Crypto-products
Paket Stellar – naučite se investirati

Paket Stellar – naučite se investirati

Učenje investiranja se zdi težko, vendar so danes skoraj vsi materiali, ki jih potrebujete, na voljo na spletu. Tako začetniki kot naprednejši investitorji se lahko učijo, ne da bi zapustili dom, zahvaljujoč izdelkom, kot je Paket Stellar.

Naučite se investirati

Kako se začeti učiti investirati? Lepo je vedeti, da če investirate denar prvič, lahko zahvaljujoč dolgoročni investicijski strategiji dosežete večje donose, kot če upate, da boste z dnevnim trgovanjem ustvarili hiter dobiček. Z drugimi besedami, za začetnika je verjetneje, da bo naredil dobičkonosno investicijo, če se na to najprej teoretično pripravi in izbere sredstva, ki se uporabljajo za dolgoročne investicije.

To pomeni, da je pred začetkom investicije vredno poiskati dober tečaj ali svetovalca. Pravilna priprava omogoča razumevanje, kateri so primarni finančni cilji in kako jih doseči. Prav tako omogoča, da se ugotovi tveganje za določeno investicijo in kakšne so možnosti za njen uspeh.


Vlaganje v kripto …

Kriptovalute so tipična špekulativna sredstva, torej sredstva, ki se kupujejo za nadaljnjo prodajo, ko je cena višja.

Hkrati se e-kovanci štejejo za visoko tvegano investicijo. Tveganje je povezano bodisi z napačno predpostavko na začetku (napačna izbira kriptovalute, zato izgubi na vrednosti) bodisi z manjkajočo točko razpoka mehurčkov (e-kovancu vrednost raste, a v nekem trenutku začne njena cena hitro upadati). Če želite izbrati e-kovanec, usmerjen v prihodnost, in ga prodati pravočasno, morate poznati osnove špekulacij. 

Ker so kriptovalute relativno sveže sredstvo, investitorji začetniki ne vedo, kje je najbolj donosno kupovati e-kovance. Upoštevajte, da tak nakup običajno vključuje provizijo ali stroške storitev. Spletne menjalnice so priljubljen vir kriptovalut, vendar lahko fiksni tečaji povzročijo neugodne cene. Po drugi strani račun na kripto-borzi omogoča visoko likvidnost in dnevno trgovanje, vendar je povezan z možnostjo napada in prevzemom računa s strani hekerjev. Ko odpirate račun na borzi, morate svojo identiteto potrditi tudi za davčne namene, saj za vse kripto borze, registrirane v Evropski uniji, veljajo zakoni, namenjeni preprečevanju pranja denarja.

Za ljudi, ki svojo dogodivščino z investiranjem šele začenjajo, je priročna možnost izobraževalni paket s kriptovaluto. Kriptovaluto se dobi kot gratis skupaj z izobraževalnim paketom in ni potrebno imeti internetne denarnice – za shranjevanje skrbi posrednik. Zaradi teh lastnosti je to začetnikom najbolj dostopna metoda za začetek špekuliranja z e-kovanci.


Stellar … znak prihodnosti?

Eden najbolj obetavnih e-kovancev je Stellar. Stellar je valuta in plačilna platforma – zato ga pogosto primerjajo z Ripplom. Njegov ustanovitelj Jed McCaleb je bil tudi soustanovitelj podjetja Ripple.

Tako kot Ripple je tudi Stellar plačilna tehnologija, katere namen je povezati finančne institucije in zmanjšati stroške in čas, potreben za čezmejna nakazila. Vendar se je Stellar zelo hitro ločil od Rippla. Fork (delitev kriptovalut) se je v začetku leta 2014 končal z nastankom novega protokola prihodnosti Stellar Consensus Protocol (SCP).

V tem trenutku Stellar podpira mrežo decentraliziranih strežnikov s porazdeljeno knjigo, ki se posodobi vsakih 2 do 5 sekund na vseh vozliščih. Najpomembnejši dejavnik, ki ločuje Stellar od priljubljenih kovancev, vključno z Bitcoinom, je protokol soglasja. Za potrditev transakcije se ne zanaša na celotno mrežo rudarjev. Namesto tega uporablja algoritem Federated Byzantine Agreement (FBA), ki omogoča hitrejšo obdelavo transakcij. To pa zato, ker Stellar za potrditev in preverjanje pravilnosti transakcij uporablja dele sklepčnosti (ali dele omrežja).

Ta sodobna rešitev pomeni, da vsako vozlišče v omrežju Stellar izbere drugačen nabor “zaupanja vrednih” vozlišč. Ko transakcijo potrdijo vsa vozlišča v tem naboru, se šteje za storjeno. Skrajšani postopek je omrežje Stellar neverjetno pospešil in naj bi obdelal kar 1000 omrežnih operacij na sekundo. Žetoni Stellar (torej virtualni kovanci, ki jih proizvaja omrežje) zato veljajo za zaželeno špekulativno sredstvo, saj se bo njihova cena z razvojem sistema zvišala.

Paket Stellar, torej paket s kriptovaluto

Paket Stellar je sodoben komplet webinarjev, e-knjig in izobraževalnega gradiva. Čeprav izdelki te vrste postajajo vse bolj priljubljeni in ponujajo številne vrste kriptovalut, velja Stellar za najbolj obetaven nakup leta 2021.

Paket Stellar je učinkovit način za kombiniranje teorije učenja s praktičnim investiranjem. Paket vključuje komplet izobraževalnih materialov in brezplačen bonus v obliki enot kripto valute Stellar. Materiali so posebej izbrani tako, da lahko svoje znanje razvijejo tudi ljudje, ki za kriptovalute še niso slišali. Poleg teoretičnega dela Paket Stellar omogoča praktično usposabljanje za investitorja s svojimi prvimi žetoni Stellar.


Paket … kako ga uporabiti?

Kako kupiti paket? Dovolj je, da se po telefonu obrnete na infolinijo. Po oddaji naročila boste prejeli potrditev, iz katere lahko izveste, kako prenesti izobraževalno gradivo. Poslano bo tudi po tradicionalni pošti s paketom, ki bo med drugim vseboval tudi kartico s kodo. Kartico je treba hraniti na varnem. Kljub temu, da se enote kriptovalut prejme brezplačno, je vredno skrbeti zanje, kot da bi šlo za zlate palice ali bankovce.

Kartica s kodo omogoča dostop do spletnega mesta, na katerem se lahko dvigne brezplačno kriptovaluto Stellar, dodeljeno računu posameznega kupca. Omeniti velja, da je kartica s kodo priložena vsem Paketom Stellar, vključno s tistimi, ki so namenjene začetnikom. S priloženim uporabniškim imenom in geslom se lahko pridobi kriptovaluto, ki jo lastnik Paketa Stellar lahko kadar koli izplača. Dostop do računa imata le posrednik, ki ga upravlja, in stranka.

Paket Stellar … ali je vredno?

Vredno se je zanimati za Paket Stellar, ker ima edinstvene varnostne ukrepe za zaščito začetnikov. Kartica Stellar je dokument, ki potrjuje lastništvo bonusnih enot kriptovalut. Deluje na enak način kot tradicionalne kartice za dostop, ki so pravno urejene. Zahvaljujoč temu je kartica Stellar popolnoma zakonit in varen način shranjevanja kriptovalut, priporočljiv za začetnike.

Podatke, potrebne za prijavo, lahko najdete le v fizičnem dokumentu, ki ščiti pred hekerskimi napadi, vdori v račune in krajo kriptovalut. Za zagotovitev vaše varnosti je dovolj, da kartico dobro skrijete in sežete po njej šele, ko pride čas za izplačilo prejetega gratisa. Še več, saj ima Paket Stellar mnenje enostavnega upravljanja. Dovolj je, da se stranka obrne na telefonsko številko in izrazi pripravljenost za prodajo ter potrdi svoje podatke z vnosom gesla za prijavo.

Paket Stellar  je odličen način, da se začetniškim investitorjem zagotovi ustrezno znanje o vlaganju v virtualno blago. Zahvaljujoč takšnim izdelkom lahko veliko ljudi svojo dogodivščino z investiranjem začne na varen in cenovno ugoden način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *