Crypto-products
Uvědomělé investování – platforma Cryptoeddu

Uvědomělé investování – platforma Cryptoeddu

Existuje způsob, jak kryptoměny bezpečně uložit? Koneckonců, neustále je slyšet o hackerských útocích na účty na kryptoměnové burze nebo virtuální peněženky. Která možnost nákupu, ukládání a přijímání kryptoměny je nejbezpečnější? Tuto otázku si kladou jak začínající investoři, tak odborníci v tomto oboru. Naštěstí existují bezpečné možnosti, jak začít, například platforma CryptoEddu.

Základní principy investování

Základní principy investování jsou poměrně jednoduché. Zaprvé – neměli byste investovat peníze, které jste si vzali na úvěr. Odchýlit se od tohoto pravidla si mohou dovolit pouze milionáři nebo velké společnosti. Další pravidlo – vždy je dobré si nejprve vytvořit bezpečnostní polštář, t. j. rezervu finančních prostředků, které neinvestujete, ale ponecháte si je pouze pro případ nouze. Za třetí – je dobré diverzifikovat své investiční portfolio. Co je to diverzifikace? Jedná se o akci, jejímž cílem je snížit investiční riziko zapojením do několika zcela nezávislých projektů.

Nejdůležitějším pravidlem při investování je však čtvrté pravidlo, které říká, že investovat byste měli pouze tehdy, když máte dostatečné znalosti o předmětu své investice. Je však důležité si uvědomit, že právě nedostatek znalostí, neschopnost oddělit ověřené informace od falešných teorií a nejistota, z které strany začít, odrazuje největší počet začátečníků. Podle statistik se až 78 % lidí, kteří nikdy neinvestovali, odvolává na nedostatek znalostí a nápadů, jak začít. Zároveň je však třeba zdůraznit, že začátky se obvykle jen zdají být obtížné – znalosti o investování nejsou tajné a může je úspěšně získat téměř každý.  

Stojí za to porozumět

Školení přes internet je jednou z nejvhodnějších forem zvyšování znalostí. Ještě před deseti lety mohlo shromažďování materiálů potřebných k výuce trvat měsíce, zejména pokud šlo o odborné znalosti. S rozšířením internetu však získání potřebných informací trvá stále kratší dobu. Tento trend je jasně patrný v případě žáků nebo studentů, kteří dříve využívali jediné shrnutí nebo studii na dané téma nalezenou v knihovně a dnes si mohou vybírat z široké nabídky online zdrojů. 

Některé lidi však může odradit množství materiálů dostupných na internetu. V současné době téměř každá webová stránka a blog nabízí nákup e-knih se školením na libovolné téma. Kvůli obrovské úrodě informací je obtížné najít něco pro sebe a odlišit hodnotné zdroje od běžného podvodu. Proto se vyplatí sáhnout po osvědčených produktech – například těch, které jsou k dispozici na platformě CryptoEddu.


Vzdělávací platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je speciální druh zprostředkovatelské platformy, kde každý investor může získat přístup ke zvolené kryptoměně až dvěma způsoby. Prvním způsobem je zakoupení vzdělávacího balíčku na webu – pak si pouze koupí vzdělávací materiály a obdrží určitou částku v kryptoměně zdarma

Kryptoměnu, která již byla zakoupena jako součást balíčku, je možné vyzvednout i na jiném místě než v Cryptoeddu. Balíčky lze zakoupit od partnerů Cryptoeddu – značek, které vytvářejí vzdělávací balíčky. V takovém případě stačí na příslušném místě zadat osmimístný kód, který je součástí balíčku, a získáte přístup k bezplatným tokenům kryptoměny. Předtím se však ujistěte, že daná značka s platformou spolupracuje – partneři Cryptoeddu vás obvykle nasměrují na stránku, kde si můžete kryptoměnu vyzvednout.

V porovnání s ostatními weby, na kterých je možné koupit kryptoměnu, jsou na téma CryptoEddu pozitivní názory – vyniká četnými partnerstvími se společnostmi, které nabízejí zdarma kryptoměnové jednotky připojené ke vzdělávacím kurzům.

Cryptoeddu – jak to funguje?

Všechny balíčky nabízené Cryptoeddu platforma mají za cíl vysvětlit základní principy člověku, který o investování do kryptoměn nikdy předtím neuvažoval. Ke každému balíčku jsou navíc přiloženy žetony Ripple zdarma. Počet tokenů závisí na zvoleném balíčku – Cryptoeddu dává možnost zakoupit Startovací balíček Ripple bez slevy.

Vzdělávací balíček Ripple je inovativní soubor webinářů, elektronických knih a školicích materiálů. Ačkoli jsou produkty tohoto typu stále populárnější a nabízejí mnoho druhů kryptoměn, Ripple je u začínajících investorů nejoblíbenější.

Vzdělávací balíček Ripple představuje efektivní způsob, jak spojit výuku teorie s praktickým investováním.  V Balíčku obdržíte sadu vzdělávacích materiálů a také bezplatný bonus v podobě jednotek kryptoměny Ripple. Kromě teoretické části Vzdělávací balíček Ripple umožňuje praktický trénink jako investorovi, který drží své první tokeny Ripple.

Jak to udělat na platformě Cryptoeddu?

Jak získat přístup k balíčku? Stačí si ho zakoupit prostřednictvím webových stránek CryptoEddu. Po zadání objednávky je zaslán potvrzovací e-mail, ze kterého se dozvíte, jak si stáhnout výukové materiály, a poštou je zaslán balíček, který obsahuje mimo jiné kartu s kódem. Jedná se o dokument, který potvrzuje vlastnictví bonusových kryptoměnových jednotek. Funguje stejně jako tradiční přístupové karty, které podléhají předpisům souvisejícím s obchodováním.

Karta obsahuje přihlašovací jméno a heslo pro přihlášení k účtu elektronické peněženky na webových stránkách CryptoEddu, kde je uložena kryptoměna získaná v bonusu zdarma. Požadované přihlašovací údaje jsou uvedeny pouze na fyzickém dokladu, což chrání před hackerskými útoky, nabouráním se do účtu a krádeží kryptoměny. Abyste zajistili svou bezpečnost, mějte svou kartu dobře schovanou a sahejte po ní jen tehdy, když chcete převést vaše bezplatné kryptoměnové jednotky. Obchodování s přijatou kryptoměnou je stejně jednoduché. Stačí zadat uživatelské jméno a heslo z karty na webových stránkách CryptoEddu, odpovědět na otázky a zadat adresu peněženky, na kterou bude měna převedena.


Cryptoeddu a názory zákazníků

Platforma Cryptoeddu funguje dobře a získává pozitivní názory od zákazníků, kteří se rozhodli zakoupit vzdělávací balíčky s kryptoměnou. Chválíme profesionální zákaznický servis a bezproblémovost při výběru peněz. 

Při výběru nebo náhledu kryptoměny jsem nezaznamenal žádné problémy. Naopak, ve srovnání s účtem na burze je systém velmi jednoduchý a transparentní. Nevyžaduje dvoufaktorové potvrzení, protože si můžete na kryptoměnu kdykoli nahlédnout a zabezpečení začíná až při výběru peněz.

Na tuto stránku jsem byl přesměrován v rámci balíčku, který jsem zakoupil na jiném portálu. Zpočátku jsem byl skeptický, protože jsem si balíček koupil kvůli školícím materiálům, a ne kvůli krypto. Vzhledem k tomu jsem se na Cryptoeddu ani nepodíval, dokud jsem neprošel celým kurzem. Do této chvíle bezplatná kryptoměna výrazně zvýšila svou hodnotu, kterou měla při nákupu. Myslel jsem si, že vzhledem k tomu by mohl být problém s výběrem, ale nic takového se nestalo – plnou částku podle posledních nabídek jsem obdržel téhož dne.

Doporučuji portál. Rychlý servis, jasné pokyny, žádné problémy s BOK a servery.

Zdá se tedy, že existuje mnoho způsobů, jak se naučit investovat a ukládat kryptoměny, ale nejdoporučovanější možností pro začátečníky je vzdělávací balíček s kryptoměnou. Zdarma zakoupené tokeny si můžete vyzvednout na webových stránkách Cryptoeddu, který zprostředkovává ukládání kryptoměn přidaných zdarma jako součást mnoha značek vzdělávacích balíčků s kryptoměnou.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *