Crypto-products
Teadlik investeerimine – Cryptoeddu platvorm

Teadlik investeerimine – Cryptoeddu platvorm

Kas on võimalik krüptorahasid turvaliselt hoiustada? Lõppude lõpuks on pidevalt kuulda häkkerirünnakutest krüptovaluuta kontode või virtuaalsete rahakottide vastu. Milline on kõige turvalisem võimalus krüptoraha ostmiseks, hoiustamiseks ja vastuvõtmiseks? See on küsimus, mida endalt küsivad nii algajad investorid kui ka valdkonna eksperdid. Õnneks on alustamiseks turvalisi võimalusi, näiteks CryptoEddu platvorm.

Investeerimise aluspõhimõtted

Investeerimise põhiprintsiibid on suhteliselt lihtsad. Esiteks – ei tohiks investeerida raha, mis on laenuna võetud. Ainult miljonärid või suured ettevõtted saavad endale lubada sellest reeglist kõrvale kalduda. Teine reegel – alati tasub endale esmalt muretseda turvaline maandumine, s.o vahendite reserv, mida ei investeerita, vaid hoitakse alles hädaolukorraks. Kolmandaks on hea investeerimisportfelli mitmekesistada. Mis on mitmekesistamine? Tegemist on investeerimisriski vähendamisele suunatud tegevusega, mis seisneb mitme täiesti sõltumatu projekti kaasamises.

Investeerimisel on aga kõige olulisem neljas reegel, mis ütleb, et investeerida tuleks alles siis, kui inimesel on investeeringu teema kohta asjakohased teadmised. Siiski on oluline mõista, et just teadmiste puudumine, suutmatus eraldada tõestatud teavet valeteooriatest ja ebakindlus, kust üldse alustada, paneb loobuma suurima arvu algajaid. Statistika kohaselt toob koguni 78% inimestest, kes pole kunagi investeerinud, põhjuseks teadmiste puudumise ja kuidas alustada. Samas tuleb aga rõhutada, et algused tavaliselt vaid tunduvad rasked – teadmised investeerimisest ei ole salajased ja neid saavad edukalt kasutada peaaegu kõik.

 
See on mõistmist väärt

Online-koolitus on üks mugavamaid teadmiste laiendamise vorme. Isegi kümmekond aastat tagasi võis õppimiseks vajalike materjalide kogumine kesta kuid – eriti kui tegemist on eriteadmistega. Kuid Interneti levikuga kulub vajaliku teabe leidmiseks üha vähem aega. See tendents on selgelt nähtav õpilaste või üliõpilaste puhul, kes kasutasid ühte referaati või uurisid raamatukogust leitud temat, aga tänapäeval – saavad valida veebiallikate hulgast.

Mõnda inimest võib aga heidutada veebis kättesaadava materjali hulk. Praegu pakub peaaegu iga veebileht ja blogi e-raamatute ostmist koos koolitustega mis tahes teemal. Materjali rohkus raskendab enda jaoks millegi leidmist ja väärtuslikke allikaid on raskem kelmustest eristada. Seepärast tasub vaadata tõestatud tooteid – näiteks mis on saadaval CryptoEddu platvormil.

Koolitusplatvorm – Cryptoeddu

Cryptoeddu on vahendusplatvormi eritüüp, kus iga investor pääseb valitud krüptovaluutale juurde kahel viisil. Esimene võimalus on osta veebilehelt hariduspakett – siis ostavad nad ainult õppematerjale ja saavad teatud summa tasuta krüptorahas.

Samuti on võimalik krüptoraha saada, mis on juba paketi osana ostetud mujalt kui Cryptoeddu. Pakette saab osta Cryptoeddu partneritelt – kaubamärkidelt, mis loovad hariduspakette. Sellisel juhul sisestage lihtsalt pakendiga kaasas olev kaheksakohaline kood sobivasse kohta, et pääseda juurde tasuta krüptoraha tokenitele. Enne seda peate aga veenduma, et bränd platvormiga töötab – Cryptoeddu partnerid suunavad tavaliselt lehele, kust saate krüptoraha kätte.

Võrreldes teiste veebilehtedega, kust saate krüptovaluutat osta, on CryptoEddul positiivsed arvamused – seda eristab arvukas koostöö koolitustele lisatud tasuta krüptoraha ühikuid pakkuvate ettevõtetega.

Cryptoeddu – kuidas see töötab?

Kõik Cryptoeddu pakutavad paketid on mõeldud sisuliste hoiakute selgitamiseks inimesele, kes pole kunagi mõelnud krüptovaluutadesse investeerimisest. Lisaks on iga paketiga kaasas tasuta Ripple tokenid. Tokenite arv sõltub valitud paketist – Cryptoeddu annab võimaluse osta Ripple Stardipaketti ilma allahindluseta.

Ripple Hariduspakett on uuenduslik veebiseminaride, e-raamatute ja koolitusmaterjalide komplekt. Kuigi seda tüüpi tooted muutuvad üha populaarsemaks ja pakuvad mitut tüüpi krüptovaluutasid, on algajate investorite seas kõige populaarsem Ripple.

Ripple Hariduspakett on tõhus viis ühendada õppimisteooria praktilise investeerimisega. Pakett sisaldab õppematerjalide komplekti ja tasuta boonust Ripple krüptorahaühikute kujul. Lisaks teoreetilisele osale võimaldab Ripple Hariduspakett lubab end oma esimeste Ripple tokenitega koolitada praktiliselks investoriks.

Kuidas seda Cryptoeddu platvormil teha?

Kuidas paketile juurde pääseda? Piisab osta, tellida see CryptoEddu veebilehe kaudu. Pärast tellimuse vormistamist saadetakse kinnitusmeil, kust saab teada, kuidas õppematerjale alla laadida, ning saadetakse ka pakk tavapostiga, mis sisaldab muu hulgas koodiga kaarti. See on dokument, mis kinnitab boonuskrüptoraha osakute omandiõigust. See toimib samamoodi nagu traditsioonilised juurdepääsukaardid, mida reguleerib käive.

Kaart sisaldab sisselogimist ja parooli, mis võimaldavad sisse logida e-rahakoti kontole CryptoEddu veebilehel, kus tasuta boonusena saadud krüptoraha salvestatakse. Sisselogimiseks vajalikud andmed on ainult füüsilisel dokumendil, mis kaitseb häkkerirünnakute, konto häkkimise ja krüptovaluutade varguste eest. Turvalisuse tagamiseks piisab, kui kaart on hästi peidetud ja kastutate seda alles siis, kui soovite tasuta krüptoraha ühikuid üle kanda. Saadud krüptovaluutaga kauplemine on sama lihtne. Piisab, kui sisestate CryptoEddu veebilehel kaardilt sisselogimise ja parooli, vastate küsimustele ja sisestate rahakoti aadressi, kuhu valuuta makstakse.


Cryptoeddu ja klientide arvamused

Cryptoeddu platvorm töötab dünaamiliselt ja kogub positiivseid arvamusi nendelt klientidelt, kes on otsustanud krüptorahaga hariduspakette osta. Meie professionaalset klienditeenindust kiidetakse ja raha väljavõtmisega pole probleeme.

Ma ei märganud mingeid probleeme väljavõtmisega ega krüptoraha eelvaatega. Vastupidi, süsteem on börsikontoga võrreldes väga lihtne ja läbipaistev. See ei nõua kahefaktorilist kinnitust, kuna krüptoraha eelvaate saab igal ajal ja tagatis algab alles raha väljavõtmisega.

Mind suunati sellele lehele osana paketist, mille ostsin teisest portaalist. Ma olin alguses skeptiline, aga ma siiski ostsin selle koolitusmaterjalide kogumiku, aga mitte krüptot. Nii et ma isegi ei vaadanud Cryptoeddu poole enne, kui olin kogu kursuse lõpetanud. Siiani on tasuta krüptoraha oluliselt suurendanud väärtust, mis sellel ostmisel oli. Mõtlesin, et siis võib väljamaksmisega probleeme olla, aga ei midagi sellist – sain kogu summa viimaste hinnapakkumiste järgi samal päeval.

 Soovitan portaali. Kiire teenindus, selged juhised, klienditeeninduskeskuse ja serveritega pole probleeme.

Seega tundub, et investeerimisel ja krüptorahade hoidmisel on palju võimalusi, kuid algajatele kõige soovitatavam variant on krüptoraha hariduspakett. Selle raames ostetud tasuta tokenid saab kätte Cryptoeddu veebihelt, mis vahendab paljude krüptoraha hariduspakettide all tasuta lisatud krüptorahade hoiustamist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *