Crypto-products
Netricoin-setti, eli Stellar ja Bitcoin Cash yhdessä?

Netricoin-setti, eli Stellar ja Bitcoin Cash yhdessä?

Hajauttaminen, eli varojen sijoittaminen erilaisiin varantoihin, on melko tunnettu käytäntö ja suosittu kokeneiden pörssissä toimijoiden keskuudessa. Kryptovaluuttojen lisätessä suosiotaan sekä käyttövälineinä että investointikohteena, ilmenee myös yhä enemmän yrityksiä käyttää sitä kryptovaluuttamarkkinoilla. Kuitenkin monille aloitteleville sijoittajille jo yhden omaisuuserän valinta ja varastointi vovat olla riittävän monimutkaista. Siksi, vastauksena heidän tarpeisiinsa, luotiin innovatiivinen tuote, joka mahdollistaa kryptonvarannon reaalisen hajauttamisen tarjoamalla asiakkaille kaksi tällä hetkellä lupaavinta valuuttaa.

Stellar – tulevaisuuden käyttöalusta?

Stellar on käyttöalusta, jota kansainväliset organisaatiot, suuryritykset ja maailmalaajuiset konsernit käyttävät halukkaasti. Siihen liittyvä Stellar Lumens -tokene on suosittu monien ammattisijoittajien keskuudessa. Eikä syyttä, koska Stellar mahdollistaa nopean, yksinkertaisen ja turvallisen tilisiirron paitsi valuutoissa ja kryptovaluutoissa myös kaikilla muilla rahoitusvälineillä.

Stellar -projekti syntyi vuonna 2014 yhteistyöllä, jossa olivat mukana muiden muassa toisen tunnetun alustan, Ripplen, parissa työskentelystään tunnettu Jed Caleb ja sijoituslainsäädäntöön erikoistunut juristi, Joyce Kim, jolle kryptovaluutat ovat esimerkki kaikkien saatavilla olevasta teknologiasta. Stellar-foorumi luotiin heidän yhteisten ponnistelujensa ansiosta. Kuten monet muutkin kryptovaluuttaverkot, se perustuu sujuvammin toimivaan ja laajennettuun Bitcoin -lähdekoodiin. Mutta ennen Stellarin virallista julkaisua Jed ja Joyce viettivät paljon aikaa BTC:n järjestelmien, etujen ja puutteiden tutkimisen parissa varmistaakseen projektinsa toteutuksen poikkeuksellisuuden ja käytännöllisyyden.

Heidän ponnistelunsa kannattivat, koska vuonna 2016 Stellar aloitti ensimmäisen vakavan yhteistyön. Tällä hetkellä alustaa ja siihen liittyviä tokeneita käyttävät innokkaasti suurten konsernien lisäksi myös sijoittajat ja yksityishenkilöt varantojen, omaisuuserien, raaka-aineiden ja palvelujen vaihtamisen. Tämän ansiosta nämä tokenet nauttivat myös heikentymätöntä suosiota kryptovaluuttapörssissä ja ovat saavuttaneet “merkittävän tekijän” aseman monien asiantuntijoiden keskuudessa.

Bitcoin Cash – BTC:n parempi versio

Bitcoin Cash on alkuperäisen Bitcoinin eräänlainen “irtolohkare”, minkä vuoksi monet ihmiset pitävät sitä sen heikompana versiona, mikä näkyy BCH:n kutsumisessa BTC:n “pikkuveljeksi”. Todellisuudessa Cash ei kuitenkaan ole millään tavalla huonompi kuin “isoveljensä”, vaan on jopa korjaamassa sen virheitä ja puutteita, jotka ovat haittaamassa monia BTC:n käyttäjiä.

Alkuperäisen oletuksen mukaan Bitcoin Cashin, jota kutsutaan myös Bcashiksi, oli tarkoitus olla vain “alkuperäisen” Bitcoinin päivitys. Valitettavasti BCH -projektissa työskentelevien ja muun työryhmän välillä jouduttiin vakaviin erimielisyyksiin ja lopulta tämä johti ryhmän hajoamiseen. Tämän tilanteen seurauksena Bcash on nyt täysin erillinen, itsenäinen kryptovaluutta.

Vaikka Bitcoin Cash perustuu edelleen samaan järjestelmään kuin “klassinen” Bitcoin, näiden kolikoiden välillä on muutama ero. Niistä ensimmäinen ja tärkein on kaistanleveys, koska huono skaalautuvuus on yksi BTC:n yleisimmin mainituista haittapuolista. Bcash-projekti suunniteltiin korjaamaan tämä ongelma. Lisäämällä merkittävästi kaistanleveyttä ja parantamalla skaalautuvuutta, tapahtumia voidaan käsitellä nopeammin ja suurempia määriä.

Valitettavasti BCH: lla ei vieläkään ole sellaista mainetta kuin “isoveljelään”, mutta se näyttää viime aikoina olevan saamassa suosiota, ja “klassisen” Bitcoinin kannattajat arvostavat yhä enemmän sen nopeutta ja toimivuutta. Siksi monet ovat kiinnostuneita sijoittamaan tähän kolikkoon.

Kahden kryptovaluutan yhdistelmä – Netricoin

Netricoin-setti luotiin suorana vastauksena sijoitustuotteiden kasvavaan kysyntään, mikä mahdollistaa monipuolistamisen kätevällä ja aloittelijaystävällisellä tavalla.

Salkun hajauttaminen eli sijoittaminen hajautettuihin varantoihin on erittäin tärkeä taito sijoittajan menetelmävalikoimassa. Kryptovaluuttamarkkinoilla tämä voi olla melko vaikeaa niiden erikoisluonteen ja sijoittajalta vaadittavien lisätoimien vuoksi, jotka on tehtävä sijoittaessa. Oikean pörssin löytäminen, rekisteröityminen, salkun löytäminen, sen turvaaminen… kaikki tämä voi olla erityisen haasteellista uusille sijoittajille, jotka ovat vasta hankkimassa tarvittavaa kokemusta ja tuntemusta sijoittamisesta yhteen e-valuuttaan kerrallaan, puhumattakaan useammasta.

Netricoin on suunnattu tällaisille ihmisille. Mielipiteet  tästä tuotteesta ovat yleensä yhdenmukaiset, koska se on kätevä, yksinkertainen ja ennen kaikkea turvallinen tapa hankkia kokemusta useamman kuin yhden omaisuuserän hallinnasta. Yhdistämällä kaksi lupaavaa kryptovaluuttaa, Stellar Lumens ja Bitcoin Cash, mahdollisuuteen tallentaa offline-yksiköt turvallisesti ja antamalla pääsyn tarvitsemaasi tietämykseen, Netricoin tarjoaa kaiken, mitä tarvitset sähköisen lompakon hajauttamiseen.

Kuinka tämä tarkasti ottaen toimii? Ensinnäkin, kiinnostunut asiakas valitsee kiinnostavan setin ja täyttää sitten lomakkeen tarvittavilla tiedoilla. Lomakkeen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen vahvistussähköpostiviesti tulee asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Muutaman päivän kuluttua paketti toimitetaan annettuun osoitteeseen. Turvallisuussyistä asiakasta pyydetään vastaanoton yhteydessä esittämään henkilöllisyystodistuksensa ja tietojen vahvistamisen jälkeen häntä pyydetään maksamaan lähetys.

Tämä paketti sisältää Netricoin-pääsykoodikortin, ja esitteen, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet sen käytöstä. Kortilla oleva koodi tarjoaa asiakkaalle pääsyn paitsi tilattuihin yksiköihin, jotka on talletettu Netricoin-setti myyjän valitsemaan ja turvaamaan e-lompakkoon, myös pääsyn koulutusalustaan, jossa on laadukasta tietomateriaalia XLM:n ja BCH:n historiasta, ominaisuuksista ja käytöstä. Netricoin-setti siis tarjoaa pääsyn korkealaatuisiin oppimateriaaleihin ja verkkokoulutukseen. Tämän ansiosta asiakas saa paitsi kaksi erilaista kryptovaluuttaa, jotka on talletettu huolellisesti valittuihin ja suojattuihin e-lompakkoihin, myös pääsyn materiaaleihin, jotka sisältävät arvokasta tietoa helposti omaksuttavassa  muodossa. Netricoin-setin monipuolinen luonne tekee siitä erinomaisen valinnan aloittelijoille, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen kohti asiantutevaa kaupankäyntiä  kryptovaluutoilla.

Tulevaisuuden sijoitus

Stellar Lumensin ja Bcashin valinta ei ollut sattumaa. Ne ovat lupaavimpia niistä kryptovaluutoista, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla markkinoilla. Stellar on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla viimeisten seitsemän vuoden aikana, ja monipuolisuutensa ansiosta sillä on nyt vahva asema kymmenen suosituimman kryptovaluutan joukossa. Toisaalta Bitcoin Cashia arvostetaan klassisen BTC:n kaikkien hyvien ominaisuuksien yhdistämisen ja  suurimpien puutteiden poistamisen takia.

Lisäksi kutakin näistä kryptovaluutoista käytetään eri yhteyksissä. Stellar Lumensit ovat tokoneita, joita käytetään tietyllä alustalla, kun taas Bcash on kolikko, jota käytetään päivittäisten maksujen suorittamiseen muilla alustoilla ja kaupoissa. Tämän ansiosta molemmilla on hyvät mahdollisuudet osoittautua tuottoisaksi sijoitukseksi.

Kryptovaluuttamarkkinoiden melko erikoisen luonteen vuoksi “perinteisillä” sijoitusmarkkinoilla käytetyn tieto-taidon soveltaminen ja siirtäminen niille voi olla ongelma. Siirtyminen voi olla vaikea varsinkin uusille sijoittajille, jotka ovat vasta aloittamassa seikkailuaan kryptovaluuttamarkkinoilla. Netricoin vastaa näiden ihmisten tarpeisiin tarjoamalla käyttäjille kaksi erilaista kryptovaluutta sekä pääsyn opetusmateriaaleihin, jotka auttavat heitä hyödyntämään vastaanotettuja yksiköitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *