Crypto-products
Netricoin seti, Stellar ve Bitcoin Cash bir arada?

Netricoin seti, Stellar ve Bitcoin Cash bir arada?

Farklı varlıklara yatırım yapmak suretiyle gerçekleştirilen portföy çeşitlendirme işlemi, tecrübeli yatırımcılar tarafından bilinen ve sık kullanılan bir uygulamadır. Dijital para birimleri her geçen gün hem kullanım alanları hem de yatırım açısından daha popüler hale gelmekte olduğundan bu stratejiyi dijital para piyasasına uygulayanların sayısı da artmaktadır. Ancak başlangıç seviye yatırımcıların çoğu için tek bir varlığın seçimi ve muhafazası bile oldukça karmaşık bir işlemdir. Bu nedenle bu yatırımcılara yönelik olarak yenilikçi bir ürün hazırlanmıştır. Müşterilere geleceği parlak iki farklı dijital para sağlayan bu ürün sayesinde dijital para portföyünün çeşitlendirilmesi mümkün olmaktadır.

Stellar – geleceği parlak platform?

Stellar, uluslararası organizasyonlar, büyük kuruluşlar ve global şirketler tarafından kullanılan bir platformdur. Platformun tokeni Stellar Lumens ise birçok profesyonel yatırımcının ilgi alanına girmektedir. Bunun nedeni, Stellar’ın nakit, dijital para ve diğer finans araçlarının hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde transfer edilmelerini mümkün hale getirmesidir.

Stellar, 2014 yılında başka bir popüler platform olan Ripple üzerindeki çalışmaları nedeniyle tanınan Jed McCaleb ve dijital paraların herkese uygun bir teknoloji olduğuna inanan bir yatırım mevzuatı uzmanı avukat Joyce Kim tarafından oluşturulmuştur. Bu ikilinin ortak çalışmaları sonucunda Stellar platformu doğmuştur. Diğer dijital para ağları gibi bu platform da Bitcoin’in daha iyi hale getirilmiş ve genişletilmiş kaynak koduna dayanmaktadır. Ancak, Stellar resmi olarak start almadan önce Jed ve Joyce sistemlerin iyi ve kötü yanlarını ve BTC’nin yetersiz yönlerini araştırmak suretiyle kendi projelerinin benzersiz ve pratik olmasını sağlamışlardır.

Bu çalışmalar sonucunda 2016 yılında Stellar ilk ciddi işbirliğini hayata geçirmeyi başarmıştır. Şu anda platform ve platforma ait tokenler hem büyük şirketler, hem yatırımcılar, hem de normal kişiler tarafından para, arlık, hammadde ve hizmet takasında kullanılmaktadır. Dolayısıyla bu tokenler dijital para borsasında popüler hale gelmiş ve birçok uzman tarafından “ciddi bir oyuncu” olarak görülmeye başlamıştır.

Bitcoin Cash – BTC’nin iyileştirilmiş hali

Bitcoin Cash, Bitcoi’in bir “türevidir”. Dolayısıyla birçok kişi onu Bitcoi’in daha zayıf versiyonu olarak görmekte, BCH’yı “BTC’nin küçük kardeşi” olarak görmektedir. Ancak Bitcoin Cash’ın Bitcoin’den hiçbir eksiği olmadığı gibi, BTC kullanıcılarının hayatlarını zorlaştıran birçok özellikten arındırılmıştır.

Bcash olarak da adlandırılan Bitcoin Cash ilk başta “orijinal” Bitcoin’in yeni ve iyileştirilmiş versiyonu olarak tasarlanmıştır. Maalesef ortaya çıkan anlaşmazlık nedeniyle BCH projesi ile ekibin geriye kalanı arasında bir ayrılık meydana gelmiştir. Dolayısıyla Bcash tamamen bağımsız ve ayrı bir dijital para birimi haline gelmiştir.

Bitcoin Cash “klasik” Bitcoin sistemini baz alsa da bu iki para birimi arasında birkaç fark bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi bant genişliğidir. Bant genişliği BTC’nin kendinden en sık söz ettiren eksilerinden biridir. Bunlardan bir diğer ise ölçeklenebilirliktir. Bcash projesi bu sorunları, bant genişliğini ve ölçeklenebilirliği artırmak suretiyle çözmeyi hedeflemişti. Böylece daha fazla sayıda işlem daha hızlı işlenebilecekti.

Maalesef BCH “abisi” Bitcoin kadar ünlü değildir ama son zamanlarda popülerlik kazanmaya başlamıştır. Bu dijital para biriminin hızı ve fonksiyonları “klasik” Bitcoin hayranları tarafından takdir edilmektedir. Bu da dijital paraya yatırım yapmak isteyen kişilerin sayısında bir artışa neden olmaktadır.

İki dijital para bir arada – Netricoin

Netricoin seti rahat, pratik ve başlangıç seviye kişilere uygun bir şekilde portföy çeşitlendirmesi yapmak isteyen kişilere yönelik bir yatırım ürünü olarak ortaya çıkmıştır.

Farklı varlıklara yatırım yapmak olarak tanımlanan portföy çeşitlendirme, her yatırımcının uygulaması gereken önemli stratejilerden biridir. Dijital para piyasasında bu, piyasanın özellikleri ve yatırım sırasında atılması gereken ek adımlar nedeniyle kolay bir işlem olmayabilir. Uygun bir borsa bulmak, kayıt olmak, e-cüzdan bulmak, bu cüzdanı emniyet altına almak gibi işlemler yeni yatırımcılar için oldukça karmaşık ve zor işlemlerdir. Tek bir dijital para birimine yatırım yapma konusuyla daha yeni tanışan bu kişilere birden fazla dijital para birimine yatırım yapma fikri biraz korkutucu gelebilir.

Netricoin tam da böyle kişilere yönelik bir üründür. Bu ürünle ilgili görüşler onun birden fazla yatırım aracının yönetilmesi konusundaki bilgi ve tecrübelerin rahat, pratik ve her şeyden önce güvenli bir şekilde elde edilmesi için mükemmel bir yöntem olduğu konusunda hemfikirdir. Stellar Lumens ve Bitcoin Cash adlı, geleceği parlak iki dijital para birimini bir araya getiren ve bunların çevrimdışı bir şekilde muhafaza edilmeleri imkanını tanıyan, gerekli bilgilere istenen an erişilmesini mümkün kılan bir ürün olan Netricoin, dijital portföyünüzün çeşitlendirilmesi için gerekli her şeyi içermektedir.

Peki nasıl çalışıyor? Müşteri, ilgilendiği bir seti seçer ve gerekli bilgileri bir forma girer. Formu doldurup gönderdikten sonra müşterinin vermiş olduğu e-mail adresine, siparişin alındığına dair bir teyit mesajı gönderilir. Birkaç gün içerisinde, müşterinin verdiği adrese bir paket iletilecektir. Güvenlik nedeniyle müşterinin bu paketi teslim alırken kimlik ibraz etmesi istenecektir. Kimlik bilgileri teyit edilen müşterinin ödeme yapması rica edilecektir.

Söz konusu paketin içerisinde Netricoin erişim kodu kartı ve ayrıntılı kullanım talimatlarını içeren bir broşür bulunmaktadır. Kartın üzerindeki kod ile müşteri, Netricoin distribütörü tarafından seçilen ve emniyet altına alınan e-cüzdanda muhafaza edilen dijital paraya erişebilmektedir. Müşteri ayrıca bu kod yardımıyla XLM ve BCH’nin geçmişi, özellikleri ve kullanım alanları ile ilgili kaliteli eğitim materyallerini içeren eğitim platformuna giriş yapabilir. Netricoin seti, kaliteli eğitim materyallerine ve çevrimiçi eğitimlere erişim sağlamaktadır. Müşteri, özenle seçilen ve emniyet altına alınan e-cüzdanlarda muhafaza edilen iki farklı dijital para elde etmesinin yanı sıra kolay anlaşılabilir ve değerli bilgiler içeren eğitim materyallerine erişim hakkı kazanmaktadır. Çok yönlü olan Netricoin seti, dijital paralara profesyonel bir şekilde yatırım yapmaya başlamak isteyen başlangıç seviye yatırımcılar için mükemmel bir çözümdür.

Geleceği parlak bir yatırım

Stellar Lumens ve Bcash rastgele seçilen dijital para birimleri değildirler. Bunlar piyasanın geleceği en parlak dijital para birimlerindendir. Stellar son sekiz yıldan bu yana piyasadaki pozisyonunu güçlendirmekte ve evrensel özellikleri sayesinde en popüler dijital para birimleri sıralamasında ilk onda bulunmaktadır. Bitcoin Cash ise klasik BTC’nin bütün artılarına sahip olmasının yanı sıra en büyük dezavantajlarını ortadan kaldırmıştır.

Dahası, her iki dijital para birimi farklı kullanım alanlarına sahiptir. Stellar Lumens token türü bir dijital para birimidir ve belirli bir platform kapsamında kullanılmaktadır. Bcash ise çeşitli platformlarda ve mağazalarda ödeme yapmayı sağlayan bir coin türü dijital para birimidir. Dolayısıyla her iki dijital para biriminin yüksek kazanç sağlayacağı tahmin edilmektedir.

Dijital para piyasasının kendine has özellikleri vardır. Bu nedenle, “geleneksel” piyasalarda uygulanan becerilerin bu piyasaya uygulanması oldukça zordur. Dijital para piyasasına yeni adım atmış yeni yatırımcıları bazı zorluklar beklemektedir. Böyle kişilere yönelik olarak piyasaya sürülen Netricoin seti, kullanıcılarına iki farklı dijital para ve eğitim materyalleri sağlamaktadır. Bu materyaller sayesinde müşteriler elde ettikleri dijital paraların kullanımıyla ilgili bilgiler edinebilirler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *