Crypto-products
Netricoin készlet, azaz a Stellar és a Bitcoin Cash egyben?

Netricoin készlet, azaz a Stellar és a Bitcoin Cash egyben?

A diverzifikáció, vagyis a pénzeszközök különböző eszközökbe történő befektetése meglehetősen jól ismert gyakorlat, népszerű a tapasztalt tőzsdei szereplők körében. Mivel a kriptovaluták egyre népszerűbbek, mind a hasznosság, mind a befektetések tekintetében, egyre többször próbálják ezt a módszert alkalmazni a kriptovalutapiacon. Számos kezdő befektető számára azonban elég bonyolult lehet egyetlen eszköz kiválasztása és tárolása. Ezért az igényeikre reagálva olyan innovatív terméket hoztak létre, amelyek lehetővé teszik a diverzifikáció lehetőségeinek a kriptográfia területén történő alkalmazását is, az ügyfelek számára a jelenleg legígéretesebb két valuta közül kettőt kínálva.

A Stellar – a jövő platformja?

A Stellar egy olyan platform, amelyet lelkesen használnak nemzetközi szervezetek, nagyvállalatok és globális vállalatok is, a részét képező Stellar Lumens token népszerű sok professzionális befektető körében. Ez nem véletlenül van így. A Stellar nemcsak valuták és kriptovaluták gyors, egyszerű és biztonságos átutalását teszik lehetővé, de az összes többi pénzügyi eszközét is. 

A Stellar első tervei 2014-ben jelentek meg, többek között Jed Caleb együttműködésével. Jed Calebről már hallhattunk többek között a Ripple, egy másik jól ismert platform kidolgozásának kapcsán. Munkáját Joyce Kim befektetési jogra szakosodott ügyvéd is segítette, aki számára a kriptovaluták a mindenki számára elérhető technológia példája. Közös erőfeszítésüknek köszönhetően jött létre a Stellar platform. Sok más kriptovaluta-hálózathoz hasonlóan korszerűsített és kibővített Bitcoin forráskódra támaszkodik, azonban a Stellar hivatalos bevezetése előtt Jed és Joyce sok időt töltött a BTC rendszereinek, előnyeinek és hiányosságainak tanulmányozásával, hogy biztosak legyenek benne, hogy kreálmányuk kivételes és praktikus is lesz egyben.

Erőfeszítésük megtérült, mert 2016-ban a Stellar megkezdte az első komolyabb együttműködést. Jelenleg a platformot és a hozzá tartozó jelzőket nemcsak nagyvállalatok, hanem befektetők és magánszemélyek is lelkesen használják pénzeszközök, eszközök, nyersanyagok és szolgáltatások kifizetésére. Ennek köszönhetően kitűnő népszerűségnek örvendenek a kriptovaluta-tőzsdén is, számos szakértő körében “nagy játékos” státuszt elérve.

Bitcoin Cash – a BTC jobb változata

A Bitcoin Cash az eredeti Bitcoin egyfajta “töredéke”, ezért sokan gyengébb verziónak tartják, ami abban tükröződik, hogy a BCH-t a BTC “kistestvérének” is nevezik. Valójában a Cash azonban nem alacsonyabb rendű, mint a “nagy testvér”, sőt semlegesíti azokat a hibákat és hiányosságokat is, amelyek sok BTC-felhasználót hátráltatnak.

A kezdeti cél az volt, hogy a Bitcoin Cash, más néven Bcash, csupán az „eredeti” Bitcoin frissített verziója legyen. Sajnos olyan félreértésre került sor, ami miatt BCH projekt készítői elfordultak egymástól. Ennek a helyzetnek az eredményeként a Bcash ma már teljesen különálló, önálló kriptovaluta.

Bár a Bitcoin Cash továbbra is ugyanazon a rendszeren alapul, mint a “klasszikus” Bitcoin, van néhány különbség ezek között az érmék között. Az első és legfontosabb a sávszélesség, mivel ez a BTC egyik leggyakrabban idézett hátránya, rossz skálázhatósága mellett. A Bcash projektet úgy tervezték, hogy megoldás legyen erre a problémára, mind a sávszélesség növelésével, mind a méretezhetőség javításával annak érdekében, hogy a tranzakciókat gyorsabban és nagyobb mennyiségben lehessen feldolgozni.

Sajnos a BCH továbbra sem rendelkezik olyan hírnévvel, mint a “nagy testvér”, de úgy tűnik, hogy a közelmúltban egyre népszerűbb, sebességét és funkcionalitását a “klasszikus” Bitcoin rajongói egyre inkább értékelik. Ezért sok ember érdekelt abban, hogy befektessen ebbe az érmébe.

Két krioptovaluta összekapcsolása – a Netricoin

A Netricoin a befektetési termékek iránti növekvő keresletre adott közvetlen válaszként jött létre, amely kényelmes, kezdőbefektető-barát módon teszi lehetővé a diverzifikációt.

A portfólió diverzifikációja, vagyis a különböző eszközökbe történő befektetés nagyon fontos készség a befektető arzenáljában. A kriptovaluta-piacon ez olykor igen nehéz jellege, és a befektetés során felmerülő, vele kapcsolatos további lépések megtétele miatt. A megfelelő tőzsde megtalálása, regisztráció, pénztárca megtalálása, biztosítása… mindez különösen lohasztó lehet az új befektetők számára, akik még csak most próbálják megszerezni a szükséges tapasztalatokat és ismereteket egy-egy e-valuta befektetéséhez, és még fontolóra sem vehetik a több valutába való befektetés lehetőségét.

A Netricoin készlet éppen az ilyen embereket célozza meg. A termékkel kapcsolatos vélemények általában ugyanazt az álláspontot mutatják be, miszerint használata kényelmes, egyszerű és mindenekelőtt biztonságos módja annak, hogy a kezdő befektetők tapasztalatot szerezzenek egynél több eszköz kezelésében. Két ígéretes kriptovaluta, a Stellar Lumens és a Bitcoin Cash kombinálásával a Netricoin az offline egységek biztonságos tárolásától, a szükséges információkhoz való hozzáférés lehetőségéig mindent magában foglal, amire szükség van az e-pénztárca diverzifikálásához.

Hogyan működik pontosan? Először is, az érdeklődő ügyfél kiválasztja az őt érdeklő csomagot, majd kitölti az űrlapot a vonatkozó információkkal. Az űrlap kitöltése és elküldése után visszaigazoló e-mailt kellene kapnia a megadott e-mail-címre. Ezután néhány nap múlva a csomagot a megadott címre szállítjuk. Biztonsági okokból az átvételkor az ügyfelet arra kérik, hogy mutasson be személyazonosító okmányt, és miután megerősítette az adatokat, felkérik a csomag kifizetésére.

Ez a csomag egy kártyát tartalmaz a Netricoin hozzáférési kóddal és egy brosúrát, amely részletes utasításokat tartalmaz a használatáról. A kártyán szereplő kód nemcsak a megrendelt, a Netricoin forgalmazó által kiválasztott és biztosított e-pénztárcán elhelyezett egységekhez fér hozzá, hanem egy oktatóplatformhoz is, amely kiváló minőségű anyagokat tartalmaz az XLM és a BCH történetéről, jellemzőiről és felhasználásról. A Netricoin  hozzáférést biztosít kiváló minőségű oktatási anyagokhoz és online képzésekhez. Ennek köszönhetően az ügyfél nemcsak hogy két különböző kriptovalutát kap, amelyek gondosan kiválasztott és biztonságos e-pénztárcákon kerülnek eltárolásra, de hozzáférést is olyan anyagokhoz, amelyek átlátható formában értékes tudást hivatottak átadni. A Netricoin készlet sokoldalú jellege miatt kiváló választás azoknak a kezdő befektetőknek, akik szeretnék megtenni a következő lépést a professzionális kriptovaluta-kereskedelem felé.

Megfelelő befektetés a jövőre nézve

A Stellar Lumens és a Bcash választása nem volt véletlen. Ezek a piacon elérhető egyik legígéretesebb kriptovaluták. A Stellar az elmúlt hét évben megvetette lábait a piacon, sokoldalúságának köszönhetően most erős helyet foglal el az első tíz legnépszerűbb kriptovaluta között. A Bitcoin Cash-t pedig amiatt értékelik különösen nagyra, hogy ötvözi a klasszikus BTC összes előnyét, miközben kompenzálja annak legnagyobb hibáit.

Sőt, mindkét kriptovalutát különböző összefüggésekben használják. A Stellar Lumens adott platformon belül használt zsetonok, míg a Bcash egy érme, amelyet más platformokon és üzletekben is használhatunk kifizetésre a mindennapok során. Ennek köszönhetően mindkettő jó eséllyel jövedelmező befektetésnek bizonyulhat.

A kriptopénzpiac meglehetősen sajátos jellemzői miatt a “hagyományos” befektetési piacokon használt befektetési technikák alkalmazása ez esetben gondot jelenthet. Különösen azoknak az új befektetőknek lehet nehéz dolguk, akik csak most kezdik a kriptopiacon való kalandjukat. Ezt a defektet semlegesíti a Netricoin készlet, amely nemcsak két különböző kriptovalutát biztosít a felhasználóknak, de olyan oktatási anyagokhoz való hozzáférést is, amelyek segítenek a lehető legjobban kihasználni az így beszerzett kriptovaluta-egységeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *