναν βολικό και φιλικό για αρχάριους τρόπο.

Η διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου, δηλαδή η επένδυση σε διάφορα επενδυτικά προϊόντα, είναι μία πολύ σημαντική ικανότητα στο «οπλοστάσιο» ενός επενδυτή. Στην αγορά κρυπτονομισμάτων μπορεί αυτό να είναι αρκετά δύσκολο λόγω των χαρακτηριστικών του και των επιπλέον μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται κατά την επένδυση. Εύρεση κατάλληλου χρηματιστηρίου, εγγραφή, εύρεση χαρτοφυλακίου, ασφάλεια… Όλα αυτά μπορεί να είναι ιδιαίτερα περίπλοκα για νέους επενδυτές, οι οποίοι συνεχίζουν να αποκτούν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση στην επένδυση σε ένα ηλεκτρονικό νόμισμα ξεχωριστά, πόσο μάλλον σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Σε αυτά ακριβώς τα άτομα απευθύνεται το Netricoin. Οι κριτικές για αυτό το προϊόν είναι γενικά σύμφωνες, ότι αποτελεί έναν βολικό, απλό και πάνω απ’ όλα ασφαλή τρόπο για την απόκτηση εμπειρίας στη διαχείριση περισσότερων από ενός επενδυτικού προϊόντος. Χάρη στον συνδυασμό δυο υποσχόμενων κρυπτονομισμάτων, του Stellar Lumens και Bitcoin Cash, με την επιλογή ασφαλής αποθήκευσης μονάδων offline και την πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες, το Σετ Netricoin προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για την έναρξη διαφοροποίησης ενός ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου.

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Πρώτα απ’ όλα ο ενδιαφερόμενος πελάτης επιλέγει το σύνολο που τον ενδιαφέρει, στη συνέχεια συμπληρώνει τη φόρμα με τις σχετικές πληροφορίες. Μετά τη συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας, εμφανίζεται στη διεύθυνση e-mail που έχει οριστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Στη συνέχεια, μετά από λίγες ημέρες παραδίδεται το πακέτο στη διεύθυνση που έχει οριστεί. Για λόγους ασφαλείας, ζητείται από τον πελάτη κατά την παραλαβή να προσκομίσει ένα δελτίο ταυτότητας, ενώ μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων του, του ζητείται να πληρώσει το πακέτο.

Σε αυτό το πακέτο βρίσκεται μία κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης στο Netricoin, και ένα φυλλάδιο με λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του. Ο κωδικός στην κάρτα παρέχει πρόσβαση στον πελάτη όχι μόνο στις μονάδες που έχουν παραγγελθεί, που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι το οποίο έχει επιλεχθεί και ασφαλιστεί από τον διανομέα του Netricoin, αλλά επίσης και σε μία εκπαιδευτική πλατφόρμα με υλικά υψηλής ποιότητας σχετικά με το ιστορικό, τα χαρακτηριστικά και την χρήση των XLM και BCH. Το Σετ Netricoin παρέχει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά υλικά υψηλής ποιότητας και σε online εκπαίδευση. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης λαμβάνει όχι μόνο δυο διαφορετικά κρυπτονομίσματα, τοποθετημένα σε προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια, αλλά και πρόσβαση σε υλικό που περιέχει πολύτιμες γνώσεις σε εύκολη προς αποστήθιση μορφή. Αυτή η ευέλικτη μορφή του Netricoin το καθιστά μία εξαιρετική επιλογή για αρχάριους επενδυτές, που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα προς την επαγγελματική αγορά κρυπτονομισμάτων.

Μια μελλοντική επένδυση

Η επιλογή των Stellar Lumens και Bcash δεν ήταν τυχαία. Αυτά είναι τα πιο καλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το Stellar τα τελευταία εφτά χρόνια έχει καθιερωθεί στην αγορά και αυτή τη στιγμή κατέχει ισχυρή θέση στην πρώτη δεκάδα των πιο γνωστών κρυπτονομισμάτων χάρη στην ευελιξία του. Από την άλλη, το Bitcoin Cash εκτιμάται για τον συνδυασμό όλων των πλεονεκτημάτων του κλασσικού BTC, διορθώνοντας ταυτόχρονα τα μεγαλύτερα ελαττώματά του.

Επιπλέον, και τα δυο κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς. Τα Stellar Lumens είναι token που χρησιμοποιούνται σε μία συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ το Bcash είναι ένα νόμισμα που πρόκειται να χρησιμοποιείται για την εκτέλεση καθημερινών πληρωμών σε διάφορες πλατφόρμες και καταστήματα.  Χάρη σε αυτό, έχουν και τα δυο καλή ευκαιρία να αποτελέσουν μία επικερδή επένδυση.

Λόγω των πολύ ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στην αγορά κρυπτονομισμάτων, η μεταφορά δεξιοτήτων που εφαρμόζεται στις «παραδοσιακές» επενδυτικές αγορές, μπορεί να αποτελεί πρόβλημα. Ειδικά οι νέοι επενδυτές, που μόλις ξεκινούν την εμπειρία τους στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, μπορεί να έχουν με αυτό πρόβλημα. Το Σετ Netricoin ανταποκρίνεται στις ανάγκες τέτοιων ατόμων, παρέχοντας στους χρήστες δυο διαφορετικά κρυπτονομίσματα, μαζί με πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να μπορούν να χρησιμοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μονάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *