Crypto-products
Komplet Netricoin, torej Stellar in Bitcoin Cash v enem?

Komplet Netricoin, torej Stellar in Bitcoin Cash v enem?

Diverzifikacija, torej investiranje denarja v različna sredstva, je precej znana praksa, priljubljena med izkušenimi borzniki. Ker kriptovalute pridobivajo na priljubljenosti, tako glede uporabnosti kot investicij, se pojavlja vse več poskusov uporabe te metode na trgu kriptovalut. Za mnoge začetnike investitorje pa sta lahko izbira in shranjevanje že samo enega sredstva dovolj zapletena. Zato je bil kot odgovor na njihove potrebe ustvarjen inovativen izdelek, ki omogoča diverzifikacijo, prilagojeno kripto resničnosti, in strankam ponuja dve trenutno najbolj obetavni valuti.

Stellar – platforma prihodnosti?

Stellar je platforma, ki jo z veseljem uporabljajo mednarodne organizacije, velika podjetja in svetovne korporacije, s tem povezan žeton Stellar Lumens pa je priljubljen med številnimi profesionalnimi investitorji. In to ne brez razloga, saj Stellar omogoča hiter, enostaven in varen prenos ne samo valut in kriptovalut, temveč tudi vseh drugih finančnih instrumentov.

Projekt Stellar je nastal leta 2014 s sodelovanjem Jeda Caleba, ki je med drugim znan zaradi dela na Ripple, drugi dobro znani platformi, in odvetnice Joyce Kim, specializirane za investicijsko pravo, za katero so kriptovalute primer tehnologije, ki je na voljo vsem. Zahvaljujoč njihovim skupnim prizadevanjem je bila ustvarjena platforma Stellar. Tako kot številna druga kriptovalutna omrežja tudi ta temelji na racionalizirani in razširjeni izvorni kodi Bitcoin, vendar sta tudi pred uradnim lansiranjem Stellarja Jed in Joyce veliko časa preučevala sisteme, prednosti in pomanjkljivosti BTC, da bi se prepričala, da bo njun projekt edinstven in praktičen.

Njun trud se je obrestoval, saj je Stellar leta 2016 začel prvo resno sodelovanje. Trenutno platformo in z njo povezane žetone z veseljem uporabljajo ne le velike korporacije, temveč tudi investitorji in posamezniki za izmenjavo sredstev, premoženja, surovin in storitev. Zahvaljujoč temu uživajo tudi neomajno priljubljenost na borzi kriptovalut, s tem pa so med mnogimi strokovnjaki dobili status “velikega igralca”.

Bitcoin Cash – boljša različica BTC

Bitcoin Cash je nekakšen “delček” prvotnega Bitcoina, zato ga mnogi imajo za šibkejšo različico, kar se kaže v tem, da BCH imenujejo “mali brat” BTC-ja. V resnici pa Cash ne samo, da nikakor ni slabši od svojega “velikega brata”, ampak celo odpravlja napake in pomanjkljivosti, ki ovirajo številne uporabnike BTC.

Prvotna predpostavka je bila, da naj bi bil Bitcoin Cash, imenovan tudi Bcash, zgolj nadgradnja “prvotnega” Bitcoina. Na žalost je prišlo do večjega nesporazuma, nato pa do spora med ljudmi, ki stojijo za projektom BCH, in ostalo ekipo. Zaradi tega je Bcash zdaj popolnoma ločena, samostojna kriptovaluta.

Čeprav Bitcoin Cash še vedno temelji na istem sistemu kot “klasični” Bitcoin, obstaja nekaj razlik med tema dvema kovancema. Prva in najpomembnejša je pasovna širina, saj je to ena izmed najbolj citiranih slabosti BTC, skupaj s slabo razširljivostjo. Projekt Bcash je bil zasnovan tako, da bi to težavo odpravil z znatnim povečanjem pasovne širine in izboljšanjem razširljivosti, da bi bilo mogoče transakcije obdelati hitreje in v večjem obsegu.

Žal BCH še vedno nima takšnega slovesa kot »veliki brat«, vendar se zdi, da v zadnjem času pridobiva na priljubljenosti, njegovo hitrost in funkcionalnost pa vse bolj cenijo ljubitelji »klasičnega« Bitcoina. Zato veliko ljudi zanima investiranje v ta kovanec.

Kombinacija dveh kripto – Netricoin

Netricoin je bil ustvarjen kot neposreden odgovor na naraščajoče povpraševanje po investicijskih izdelkih, ki bodo omogočili diverzifikacijo na priročen, začetnikom prijazen način.

Diverzifikacija portfelja pomeni investiranje v raznolika sredstva in je zelo pomembna veščina v investitorjevem arzenalu. Na trgu kriptovalut je to lahko precej težko zaradi njegovih značilnosti in dodatnih korakov, ki jih je treba sprejeti pri investiranju. Iskanje prave borze, registracija, iskanje portfelja, njegova zaščita … vse to je lahko še posebej mučno za nove investitorje, ki še vedno pridobivajo potrebne izkušnje in znanje pri investiranju v eno e-valuto naenkrat, kaj šele v več njih.

Takim ljudem je namenjen Netricoin. Mnenja o tem izdelku so nasplošno strinjajo, da je to priročen, preprost in predvsem varen način pridobivanja izkušenj pri upravljanju z več sredstvi. Zahvaljujoč kombinaciji dveh obetavnih kriptovalut, Stellar Lumens in Bitcoin Cash, z možnostjo varnega shranjevanja brez povezave in dostopa do informacij, ki jih potrebujete, Netricoin ponuja vse, kar potrebujete za začetek diverzifikacije e-denarnice.

Kako natančno to deluje? Najprej zainteresirana stranka izbere komplet, ki ga zanima, nato pa izpolni obrazec z ustreznimi informacijami. Po izpolnitvi in pošiljanju obrazca bi moralo na navedeni elektronski naslov prispeti potrditveno e-sporočilo. Potem bo paket po nekaj dneh dostavljen na navedeni naslov. Iz varnostnih razlogov je stranka po prevzemu dolžna predložiti osebni dokument, po potrditvi podatkov pa plačati paket.

V tem paketu je kartica z dostopno kodo Netricoinin brošura s podrobnimi navodili za njeno uporabo. Koda na kartici stranki omogoča dostop ne le do naročenih enot, spravljenih na e-denarnici, ki jo je izbral in zavaroval distributer Netricoin, ampak tudi do izobraževalne platforme z visokokakovostnim gradivom o zgodovini, značilnostih in uporabi XLM in BCH. Netricoin omogoča dostop do visokokakovostnih izobraževalnih gradiv in spletnega usposabljanja. Zahvaljujoč temu stranka prejme ne le dve različni kriptovaluti, nameščeni na skrbno izbrani in zavarovani e-denarnice, temveč tudi dostop do gradiva, ki vsebuje dragoceno znanje v lahko prebavljivi obliki. Ta vsestranski značaj Netricoin je odlična izbira za investitorje začetnike, ki želijo narediti naslednji korak k profesionalnemu trgovanju s kriptovalutami.

Investicija prihodnosti

Izbira Stellar Lumens in Bcash ni bila naključna. Sta eni izmed najbolj obetavnih kriptovalut, ki so danes na voljo na trgu. Stellar se je v zadnjih sedmih letih uveljavil na trgu in ima zdaj zaradi svoje vsestranskosti močan položaj med desetimi najbolj priljubljenimi kriptovalutami. Bitcoin Cash pa je cenjen, ker združuje vse prednosti klasičnega BTC-ja, medtem ko odpravlja njegove največje napake.

Poleg tega se obe kriptovaluti uporabljata v različnih kontekstih. Stellar Lumens so žetoni, ki se uporabljajo znotraj določene platforme, medtem ko je Bcash kovanec, s katerim lahko izvajate vsakodnevna plačila na drugih platformah in trgovinah. Zahvaljujoč temu imata oba veliko možnosti, da bosta donosna investicija.

Zaradi precej specifičnih značilnosti trga kriptovalut je lahko prenos veščin, ki se uporabljajo na “tradicionalnih” investicijskih trgih, težava. Zlasti novi investitorji, ki svojo dogodivščino šele začenjajo s kripto trgom, lahko imajo s tem težave. Takim ljudem ustreza komplet Netricoin, ki uporabnikom zagotavlja dve različni kriptovaluti, skupaj z dostopom do izobraževalnega gradiva, kar jim bo pomagalo, da kar najbolje izkoristijo enote, ki jih prejmejo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *