Crypto-opinion
Svjesno ulaganje – Cryptoeddu platforma

Svjesno ulaganje – Cryptoeddu platforma

Postoji li način za sigurno pohranjivanje kriptovaluta? Stalno se priča o hakerskim napadima na račune kriptovaluta ili virtualne novčanike. Koja je najsigurnija opcija za kupnju, pohranu i preuzimanje kriptovalute? Ovo je pitanje koje si postavljaju i početnici ulagači i stručnjaci na tom području. Srećom, postoje sigurne mogućnosti za početak, poput CryptoEddu platforme.

Osnovna načela ulaganja

Osnovna načela ulaganja relativno su jednostavna. Prije svega – ne biste trebali ulagati novac koji ste uzeli na kredit. Odstupanje od ovog pravila mogu si priuštiti samo milijunaši ili velike tvrtke. Drugo pravilo – uvijek vrijedi prvo si osigurati sigurnosni jastuk, odnosno rezervu sredstava koja se ne ulažu, već se čuvaju samo za hitne slučajeve. Treće, dobro je diverzificirati svoj investicijski novčanik. Što je diverzifikacija? To je akcija usmjerena na smanjenje rizika, koja se temelji na sudjelovanju u nekoliko potpuno neovisnih projekata.

Najvažnije je ipak četvrto pravilo koje kaže da treba investirati tek onda kada posjedujemo dobro znanje na temu predmeta investicija. Međutim, važno je shvatiti da najveći broj početnika odbija upravo nedostatak znanja, nemogućnost odvajanja ispravnih informacija od lažnih teorija i nesigurnost odakle uopće započeti. Prema statistikama, čak 78% osoba koje nikada nisu investirale kao razlog navode nedostatak znanja i ideje kako treba početi. Istovremeno treba naglasiti da se počeci obično samo čine teškim, a znanje na temu investiranja nije tajno znanje i gotovo svatko ga može steći. 

 
Vrijedi razumjeti

Online obuka jedan je od najpogodnijih oblika proširivanja znanja. Još prije desetak godina prikupljanje materijala potrebnog za učenje moglo bi potrajati mjesecima – posebno kad je riječ o specijalističkom znanju. No, širenjem interneta sve je manje vremena potrebno za pronalaženje potrebnih informacija. Ta je tendencija jasno vidljiva u slučaju učenika ili studenata koji su koristili jedan sažetak ili proučavali temu u knjižnici, a danas – mogu birati internetske izvore. 

Međutim, neke ljude može odvratiti količina materijala dostupnog na internetu. Trenutno gotovo svaka web stranica i blog nudi kupnju e-knjiga s obukom o bilo kojoj temi. Preveliki izbor otežava pronalaženje nečega za sebe i razlikovanje vrijednih izvora od običnih prijevara. Zato vrijedi posegnuti za provjerenim proizvodima – na primjer, dostupnim na CryptoEddu platformi.


Obrazovna platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu platforma je posebna vrsta posredničke platforme na kojoj svaki ulagač može pristupiti odabranoj kriptovaluti na dva načina. Prvi način je kupnja obrazovnog paketa na stranici – tada se kupuje samo obrazovni materijal i besplatno dobiva određeni iznos u kriptovaluti. 

Također je moguće podići kriptovalutu koja je već kupljena u sklopu paketa van Cryptoeddu. Paketi se mogu kupiti od partnera Cryptoeddu – marki koje stvaraju obrazovne pakete. U tom slučaju samo unesite osmeroznamenkasti kod koji ste dobili s paketom na odgovarajuće mjesto za pristup besplatnim tokenima kriptovalute. Prije toga, međutim, morate se pobrinuti da marka surađuje s platformom – partneri Cryptoeddu obično i sami usmjeravaju na stranicu na kojoj možete podići kriptovalutu.

U usporedbi s drugim stranicama na kojima možete kupiti  kriptovalute, o CryptoEddu vlada pozitivno mišljenje – odlikuje se brojnim suradnjama s tvrtkama koje nude besplatne jedinice kriptovaluta uz obuku.  

Cryptoeddu – kako funkcionira?

Svi paketi koje nudi Cryptoeddu imaju za cilj objasniti osnove osobi koja nikada prije nije razmišljala o ulaganju u kriptovalute. Osim toga, uz svaki paket dodaju se besplatni tokeni Ripple. Broj tokena ovisi o odabranom paketu – Cryptoeddu daje mogućnost kupnje Početnog Paketa Ripple paket bez popusta.

Obrazovni paket Ripple predstavlja inovativni set webinara, e-knjiga i obrazovnih materijala. Iako su proizvodi ove vrste sve popularniji i nude mnoge vrste kriptovaluta, Ripple je najpopularniji među ulagačima početnicima.

Obrazovni Paket Ripple predstavlja učinkovit način kombiniranja učenja teorije s praktičnim ulaganjem.  Paket uključuje set obrazovnih materijala, kao i besplatni bonus u obliku jedinica kriptovalute Ripple. Uz teoretski dio, Obrazovni Paket Ripple omogućuje zapravo i praktičnu obuku jer investitor ima svoje prve tokene Ripple.

Kako to učiniti na platformi Cryptoeddu?

Kako doći do Paketa? Dovoljno je naručiti ga putem stranice CryptoEddu. Nakon slanja narudžbe šalje se potvrdni e-mail s kojeg ćete imati priliku saznati kako preuzeti obrazovne materijale, a tradicionalnom se poštom šalje paket koji će, između ostalog, sadržavati karticu s kodom. U pitanju je dokument koji potvrđuje vlasništvo nad bonusnim jedinicama kriptovalute. Funkcionira na isti način kao i tradicionalne pristupne kartice koje su regulirane prometom.

Kartica sadrži korisničko ime i lozinku koji omogućuju prijavu na račun e-novčanika na stranici CryptoEddu, gdje se pohranjuje kriptovaluta primljena besplatno kao bonus. Podaci potrebni za prijavu nalaze se samo na fizičkom dokumentu koji štiti od hakerskih napada, ulaska trećih osoba na račun i krađe kriptovaluta. Kako biste pružili sebi sigurnost, dovoljno je dobro sakriti svoju karticu i posegnuti za njom samo kada želite prenijeti besplatne jedinice kriptovaluta. Trgovanje kriptovalutama koje primate jednako je jednostavno. Sve što trebate učiniti je unijeti korisničko ime i lozinku s kartice na CryptoEddu stranici, odgovoriti na pitanja i unijeti adresu novčanika na koju želite da valuta bude uplaćena.


Cryptoeddu i mišljenja klijenata

Cryptoeddu radi dinamično i skuplja pozitivna mišljenja onih klijenata koji su se odlučili za kupnju obrazovnih paketa s kriptovalutom. Hvaljen je profesionalni korisnički servis i činjenica da nema problema s povlačenjem sredstava. 

Nisam primijetio nikakve probleme s povlačenjem ili pregledom kriptovalute. Naprotiv, sustav je vrlo jednostavan i transparentan u odnosu na burzovni račun. Ne zahtijeva dvofaktorsku potvrdu, jer se pregled kriptovalute može dobiti u bilo kojem trenutku, a sigurnosni sustavi se aktiviraju tek prilikom povlačenja sredstava.

Na ovu stranicu sam upućen u sklopu paketa koji sam kupio na drugom portalu. U početku sam bio skeptičan jer sam kupio ovaj paket za obuku, a ne kripto. Tako da nisam ni pogledao Cryptoeddu dok nisam završio cijeli tečaj. Do sada je besplatna kriptovaluta uveliko povećala vrijednost koju je imala pri kupnji. Mislio sam da bi tada mogao biti problem s isplatom, ali nisam bio u pravu – isti sam dan dobio cijeli iznos prema posljednjem tečaju. 

Preporučujem portal. Brza usluga, jasne upute, bez problema s centrom za korisničku podršku i poslužiteljima.

Dakle, izgleda da postoji mnogo načina kako naučiti ulagati i pohranjivati kriptovalute, ali početnicima se najpreporučljivija opcija obrazovni paket s kriptovalutom. Besplatni tokeni kupljeni u okviru paketa mogu se preuzeti na Cryptoeddu stranici, koja posreduje u pohrani kriptovaluta koje su besplatno dodane u sklopu mnogih marki obrazovnih paketa s kriptovalutom. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *