Crypto-products
Sada Netricoin, tedy Stellar a Bitcoin Cash v jednom?

Sada Netricoin, tedy Stellar a Bitcoin Cash v jednom?

Diverzifikace, tedy investování finančních prostředků do různých aktiv je poměrně známá praxe, oblíbená mezi zkušenými hráči na burze. Vzhledem k tomu, že kryptoměny získávají na popularitě, a to jak z hlediska užitečnosti, tak z hlediska investic, existuje stále více pokusů o uplatnění této metody na trhu kryptoměn. Pro mnoho začínajících investorů však může být výběr a uložení jediného aktiva dostatečně komplikované. Proto v reakci na jejich potřeby byl vytvořen inovativní produkt, který umožňuje diverzifikaci kryptoměn a nabízí zákazníkům dvě z aktuálně nejslibnějších měn.

Stellar – platforma budoucnosti?

Stellar je platforma, kterou dychtivě využívají mezinárodní organizace, velké společnosti a globální korporace, a související token Stellar Lumens je oblíbený u mnoha profesionálních investorů. Existuje důvod, protože Stellar umožňuje rychlý, jednoduchý a bezpečný převod nejen měn a kryptoměn, ale i všech ostatních finančních nástrojů.

Projekt Stellar vznikl v roce 2014 díky spolupráci Jeda Caleba, známého mimo jiné z práce na další známé platformě Ripple a právničky Joyce Kim se specializací na investiční právo, pro které jsSada Netricoin názoryou kryptoměny příkladem technologie dostupné všem. Díky jejich společnému úsilí byla vytvořena platforma Stellar. Stejně jako mnoho jiných sítí kryptoměn se spoléhá na efektivní a rozšířený zdrojový kód Bitcoinu, nicméně před oficiálním spuštěním Stellaru Jed a Joyce strávili spoustu času studiem systémů, výhod a nedostatků BTC, aby se ujistili, že jejich projekt bude jedinečný a praktický.

Jejich úsilí se vyplatilo, protože v roce 2016 Stellar zahájil první seriózní spolupráci. V současné době platformu a související tokeny dychtivě používají nejen velké korporace, ale také investoři a jednotlivci k výměně prostředků, aktiv, surovin a služeb. Díky tomu se také těší neochvějné popularitě na kryptoburze a mezi mnoha odborníky získávají status ”velkého hráče”.

Bitcoin Cash – lepší verze BTC

Bitcoin Cash je jakousi ”částí“ původního Bitcoinu, a proto ji mnoho lidí považuje za jeho slabší verzi, což se odráží v označení BCH ”mladším bratrem“ BTC. Ve skutečnosti však Cash není v žádném případě horší než jeho “starší bratr“, ale dokonce opravuje chyby a nedostatky, které překáží mnoha uživatelům BTC.

Počáteční předpoklad byl, že Bitcoin Cash, nazývaný také Bcash, měl být pouhým upgradem “originálního“ Bitcoinu. Bohužel došlo k zásadnímu nedorozumění a následnému rozchodu mezi lidmi stojícími za projektem BCH a zbytkem týmu. V důsledku této situace je nyní Bcash zcela samostatná, nezávislá kryptoměna.

Zatímco Bitcoin Cash je stále založen na stejném systému jako “klasický“ Bitcoin, mezi těmito coiny existuje několik rozdílů. První a nejdůležitější je kapacita, protože to je jedna z nejcitovanějších nevýhod BTC spolu se špatnou škálovatelností. Projekt Bcash byl navržen tak, aby tento problém vyřešil jak výrazným zvýšením kapacity, tak zlepšením škálovatelnosti tak, aby transakce mohly být zpracovány rychleji a ve větším objemu.

BCH bohužel stále nemá takovou reputaci jako jeho “starší bratr“, ale zdá se, že v poslední době získává na popularitě a jeho rychlost a funkčnost stále více oceňují fanoušci “klasického“ Bitcoinu. Proto má mnoho lidí zájem investovat do tohoto coinu.

Kombinace dvou kryptoměn – Netricoin

Netricoin byl vytvořen jako přímá reakce na rostoucí poptávku po investičních produktech, které umožní diverzifikaci pohodlným způsobem vhodným pro začátečníky.

Diverzifikace portfolia, tedy investice do diverzifikovaných aktiv je velmi důležitou dovedností v arzenálu investora. Na trhu s kryptoměnami to může být docela obtížné vzhledem k jeho charakteristikám a dalším krokům, které je třeba podniknout při investování. Nalezení správné burzy, registrace, nalezení peněženky, její zabezpečení… to vše může být obzvláště ohromující pro nové investory, kteří stále získávají potřebné zkušenosti a znalosti při investování do jedné e-měny najednou, natož do více z nich.

Sada Netricoin je zaměřen právě na takové lidi. Názory na tento produkt jsou obecně shodné, že je to pohodlný, jednoduchý a především bezpečný způsob, jak získat zkušenosti se správou více než jednoho aktiva. Spojením dvou slibných kryptoměn, Stellar Lumens a Bitcoin Cash, s možností bezpečně ukládat jednotky offline a přístupu k potřebným informacím, nabízí Netricoin vše, co potřebujete k zahájení diverzifikace Vaší elektronické peněženky.

Jak přesně to funguje? Nejprve si zákazník, který má zájem, vybere sadu, která mu vyhovuje, a poté vyplní formulář příslušnými informacemi. Po vyplnění a odeslání formuláře by měl být na uvedenou e-mailovou adresu zaslán potvrzovací e-mail. Poté bude balíček po několika dnech doručen na uvedenou adresu. Z bezpečnostních důvodů je zákazník při vyzvednutí vyzván k předložení dokladu totožnosti a po potvrzení údajů vyzván k zaplacení zásilky.

Tato zásilka obsahuje kartu s přístupovým kódem sada Netricoin a brožuru s podrobnými pokyny, jak ji používat. Kód na kartě poskytuje zákazníkovi přístup nejen k objednaným jednotkám, umístěným na e-peněžence vybrané a zajištěné distributorem Netricoin, ale také k vzdělávací platformě s vysoce kvalitními materiály o historii, charakteristikách a použití XLM a BCH. Sada Netricoin poskytuje přístup k vysoce kvalitním vzdělávacím materiálům a online školení. Díky tomu klient získává nejen dvě různé kryptoměny, umístěné na pečlivě vybraných a zabezpečených elektronických peněženkách, ale také přístup k materiálům obsahujícím cenné znalosti ve snadno vstřebatelné formě. Díky všestranné povaze je Netricoin skvělou volbou pro začínající investory, kteří chtějí udělat další krok k profesionálnímu obchodování s kryptoměnami.

Investice budoucnosti

Volba Stellar Lumens a Bcash nebyla náhodná. Jsou aktuálně jednou z nejslibnějších kryptoměn dostupných na trhu. Stellar se na trhu etabloval za posledních sedm let a nyní si díky své univerzálnosti drží silnou pozici v první desítce nejpopulárnějších kryptoměn. Bitcoin Cash je naopak oceňován, protože kombinuje všechny výhody klasického BTC a zároveň opravuje jeho největší nedostatky.

Obě kryptoměny se navíc používají v různých kontextech. Stellar Lumens jsou tokeny používané na konkrétní platformě, zatímco Bcash je coin, který se má používat k provádění denních plateb na jiných platformách a v obchodech. Díky tomu mají oba dobrou šanci být lukrativní investicí.

Vzhledem ke zcela specifickým vlastnostem trhu s kryptoměnami může být přenos dovedností používaných na “tradičních“ investičních trzích problémem. Obzvláště noví investoři, kteří právě začínají s kryptotrhem, mohou mít potíže. Netricoin splňuje potřeby těchto lidí a poskytuje uživatelům dvě různé kryptoměny spolu s přístupem k vzdělávacím materiálům, které jim pomohou co nejlépe využít obdržené jednotky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *