Crypto-products
Πακέτο Stellar – μάθετε να επενδύετε

Πακέτο Stellar – μάθετε να επενδύετε

Η εκμάθηση για επένδυση φαίνεται δύσκολη, αλλά στις μέρες μας σχεδόν όλο το απαραίτητο υλικό είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο. Τόσο οι αρχάριοι επενδυτές, όσο και οι πιο προχωρημένοι, μπορούν να μάθουν για τις επενδύσεις από το σπίτι τους, χάρη σε προϊόντα όπως είναι το Πακέτο Stellar.

Μαθήματα επενδύσεων

Με ποιον τρόπο να ξεκινήσετε την εκμάθηση επενδύσεων; Αξίζει να ξέρετε ότι όταν επενδύετε χρήματα για πρώτη φορά, μπορείτε να λάβετε υψηλότερες αποδόσεις χάρη στην μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική, απ’ ότι στην περίπτωση που ελπίζετε για γρήγορο κέρδος με τη βοήθεια καθημερινών συναλλαγών. Με άλλα λόγια, ένας αρχάριος επενδυτής έχει περισσότερες πιθανότητες για μία κερδοφόρα επένδυση, εάν προετοιμαστεί αρχικά σε θεωρητικό επίπεδο και επιλέξει το μέσο επένδυσης που θα το χρειαστεί για μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Αυτό σημαίνει ότι πριν ξεκινήσετε μία επένδυση, αξίζει να αναζητήσετε κάποιο καλό μάθημα ή σύμβουλο. Η κατάλληλη προετοιμασία σας επιτρέπει να κατανοήσετε, ποιοι είναι οι βασικοί οικονομικοί σας στόχοι και ο σωστός δρόμος για την επίτευξή τους. Επιτρέπει επίσης να προσδιορίσετε τον κίνδυνο που υπάρχει σε μία δεδομένη επένδυση και ποιες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας.


Επένδυση σε κρυπτονομίσματα…

Τα κρυπτονομίσματα είναι τυπικά κερδοσκοπικά στοιχεία, δηλαδή αυτά που αγοράζονται με σκοπό την μεταπώληση, όταν η τιμή τους είναι υψηλότερη.

Ταυτόχρονα, τα ηλεκτρονικά νομίσματα θεωρούνται μία επένδυση υψηλού κινδύνου. Ο κίνδυνος σχετίζεται είτε λόγω λανθασμένης εκκίνησης (λάθος επιλογή κρυπτονομίσματος, με αποτέλεσμα να χάνει την αξία του) είτε μη παρατήρησης του σημείου «σπασίματος» της κερδοσκοπικής φούσκας (το ηλεκτρονικό νόμισμα κερδίζει σε αξία αλλά κάποια στιγμή αρχίζει γρήγορα να πέφτει η τιμή του). Η επιλογή ενός ηλεκτρονικού νομίσματος με προοπτική και η καλή στιγμή μεταπώλησής του, απαιτεί γνώση των βασικών στοιχείων της κερδοσκοπίας. 

Δεδομένου ότι τα κρυπτονομίσματα είναι ένα επενδυτικό στοιχείο σχετικά νέο, οι αρχάριοι επενδυτές δεν γνωρίζουν που συμφέρει περισσότερο να αγοράζουν ηλεκτρονικά νομίσματα. Θα πρέπει να θυμάστε, ότι μία τέτοια αγορά συνοδεύεται συνήθως από χρεώσεις προμήθειας και λειτουργικά έξοδα. Τα διαδικτυακά ανταλλακτήρια συναλλάγματος αποτελούν δημοφιλή πηγή κρυπτονομισμάτων, ωστόσο οι σταθερές αξίες κάνουν τις τιμές τους να μην είναι ευνοϊκές. Από την άλλη, ένα λογαριασμός στο κρυπτο-χρηματιστήριο επιτρέπει σε υψηλή ρευστότητα και σε ημερήσιο trading, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος πιθανότητας επίθεσης και κλοπής του λογαριασμού από χάκερ. Ανοίγοντας έναν λογαριασμό στο χρηματιστήριο, πρέπει επίσης να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για φορολογικούς σκοπούς, επειδή όλα τα κρυπτο-χρηματιστήρια που είναι καταχωρημένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπόκεινται σε νόμους που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση του εγκλήματος στο διαδίκτυο και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Για άτομα που μόλις ξεκινούν την εμπειρία τους με τις επενδύσεις, μία καλή επιλογή είναι το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονόμισμα. Το κρυπτονόμισμα λαμβάνεται δωρεάν μαζί με το εκπαιδευτικό πακέτο, ενώ δεν απαιτείται η κατοχή ηλεκτρονικού πορτοφολιού – η φύλαξη αναλαμβάνεται από έναν μεσολαβητή. Τα χαρακτηριστικά αυτά το κάνουν την πιο προσιτή μέθοδο για αρχάριους που ξεκινούν την κερδοσκοπία με ηλεκτρονικά νομίσματα.


Stellar… σημάδι του μέλλοντος;

Ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα ηλεκτρονικά νομίσματα θεωρείται το Stellar. Το Stellar είναι ταυτόχρονα νόμισμα και πλατφόρμα εκτέλεσης πληρωμών – γι’ αυτό συχνά συγκρίνεται με το Ripple. Ο ιδρυτής του, ο Jed McCaleb, είναι επίσης συνιδρυτής του Ripple.

Το Stellar, παρομοίως όπως και το Ripple, είναι μία τεχνολογία πληρωμών της οποίας στόχος είναι η σύνδεση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και η μέγιστη μείωση του κόστους και του χρόνου που απαιτείται για διασυνοριακές συναλλαγές. Ωστόσο, το Stellar διαχωρίστηκε πολύ γρήγορα από το Ripple. Η διακλάδωση (διάσπαση κρυπτονομισμάτων) στις αρχές του 2014 ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία ενός νέου, πολλά υποσχόμενου πρωτοκόλλου, το Stellar Consensus Protocol (SCP).

Αυτή τη στιγμή, το Stellar υποστηρίζει ένα δίκτυο αποκεντρωμένων διακομιστών με κατανεμημένο λογιστικό σύστημα, το οποίο ενημερώνεται κάθε 2 έως 5 δευτερόλεπτα σε όλους τους κόμβους. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που ξεχωρίζει το Stellar από τα άλλα δημοφιλή νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, είναι το πρωτόκολλο συναίνεσης. Αυτό δεν βασίζεται σε ολόκληρο το δίκτυο «ανθρακωρύχων» για την επικύρωση μιας συναλλαγής.Αντί αυτού, χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Federated Byzantine Agreement (FBA), ο οποίος επιτρέπει την ταχύτερη επεξεργασία συναλλαγών. Αυτό συμβαίνει, επειδή το Stellar χρησιμοποιεί κομμάτια απαρτίας (quorum) (ή τμήματα δικτύου) για την επικύρωση και τον έλεγχο ορθότητας των συναλλαγών.

Αυτή η σύγχρονη λύση συμβάλλει ώστε κάθε κόμβος στο δίκτυο Stellar να επιλέγει ένα διαφορετικό σύνολο «αξιόπιστων» κόμβων. Όταν μία συναλλαγή επιβεβαιωθεί από όλους του κόμβους αυτού του συνόλου, θεωρείται ως εγκεκριμένη. Η συντομευμένη διαδικασία συνέβαλε ώστε το δίκτυο Stellar να είναι εξαιρετικά γρήγορο, ενώ λέγεται ότι επεξεργάζεται μέχρι και 1000 δικτυακές εντολές το δευτερόλεπτο. Τα token Stellar (δηλαδή τα εικονικά νομίσματα που παράγονται από το δίκτυο) θεωρούνται επομένως ένα επιθυμητό κερδοσκοπικό επενδυτικό στοιχείο, καθώς η τιμή τους θα αυξάνεται μαζί με την ανάπτυξη του συστήματος.

Πακέτο Stellar, δηλαδή πακέτο με κρυπτονόμισμα

Το Πακέτο Stellar είναι ένα σύγχρονο σύνολο από webinar, e-books και εκπαιδευτικό υλικό. Αν και προϊόντα τέτοιου τύπου γίνονται όλο και δημοφιλή και προσφέρουν πολλά είδη κρυπτονομισμάτων, το Stellar θεωρείται ως η πιο ελπιδοφόρα αγορά για το 2021.

Το Πακέτο Stellar είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος που συνδέει τη θεωρητική μάθηση με την πρακτική επένδυση. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα σύνολο εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και ένα δωρεάν μπόνους υπό τη μορφή μονάδων κρυπτονομίσματος Stellar. Τα υλικά είναι επιλεγμένα έτσι ώστε ακόμη και άτομα που δεν έχουν ακούσει προηγουμένως για τα κρυπτονομίσματα, να μπορούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους. Εκτός από το θεωρητικό μέρος, το Πακέτο Stellar σας επιτρέπει να εκπαιδευτείτε πρακτικά ως ένας επενδυτής με τα πρώτα token Stellar.


Πακέτο… πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Πώς να αγοράσετε ένα πακέτο;Αρκεί να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο. Μετά την υποβολή της παραγγελίας, θα λάβετε επιβεβαίωση με την οποία μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε λήψη το εκπαιδευτικό υλικό. Θα αποσταλεί επίσης ταχυδρομικώς με αντικαταβολή ένα δέμα, το οποίο θα περιέχει μεταξύ άλλων μία κάρτα με κωδικό. Η κάρτα αυτή πρέπει να φυλαχτεί σε ασφαλές μέρος. Παρόλο που οι μονάδες κρυπτονομίσματος λαμβάνονται δωρεάν, αξίζει να τις προσέχετε σαν να είναι ράβδοι χρυσού ή χαρτονομίσματα.

Η κάρτα με τον κωδικό προσφέρει πρόσβαση στον ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να λάβετε το δωρεάν κρυπτονόμισμα Stellar που έχει εκχωρηθεί στον προσωπικό λογαριασμό του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κάρτα με τον κωδικό επισυνάπτεται σε κάθε Πακέτο Stellar, συμπεριλαμβανομένου εκείνων που προορίζονται για αρχάριους. Με τη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης μπορείτε να λάβετε το κρυπτονόμισμα, του οποίου ο κάτοχος του Πακέτου Stellar μπορεί να αποσύρει ανά πάσα στιγμή. Στον λογαριασμό μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο ο μεσολαβητής που τον διαχειρίζεται και ο πελάτης.

Πακέτο Stellar… αξίζει τον κόπο;

Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το Πακέτο Stellar λόγω της μοναδικής ασφάλειας, που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει αρχάριους επενδυτές. Η κάρτα Stellar είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την κατοχή μπόνους μονάδων κρυπτονομισμάτων. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οι παραδοσιακές κάρτες πρόσβασης που υπόκεινται σε ρύθμιση σχετικά με κέρδος. Χάρη σε αυτό, η κάρτα Stellar είναι ένας απολύτως νόμιμος και ασφαλής τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, που συνιστάται ειδικά για αρχάριους.

Τα στοιχεία που απαιτούνται για τη σύνδεση βρίσκονται μόνο σε ένα φυσικό έγγραφο, γεγονός που προστατεύει από επιθέσεις χάκερ, παραβίαση του λογαριασμού και κλοπή των κρυπτονομισμάτων. Για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας, αρκεί να κρύψετε καλά την κάρτα και να την προσεγγίσετε μόνο όταν έρθει η ώρα να εξαργυρώσετε το δωρεάν που έχετε λάβει. Επιπλέον, το Πακέτο Stellar διαθέτει σχόλια ότι είναι εύκολο στη διαχείριση. Αρκεί ο πελάτης να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο και να εκφράσει την επιθυμία του για πώληση, καθώς και να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του μέσω παροχή του κωδικού πρόσβασης.

Το Πακέτο Stellar είναι ένας εξαιρετικός τρόπος που παρέχει σε αρχάριους επενδυτές επαρκείς γνώσεις σχετικά με τις επενδύσεις σε εικονικά αγαθά. Χάρη σε προϊόντα όπως αυτό, πολλοί άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν την εμπειρία τους με τις επενδύσεις με ασφαλή και προσιτό τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *