Crypto-products
Stellar Paketi – yatırım yapmayı öğrenin

Stellar Paketi – yatırım yapmayı öğrenin

Yatırım işlemleri karmaşık işlemler olsa da bilgi dağarcığınızı geliştirmek için gerekli her türlü materyale internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Hem başlangıç seviye hem de uzman yatırımcılar Stellar Paketi gibi ürünler sayesinde evden çıkmadan kendilerini geliştirebilirler.

Yatırım eğitimi

Yatırım ile ilgili bilgi dağarcığınızı nasıl genişletebilirsiniz? İlk kez yatırım yapacakların bilmesi gereken önemli bir konu şudur: uzun vadeli yatırım stratejileri ile, kısa vadeli günlük işlemlere kıyasla daha fazla para kazanmak mümkündür. Başka bir değişle, başlangıç seviye kişiler yatırım yapmadan önce teorik bilgiler edinirler ve uzun vadeli yatırıma uygun bir varlık belirlerse karlı yatırım yapma şanslarını artırmış olurlar.

Dolayısıyla yatırım yapmadan önce iyi bir kursa gitmek ya da profesyonel bir danışmandan yardım almak gerekmektedir. Uygun bir hazırlık ile kişinin temel finansal amaçlarının ne olduğunu ve bunlara ulaşmak için ne yapması gerektiğini tespit etmesi mümkündür. Ayrıca belirli bir yatırımın riskinin ve başarı şansının ne olduğu da belirlenebilir.


Kripto paraya yatırım…

Kripto paralar spekülatif varlıklardır. Bunlar pahalıya satılmak amacıyla ucuza alınan varlıklardır.

Dijital paralar, yüksek riskli yatırım araçlarıdır. Bu risk genelde ilk başta alınan yanlış kararlarla (değeri artmayan bir dijital para biriminin seçilmesi) veya spekülasyon balonunun patlama noktasının tahmin edilememesi (dijital paranın fiyatı artar ama bir anda azalmaya başlar) ile ilgilidir. Geleceği parlak bir dijital para biriminin seçilmesi ve onu satmak için uygun bir zamanın belirlenmesi için, spekülasyon ile ilgili temel bilgilerin edinilmesi gerekmektedir. 

Kripto paralar görece yeni varlıklar olduklarından, başlangıç seviye yatırımcılar bunları en hesaplı bir şekilde nerede alacaklarını bilemeyebilirler. Böyle işlemler için genelde komisyon veya işlem masrafı ödendiğinin bilinmesi gerekir. İnternet döviz büroları, dijital para satın almak için kullanılan popüler yerlerdir ancak buralardaki kurlar genelde oldukça sabittir ve komisyon oranları yüksektir. Dijital para borsasında açılacak bir hesap ile yüksek likidite elde etmek ve day trading işlemleri yapmak mümkündür ancak bu durumda hesaba hacker saldırısı riski bulunmaktadır. Ayrıca, borsa hesabı açan kişilerin vergi mevzuatına uygun olarak kimliklerini teyit etmeleri gerekmektedir. Bunun nedeni, Avrupa Birliği’nde kayıtlı dijital para borsalarının tamamının siber suçlarla ve kara para aklama ile ilgili kanunlara uyma zorunluluklarının bulunmasıdır.

Başlangıç seviye yatırımcılara önerilen en iyi yöntem, dijital para hediyeli eğitim paketidir. Bu yöntemde dijital para, satın alınan eğitim paketi ile birlikte ücretsiz olarak verilmektedir. Dahası, dijital paranın muhafaza edilmesi için bir çevrimiçi cüzdana ihtiyaç yoktur. Muhafaza işlemini aracı kuruluş gerçekleştirir. Bu özellikleri onu, başlangıç seviye yatırımcıların dijital para spekülasyonu işlemlerine başlamalarını sağlayan en uygun yöntem haline getirmektedir.


Stellar geleceği parlak bir dijital para mıdır?

Stellar, geleceği en parlak kripto para birimlerinden biri olarak görülmektedir. Stellar hem bir dijital para birimi hem de bir ödeme platformu olduğundan sık sık Ripple ile karşılaştırılmaktadır. Yaratıcısı Jed McCaleb ayrıca Ripple’in de yaratıcısıdır.

Ripple gibi Stellar da finans kuruluşlarını bir araya getirmek suretiyle uluslararası para transferi ücretlerini radikal bir şekilde azaltmayı amaçlayan bir ödeme teknolojisidir. Ancak Stellar çok hızlı bir şekilde Ripple ile yollarını ayırmıştır. 2014 yılında gerçekleştirilen yeni dal (kripto paranın bölünmesi) sayesinde yeni ve devrim niteliğinde bir protokol olan Stellar Consensus Protocol (SCP) oluşturulmuştur.

Şu anda Stellar, dağıtılmış bir hesap defterini içeren merkezi olmayan sunucular ağından oluşmaktadır. Bu hesap defteri her düğümde 2 – 5 saniyede bir güncellenmektedir. Stellar’ı Bitcoin gibi diğer popüler dijital para birimlerinden ayıran en önemli özelliği, mutabakat protokolüdür. Bu protokol işlemlerin teyit edilmesi için kazıcı cihazlara ihtiyaç duymaz. Bunun yerine, işlemlerin daha hızlı teyit edilmesini sağlayan Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritmasını kullanmaktadır. Stellar, işlemlerin teyit edilmesi için ağın belirli bir bölümünü kullanmaktadır.

Bu yenilikçi çözüm sayesinde Stellar ağındaki her düğüm kendine bir grup “güvenilir” düğüm seçer. Herhangi bir işlem bu gruptaki düğümlerin tamamı tarafından işlendiğinde teyit edilmiş sayılır. Bu sürecin kısaltılması sayesinde Stellar oldukça hızlı hale gelmiştir. Stellar’ın saniyede 1000 ağ işlemi yaptığı söylenmektedir. Stellar tokenleri (ağ tarafından oluşturulan sanal paralar) bu nedenle geleceği parlak bir yatırım aracı olarak görülmektedir çünkü bunların değerleri sistem geliştikçe artacaktır.

Stellar Paketi: dijital para hediyeli paket

Stellar Paketi webinarlar, e-kitaplar ve eğitim materyalleri içeren yenilikçi bir settir. Oldukça popüler bu ürün türü birçok farklı dijital paraya yönelik olsa da Stellar dijital para birimi 2021’in en başarılı para birimi olarak görülmektedir.

Stellar Paketi, yatırım konusundaki teorik bilgileri pratik bilgilerle harmanlayan mükemmel bir settir.  Paket, eğitim materyallerinin yanı sıra bir miktar ücretsiz Stellar dijital para içermektedir. Eğitim materyalleri, dijital para birimleriyle ilgili hiçbir bilgisi olmayan kişilerin bile bilgi dağarcıklarını kolayca genişletmelerini sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Stellar Paketi teorik bilgiler içermesinin yanı sıra sağladığı Stellar dijital para ile yatırım pratiği yapmanıza da olanak sağlamaktadır.


Paket nasıl kullanılır?

Paket nasıl alınır? Bilgi hattını aramanız yeterlidir. Sipariş verildikten sonra gönderilecek sipariş teyidinde eğitim materyallerini nasıl indirebileceğiniz ile ilgili bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca tarafınıza kod kartını içeren bir paket postayla kapıda ödemeli olarak gönderilecektir. Bu kartı güvenli bir yerde muhafaza etmeniz gerekir. Dijital para ücretsiz olarak veriliyor olsa bile onu bir külçe altını ya da nakit paranızı nasıl koruyorsanız öyle korumanızda yarar vardır.

Kod kartı, müşterinin kişisel hesabına aktarılan ücretsiz Stellar dijital paranın teslim alınmasına imkan tanıyan internet sitesine erişimi mümkün hale getirmektedir. Kod kartının, değerine bakılmaksızın her Stellar Paketi ile birlikte geldiğini hatırlatmakta fayda vardır. Bu, başlangıç seviye yatırımcılara yönelik olanlar için de geçerlidir. Verilen kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak dijital paranın teslim alınması mümkündür. Stellar Paketinin sahibi bu parayı istediği an çekebilir. Hesaba, onu yöneten aracı kuruluş ve müşteriden başka hiç kimsenin erişimi bulunmamaktadır.

Stellar Paketi avantajlı mı?

Stellar Paketi, başlangıç seviye yatırımcıları koruyan benzersiz güvenlik önlemleri dolayısıyla oldukça ilgi çekicidir. Stellar Kartı, hediye olarak verilen dijital paranın sahibi olduğunuzu gösteren bir belgedir. Bu kart, kanuni düzenlemelere tabi geleneksel erişim kartlarıyla aynı prensiplere uygun olarak kullanılmaktadır. Dolayısıyla, başlangıç seviye yatırımcılara uygun Stellar Kartı, dijital paranızın tamamen güvenli ve kanuni bir şekilde muhafaza edilmesini sağlamaktadır.

Giriş bilgileri dijital ortamdan ziyade kart üzerinde bulunduğundan hacker saldırılarına, hesaba yetkisi kişilerin girişine ve dijital paranın çalınmasına karşı korunmaktasınız. Güvenliğiniz için, kartınızı güvenli bir şekilde saklayınız ve onu ücretsiz olarak elde ettiğiniz dijital parayı satmak istediğinizde kullanınız. Dahası, Stellar Paketi ile ilgili görüşlerde onun kolay yönetilir bir ürün olduğunun altı çizilmektedir. Bilgi hattıyla iletişime geçmeniz, paranızı elden çıkarmak istediğinizi belirtmeniz ve hesap şifrenizi vererek bilgilerinizi teyit etmeniz yeterlidir.

Stellar Paketi başlangıç seviye yatırımcıların sanal varlıklara yatırım konusundaki bilgi dağarcıklarını genişletmeleri için mükemmel bir yöntemdir. Bu tür ürünler sayesinde birçok kişi yatırım dünyasına güvenli ve kolay bir şekilde adım atabilmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *