Crypto-products
Tudatos befektetés – a Cryptoeddu felület

Tudatos befektetés – a Cryptoeddu felület

Létezik biztonságos kriptovaluta-tároló módszer? Folyamatosan hallani hekkertámadásokról, miszerint kriptovaluta-fiókokat és virtuális pénztárcákat törnek fel a kriptotőzsdén. Melyik a kriptovaluta vásárlásának, tárolásának és átvételének legbiztonságosabb módja? Ez egy olyan kérdés, amelyet mind kezdő befektetők, mind pedig ezen ágazat szakértői feltesznek magukban. Szerencsére léteznek kezdőknek szóló biztonságos módszerek, ilyen a CryptoEddu Felület is.

A befektetés alapelvei

A befektetések alapelvei viszonylag egyszerűek. Először is: ne fektess be kölcsönvett pénzt. Csak milliomosok vagy nagyvállalatok engedhetik meg maguknak, hogy eltérjenek ettől a szabálytól. Egy másik szabály: mindig érdemes először biztonsági párnát biztosítani magunknak, azaz olyan pénzügyi tartalékot, amelyet nem fektetünk be, csak vészhelyzet esetére tartunk fenn. Harmadszor: érdemes diverzifikálni befektetési portfóliónkat. Mi a diverzifikáció lényege? Ez egy olyan intézkedés, amely a befektetések kockázatának csökkentését célozza meg, lényege, hogy egyszerre több teljesen független projektben veszünk részt.

A legfontosabb dolog azonban befektetéskor a negyedik szabály, amely azt mondja, hogy csak akkor szabad befektetni, ha rendelkezel a megfelelő befektetési ismeretekkel. Fontos megjegyezni, hogy a tudás hiánya miatt gyakran képtelenek vagyunk elválasztani a bizonyított információkat a hamis elméletektől, és a bizonytalanság az, ami a legtöbb kezdőt elijeszti, hiszen nem tudják, pl. hogy hol kezdjék. A statisztikák szerint azoknak a 78%-a, akik soha nem fektettek be, a tudás hiányát és ötlet nevezik meg indokként. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, annak ellenére, hogy a kezdetek általában nehéznek tűnnek, egyáltalán nem azok. A befektetési ismeretek nem titkosak, és szinte mindenki sikeresen magába szívhatja ezt a tudásanyagot.

 
Érdemes megérteni

Az internetes képzés tudásunk bővítésének egyik legkényelmesebb módja. Húsz éve még a tanuláshoz szükséges anyagok beszerzése akár több hónapot is igénybe vehetett, főleg ha szaktudás megszerzéséről volt szó. Azonban az internet elterjedésével a szükséges információk beszerzése egyre kevesebb időbe telik. Jól látszik ez a tendencia a diákok és hallgatók körében is, akik korábban a könyvtárban egy példányszámban megtalálható összefoglaló könyvért vagy jegyzetért küzdöttek, ma pedig szabadon böngészhetnek a netes források között. 

Egyeseket azonban elijeszthet az interneten elérhető anyagok mennyisége. Jelenleg szinte minden oldalon és blogon lehet különböző témákkal foglalkozó oktató e-bookokat venni. A bőség zavara miatt nehéz megtalálni pont azt, ami nekünk kell, és nehéz megkülönböztetni az értékes forrásokat a szeméttől. Ezért érdemes bevált termékeket beszerezni – pl. olyanokat, mint amelyek a CryptoEddu felületen is elérhetőek.

Oktatófelület Cryptoeddu

A Cryptoeddu egy olyan közvetítő felület, amelynek keretein belül minden befektető kétféle hozzáférést kaphat az adott kriptovalutához. Az első módszer, hogy olyan oktatócsomagot veszel a honlapon, amelyhez ingyenes kriptovaluta-egységek is járnak.  

A másik módszer a kriptovaluta átvétele, a korábban a Cryptoeddu oldaltól eltérő helyen megvásárolt csomag jogán. Csomagokat aCryptoeddu partnereinél is vásárolhatunk, akik az oktatócsomaghoz társultak. Ebben az esetben elég csak a csomaghoz adott dokumentumon lévő 8 számjegyű kódot beírni a megfelelő helyre és igénybe is vehetjük az ingyenes kriptovaluta-egységeket. Előtte azonban meg kell győződnöd arról, hogy az adott márka együttműködik-e felülettel. A Cryptoeddu partnerei általában arra az oldalra irányítanak, ahol a kriptovalutát át lehet venni.

Más olyan szolgáltatók esetén, akiktől kriptovalutát vehetünk, a CryptoEddu pozitív véleménnyel rendelkezik, mivel jelentős számú közreműködő partnereik az oktatócsomaghoz ingyenes kriptovaluta-egységeket is biztosítanak.   

Cryptoeddu hogy működik?

A Cryptoeddu által ajánlott minden csomag célja, hogy oly módon magyarázza el az anyagot, hogy azok is megértsék, akik korábban még soha nem gondoltak a kriptovalutákba történő befektetésre. Ezenfelül minden csomaghoz pluszban Ripple tokenek is járnak. A tokenek száma attól függ, hogy melyik csomagot választjuk: A Cryptoeddu-val Ripple Kezdő Csomagot is vásárolhatunk kedvezmény nélkül.

A Ripple Oktatócsomag webináriumok, e-könyvek és képzési anyagok innovatív készlete. Bár az ilyen típusú termékek egyre népszerűbbek és sokféle kriptovalutát kínálnak, a Ripple a legnépszerűbb a kezdő befektetők körében.

A Ripple oktatási csomag hatékony módja a tanulás elméletének és a gyakorlati befektetés kombinálásának.  A csomag oktatóanyagot, valamint ingyenes bónuszt tartalmaz Ripple kriptovaluta-egységek formájában. Az elméleti tudás megszerzésén kívül a Ripple oktatócsomag azt is lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag befektetők legyünk első Ripple tokeneinkkel.

Hogyan tehetjük ezt meg a Cryptoeddu felületén?

Hogyan szerezhetünk hozzáférést a Csomaghoz? Elég csak megrendelni a CryptoEddu honlapon. A rendelés leadása után visszaigazoló e-mailt kapsz, amelyből megtudhatod, hogy kell letölteni az oktatóanyagokat, a csomagot hagyományos postai úton küldjük el, amely többek között kódkártyát is tartalmaz. Ez egy dokumentum, amellyel megerősítő a bónusz kriptovaluta-egységek tulajdonjoga. Ugyanúgy működik, mint a hagyományos belépőkártyák, amelyekre forgalmi szabályozások vonatkoznak.

A kártyán rajta van egy felhasználónév és egy jelszó, amelyek lehetővé teszik, hogy bejelentkezz a CryptoEddu webhelyen található e-pénztárca-fiókodba, ahol az ingyenes bónuszként kapott kriptovaluta került tárolásra. A bejelentkezéshez szükséges adatok csak ezen a kézzel fogható dokumentumon találhatók meg, ez megvéd a hackertámadásoktól, a fiók feltörésétől és a kriptovaluták ellopásától. Biztonságod érdekében elegendő, ha jól elrejted valahol a kártyát, és csak akkor nyúlsz hozzá, ha át szeretnéd utalni az ingyenes kriptovaluta-egységeket. Az átvett kriptovalutákkal való kereskedés ugyanilyen egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy beírod a kártyán lévő felhasználónevet és jelszót a CryptoEddu webhelyen, válaszolsz a kérdésekre, és megadod a pénztárca címét, amelyre a valuta kifizetésre kerül majd.


Cryptoeddu és az ügyfelek véleménye

A Cryptoeddu  felület dinamikusan működik, és folyamatosan pozitív véleményeket gyűjt be azoktól az ügyfelektől, akik a kriptovalutákat is magában foglaló oktatócsomagokat megváráolják. Kiválóra értékelik az ügyfélszolgálat segítőkészségét, és a pénzösszegek kifizetésének problémamentességét.  

Minden problémamentesen zajlott a pénz kifizetése és a kriptovaluta felülvizsgálata során. Sőt, a tőzsdén lévő fiókommal összehasonlítva sokkal egyszerűbb és átláthatóbb a használata. Nincs kétlépcsős megerősítés, a kriptovalutákba bármikor betekintést nyerhetünk, a biztonsági rendszer kapuját pedig csak a pénz kifizetésénél kell átlépni.

Egy másik oldalon megvásárolt csomag keretein belül kerültem ide átirányításra. Eleinte szkeptikus voltam, mivel a lényeg a tananyag volt számomra, nem a kriptovaluta. Így rá se néztem a Ctyptoeddu-ra amíg nem vittem végig az egész tanfolyamot. Eddig az ingyenes kriptovalutáknak nagyon megnőtt az értéke ahhoz képest, amilyen a vásárlás idején volt. Azt hittem, hogy emiatt gondok lesznek a kifizetéssel, de erről szó sem volt. A legfrissebb változásoknak megfelelő, teljes összeget meg is kaptam még aznap. 

Ajánlom a honlapot. Gyors használat, érthető instrukciók, az Ügyfélszolgálattal és a szerverekkel sincs semmi gond.

Tehát úgy tűnik, többféle módon tehetünk szert befektetésekkel kapcsolatos tudásra, mintahogy többféle módja van a kriptovaluták tárolásának is, azonban kezdők számára az oktatócsomag és az ajándék kriptovaluták használata az ajánlott. Az ingyenes tokeneket a Cryptoeddu,  honlapon vehetjük át, amely a kirptovaluták ingyenes tárolásában is segít a kriptovalutával kapcsolatos oktatási csomagok több márkájának részeként.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *