Crypto-products
Съзнателно инвестиране – платформа Cryptoeddu

Съзнателно инвестиране – платформа Cryptoeddu

Съществува ли начин за безопасно съхраняване на криптовалути? В крайна сметка непрекъснато се говори за хакерски атаки срещу акаунти за крипто обмен или виртуални портфейли. Кой е най-сигурният вариант за закупуване, съхраняване и придобиване на криптовалута? Това е въпрос, който си задават както начинаещите инвеститори, така и експертите в областта. За щастие, има безопасни възможности за започване, като например платформата CryptoEddu.

Основни принципи на инвестиране

Основните принципи на инвестиране са сравнително лесни. На първо място – не трябва да инвестирате пари, които сте взели под заем. Само милионери или големи компании могат да си позволят да се отклонят от това правило. Друго правило – винаги си струва първо да си осигурите безопасност, тоест резерв от средства, които не се инвестират, а се съхраняват само в случай на спешност. Трето, добре е да разнообразите инвестиционния си портфейл. Какво е диверсификация? Това е действие, насочено към намаляване на риска от инвестицията, състоящо се във включване в няколко напълно независими проекта. Най-важното при инвестирането обаче е четвъртото правило, което гласи, че трябва да инвестирате само когато имате подходящи познания по темата за инвестирането. Важно е обаче да се осъзнае, че липсата на знания, а не способността да се отдели вярната информация от фалшивите теории и несигурността откъде да се започне е това, което отказва най-много начинаещи. Според статистиката цели 78% от хората, които никога не са инвестирали, посочват като причина липсата на знания и идея как да започнат. В същото време обаче трябва да се подчертае, че началото по принцип само изглежда трудно – познанията за инвестирането не са тайни и могат да бъдат усвоени от почти всички.


Струва си да се разбере

Онлайн обучението е една от най-удобните форми за разширяване на знанията. Само преди десетина години събирането на необходимите материали за обучение можеше да отнеме месеци – особено що се отнася до специални знания. С разпространението на интернет обаче намирането на необходимата информация отнема все по-малко време. Тенденцията е ясно видима в случай на ученици или студенти, които са използвали едно резюме или разработват тема, намерена в библиотеката, а в днешно време – могат да избират от онлайн източници.

Някои хора обаче могат да бъдат възпирани от количеството материал, наличен онлайн. В момента почти всеки уебсайт и блог предлагат закупуване на електронни книги с обучение по всяка тема. Такава „катастрофа “ затруднява намирането на нещо за себе си и разграничаването на ценни източници от обикновени измами. Ето защо си струва ползването на доказани продукти – например такива, които се предлагат на платформата CryptoEddu.


Платформа за обучение – Cryptoeddu

Cryptoeddu Платформа е специален тип посредническа платформа, където всеки инвеститор има достъп до избраната криптовалута по два начина. Първият начин е закупуването на образователен пакет от уебсайта – тогава се купуват само образователни материали и се получава определена сума в криптовалута безплатно.

Също така е възможно вземането на криптовалута, която вече е закупена като част от пакета, на място, различно от Cryptoeddu. Пакетите могат да бъдат закупени от партньори на Cryptoeddu – марки, които създават образователни пакети. В този случай просто трябва да се въведе осемцифрения код, предоставен с пакета, на съответното място и така се получава достъп до безплатни токени криптовалута. Преди това обаче трябва да се уверите, че марката работи с платформата – партньорите на Cryptoeddu обикновено се насочват към страницата, където може да се вземе криптовалутата.

В сравнение с други уебсайтове, където може да се закупи криптовалута, CryptoEddu се радва на положително мнение – отличава се с многобройни сътрудничества с компании, предлагащи безплатни единици за криптовалута, прикрепени към курсове за обучение.

Cryptoeddu – как работи?

Всички пакети, предлагани от Cryptoeddu, имат за цел да обяснят съществените основи на човек, който никога преди не е мислил да инвестира в криптовалути. Освен това към всеки пакет са включени безплатни токени Рипъл. Броят на токените зависи от избрания пакет – Cryptoeddu дава възможност за закупуване на Стартов Пакет Рипъл без отстъпка.

Образователният пакет Рипъл е иновативен набор от уебинари, електронни книги и учебни материали. Въпреки че продуктите от този тип стават все по-популярни и предлагат много видове криптовалути, Рипъл е най-популярният сред начинаещите инвеститори.

Образователният пакет Рипъл е ефективен начин за комбиниране на теорията на обучението с практически инвестиции. Пакетът включва набор от образователни материали, както и безплатен бонус под формата на единици от криптовалутата Рипъл. В допълнение към теоретичната част, Образователният пакет Рипъл предлага възможност за практика като инвеститор, който притежава първите си токени Рипъл.

Как се прави това на платформата Cryptoeddu?

Как се получава достъп до Пакета? Трябва само да се закупи, поръча чрез сайта CryptoEddu. След подаване на поръчката се изпраща имейл за потвърждение, който изяснява как да се теглят образователни материали, като освен това се изпраща и пратка по традиционната поща, която включва, наред с други, карта с код. Картата представлява документ, който потвърждава собствеността върху бонус единиците криптовалута. Действа на същия принцип като традиционните карти за достъп, които се регулират от оборота.

Картата съдържа потребителско име за вход и парола, с които се влиза в акаунта на електронния портфейл на уебсайта CryptoEddu, където се съхранява получената като безплатен бонус криптовалута. Изискваните данни за вход могат да бъдат намерени само на физически документ, което предпазва от хакерски атаки, хакване на акаунта и кражба на криптовалути. За да се гарантира безопасност, картата трябва да се скрие добре и да се ползва само когато потребителят реши да прехвърли безплатните единици криптовалута. Търгуването с получената криптовалута е също толкова лесно. Само трябва да се въведат данните за вход и паролата от картата на уебсайта CryptoEddu, да се отговори на въпросите и да се въведе адреса на портфейла, на който трябва да бъде прехвърлена валутата.


Cryptoeddu и мнението на клиентите

Платформата Cryptoeddu работи динамично и събира положителни мнения от онези клиенти, които са решили да закупят образователни пакети с криптовалута. Клиентите хвалят професионалното обслужване и липсата на проблеми с тегленето на средствата.

Не забелязах никакви проблеми с тегленето или прегледа на криптовалутата. Напротив, системата е много лесна и разбираема в сравнение със сметката на борсата. Не изисква потвърждение в две стъпки, тъй като прегледа на криптовалутата може да се направи по всяко време, а мерките за безопасност започват едва при тегленето на средствата.

Попаднах на тази страница като част от пакет, закупен от друг портал. Първоначално бях скептично настроен, тъй като купих този пакет заради учебните материали, а не заради криптовалутата. Така че дори не прегледах Cryptoeddu, докато не завърших целия курс. Досега безплатната криптовалута значително си увеличи стойността, която имаше при покупката. Предполагах, че тогава може да има проблем с изплащането, но нищо подобно – получих цялата сума според последните котировки същия ден.

 Препоръчвам портала. Бързо обслужване, ясни инструкции, без проблеми с Центъра за обслужване на клиенти и сървърите.

По всичко личи, че има много начини за учене, инвестиране и съхраняване на криптовалути, но най-препоръчителната опция за начинаещи е образователният пакет с криптовалути. Безплатните токени, закупени като част от пакета, могат да бъдат получени на уебсайта Cryptoeddu, който посредничи за съхранението на криптовалути, добавени безплатно към различни марки образователни пакети за криптовалута.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *