Crypto-products
Пакет Стелар (Stellar) – научете се да инвестирате

Пакет Стелар (Stellar) – научете се да инвестирате

Науката за инвестирането изглежда трудна, но в днешно време почти всички необходими материали се предлагат онлайн. Както начинаещите, така и по-напредналите инвеститори могат да учат без да напускат дома си, благодарение на продукти като Пакета Стелар (Stellar).

Науката за инвестирането

Как да се започне науката за инвестирането? Добре е да знаете, че когато инвестирате пари за първи път, благодарение на дългосрочна инвестиционна стратегия може да се постигне по-висока възвръщаемост, отколкото ако се надявате да направите бърза печалба с дневна търговия. С други думи, начинаещият е по-вероятно да направи печеливша инвестиция, ако първо се подготви теоретично за такава инвестиция и избере активи, които се използват за дългосрочни инвестиции.

Това означава, че преди да започнете инвестиция, си струва да потърсите добър курс или съветник. Подходящата подготовка предоставя възможност за разбирането на основните финансови цели и начините за тяхното постигане, както и за определянето на риска от инвестиция и шансовете за нейния успех.


Инвестирането в крипто

Криптовалутите са типични спекулативни активи, т.е. активи, които се купуват, за да бъдат препродадени, когато цената е по-висока.

В същото време електронните монети се считат за високорискова инвестиция. Рискът се дължи или на неправилно стартиране – грешен избор на криптовалута, тъй като губи стойността си, или на пропускането на момента, в който спекулативния балон се пука – електронната монета придобива стойност, но в един момент стойността започва бързо да намалява. Изборът на перспективна електронна монета и благоприятното време за нейната продажба изисква познаване на основите на спекулациите.

Тъй като криптовалутите са сравнително свеж актив, начинаещите инвеститори не знаят къде е най-изгодно да купуват електронни монети. Добре е да се помни, че такава покупка обикновено включва комисионна или такса за обслужване. Онлайн обменните бюра са популярен източник на криптовалути, но фиксираните курсове могат да направят цените неблагоприятни. От друга страна акаунт на крипто борсата позволява висока ликвидност и дневна търговия, но това е свързано с възможността за атаки и превземане на сметката от страна на хакери. Когато отваряте сметка на борса, трябва също да потвърдите самоличността си за данъчни цели, тъй като всички крипто борси, регистрирани в Европейския съюз, подлежат на закони, които са предназначени да противодействат на киберпрестъпността и прането на пари.

За хора, които тепърва започват своето приключение с инвестиране, удобен вариант представлява образователният пакет с криптовалута. Криптовалутите идват безплатно с пакета за обучение и не е необходимо да имате интернет портфейл – съхранението се обработва от посредник. Тези функции го правят най-достъпният метод за начинаещи да започнат да спекулират с електронни монети.


Стелар – единицата на бъдещето?

Една от най-обещаващите електронни монети е Стелар. Стелар е едновременно валута и платежна платформа, поради което често се сравнява с Рипъл. Неговият основател, Джед МакКалеб, също е съосновател на Рипъл.

Подобно на Рипъл, Стелар е платежна технология, която има за цел да свърже финансовите институции, както и да сведе до минимум разходите и времето, необходими за трансгранични преводи. Въпреки това, Стелар се отдели от Рипъл много бързо. Бифуркацията (разделяне на криптовалута) в началото на 2014 година, доведе до създаването на нов, с бъдеща перспектива протокол Stellar Consensus Protocol (SCP).

В момента Стелар управлява мрежа от децентрализирани сървъри с разпределена книга, която се актуализира на всеки 2 до 5 секунди на всички възли. Най-видимият фактор, който отличава Стелар от популярните монети, включително Биткойн, е протоколът за консенсус. Този протокол не разчита на цялата мрежа от миньори за валидиране на транзакция. Вместо това използва алгоритъма Federated Byzantine Agreement (FBA), който позволява по-бърза обработка на транзакциите. Това е така, защото Стелар използва резени от кворум или части от мрежата за потвърждение и валидиране на транзакции.

Това съвременно решение означава, че всеки възел в мрежата Стелар избира различен набор от „надеждни“ възли. Когато транзакцията се потвърди от всички възли в този набор, тя се счита за одобрена. Съкратеният процес направи мрежата Стелар изключително бърза и се казва, че обработва до 1000 мрежови операции в секунда. Следователно токените Стелар, тоест виртуалните монети, произведени от мрежата, се считат за желан спекулативен актив, тъй като цената им ще се увеличи с развитието на системата.

Пакет Stellar – пакет с криптовалута

Пакетът Стелар представлява съвременен набор от уебинари, електронни книги и учебни материали. Въпреки че продуктите от този тип стават все по-популярни и предлагат много видове криптовалути, Стелар се счита за най-обещаващата покупка през 2021 г.

Пакетът STellar е ефективен начин за комбиниране на теорията с практическото инвестиране. Пакетът включва набор от образователни материали, както и безплатен бонус под формата на единици от криптовалутата Стелар. Материалите са специално подбрани, така че дори хора, които преди не са чували за криптовалути, да могат да развият своите знания. В допълнение към теоретичната част, Пакетът Стелар (Stellar) предлага възможност за практика като инвеститор с първите си токени Стелар.


Как се използва пакетът?

Как се закупува пакет? Достатъчно е да се свържете по телефона. След като направите поръчката, се изпраща потвърждение, от което можете да научите как да изтегляте образователни материали. Също така се изпраща пратка с наложен по традиционната поща, която ще включва карта с код. Картата трябва да се съхранява на сигурно място. Въпреки факта, че получавате криптовалутни единици безплатно, струва си да се грижите за тях, сякаш са златни кюлчета или банкноти.

Картата с кода дава достъп до уебсайта, където може да се вземе безплатна криптовалута Стелар, приспадната към индивидуален клиентски акаунт. Заслужава да се отбележи, че картата с код е прикрепена към всеки Пакет Стелар, включително тези, предназначени за начинаещи. С предоставените данни за вход и парола може да се вземе криптовалута, която собственикът на Пакета Стелар може да изтегли по всяко време. Достъп до акаунта имат само посредникът, който го управлява, и клиентът.

Пакетът Stellar – струва ли си?

Струва си да проявите интерес към Пакета Стелар поради уникалните мерки за сигурност, предназначени да защитят начинаещите инвеститори. Картата Стелар е документ, който потвърждава собствеността на бонус единиците криптовалута. Работи по същия начин като традиционните карти за достъп, които се регулират от оборота. Благодарение на това Картата Стелар е напълно легален и безопасен начин за съхранение на криптовалути, което е препоръчително за начинаещи.

Данните, необходими за влизане, се намират единствено на физически документ, което ги предпазва от хакерски атаки, хакване на акаунта и кражба на криптовалути. За да се гарантира максимална безопасност, всичко, което трябва да направите, е да скриете добре картата си и да я ползвате само когато дойде време да осребрите безплатния си подарък. Освен това Пакетът Стелар се радва на мнение на лесен за управление. Достатъчно е клиентът да се свърже по телефона и да изрази желание да продава, както и да потвърди данните си, като въведе паролата за вход.

Пакетът Стелар (Stellar) е чудесен начин за предоставяне на начинаещите инвеститори адекватни познания относно инвестирането във виртуални стоки. Благодарение на продукти като този, много хора могат да започнат своето приключение с инвестиране по безопасен и достъпен начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *