Crypto-products
Bilinçli yatırım – Cryptoeddu Platformu

Bilinçli yatırım – Cryptoeddu Platformu

Dijital paralarınızı güvenli bir şekilde saklama yöntemleri nelerdir? Dijital para borsalarındaki hesaplara ve dijital cüzdanlara hacker saldırıları sürekli gündemdedir. Dijital para satın alma, saklama ve çekme yöntemlerinden hangileri güvenlidir? Bu, hem başlangıç seviye yatırımcıların hem de alandaki uzmanların en sık sordukları sorular arasındadır. Neyse ki, CryptoEddu platformu gibi güvenli seçenekler bulunmaktadır.

Yatırımın temel kuralları

Yatırımın temel kuralları görece basittir. İlk olarak, yatırım yapmak için kredi çekmemelisiniz. Milyonerler ve büyük şirketler bu kurala istisnadır. Diğer bir kural ise bir miktar parayı kara günler için saklamalısınız. Üçüncü kural: yatırım portföyünüzü çeşitlendirmelisiniz. Çeşitlendirme nedir? Bu uygulamayla yatırım riskinin azaltılması amaçlanır. Bu, birbirinden tamamen bağımsız birkaç yatırım aracına yatırım yapmak suretiyle gerçekleştirilir.

Yatırımın en önemli kuralı ise yatırım yapılacak araç hakkında yeterli bilgilere sahip olmadan yatırım yapmaya başlamamaktır. Dolayısıyla, başlangıç seviye kişilerin azmini kıran en önemli faktörler arasında bilgisizlik, doğru bilgileri yanlış bilgilerden ayıramama, konuya nereden başlamak gerektiğinin bilinmemesi gibi şeylerin bulunduğunun altı çizilmelidir. İstatistiklere göre hiç yatırım yapmayan kişilerin %78’i bunun nedeni olarak bilgisizliği ve yatırım yapmaya başlamak için ne yaptığını bilmemeyi vermektedir. Her konu başlangıçta zor gelir. Ancak, yatırım ile ilgili bilgiler gizli bilgiler değildir ve hemen herkes tarafından başarıyla öğrenilebilir.

 
Anlamakta fayda var

Çevrimiçi eğitimler, bilgi dağarcığını genişletmek amacıyla yararlanılabilecek en pratik çözümdür. Bundan on-on beş yıl önce uzmanlık gerektiren bir konu ile ilgili gerekli eğitim materyallerini toplamak aylarınızı alabilirdi. Günümüzde internetin yaygınlaşmasıyla birlikte gerekli bilgilere ulaşmak oldukça kolay hale gelmiştir. Bu durum öğrencilerin de işine yaramıştır. Eskiden kütüphaneden ve bir özetten aldıkları bilgileri günümüzde internette bulunan kaynaklardan kolayca elde edebilmektedirler. 

İnternette bulunan materyallerin çokluğu nedeniyle bazılarının hevesi kırılabilir. Günümüzde her site ve blogda herhangi bir konuyla ilgili e-kitaplar ve eğitimler sunmaktadır. Bu bolluk nedeniyle insanlar kendilerine uygun bir şeyler bulmakta ya da gerçek kaynakları işe yaramaz bilgilerden ayırmakta zorluk çekebilmektedirler. Bu nedenle, CryptoEddu platformu gibi güvenli seçeneklere yönelmekte yarar vardır.

Eğitim platformu – Cryptoeddu

Cryptoeddu bir aracı platformdur. Bu platform aracılığıyla yatırımcılar seçmiş oldukları dijital paraya iki yöntemle erişebilirler. İlk yöntem, dijital para hediyeli eğitim paketinin siteden satın alınmasıdır. Bu durumda sadece eğitim materyalleri için ödeme yapılmaktadır. Dijital para hediye olarak gelmektedir.

Dijital para elde etmenin diğer bir yolu da paket kapsamında daha önceden Cryptoeddu dışında bir yerden satın alınan dijital paraların teslim alınmasıdır. Paketler, onları üreten şirketler olan Cryptoeddu partnerlerinden de satın alınabilir. Bu durumda, ücretsiz dijital paralara erişebilmek için paketle beraber gelen sekiz haneli kodu uygun alana girmek yeterlidir. Ancak önceden bu şirketin Cryptoeddu platformuyla işbirliği yapıp yapmadığının kontrol edilmesi gerekmektedir. Cryptoeddu partnerleri genelde müşterileri dijital parayı teslim alabilecekleri siteye yönlendirirler.

Dijital para satışı yapan diğer sitelerin aksine CryptoEddu ile ilgili görüşler olumludur çünkü eğitim paketleriyle birlikte ücretsiz dijital para hediye eden şirketlerle işbirliği yapmaktadır.

Cryptoeddu – nasıl çalışır?

Cryptoeddu tarafından satışa sürülen bütün paketlerin amacı, dijital para birimlerine yatırım konusuyla daha önce hiç ilgilenmemiş olan kişilere konunun temelini açıklamaktır. Bunun yanı sıra, her paketle birlikte ücretsiz Ripple tokenleri verilmektedir. Dijital paranın miktarı, müşterinin seçtiği pakete bağlıdır. Cryptoeddu alternatif olarak, indirimsiz Ripple Başlangıç Paketi de sunmaktadır.

Ripple Eğitim Paketi webinarlar, e-kitaplar ve eğitim materyalleri içeren yenilikçi bir settir. Oldukça popüler bu ürün türü birçok farklı dijital paraya yönelik olsa da Ripple dijital para birimi başlangıç seviye yatırımcıların en çok rağbet gösterdiği dijital para birimidir.

Ripple Eğitim Paketi, yatırım konusundaki teorik bilgileri pratik bilgilerle harmanlayan mükemmel bir settir.  Paket, eğitim materyallerinin yanı sıra bir miktar ücretsiz Ripple dijital para içermektedir. Ripple Eğitim Paketi, teorik bilgiler içermesinin yanı sıra sağladığı Ripple dijital para ile yatırım pratiği yapmanıza da olanak sağlamaktadır.

Cryptoeddu platformunda bu nasıl yapılır?

Pakete nasıl erişebilirsiniz? Onu CryptoEddu sitesinden sipariş etmeniz yeterlidir. Siparişi verdikten sonra tarafınıza gönderilecek teyit e-mailinde eğitim materyallerini nereden indirebileceğiniz bilgisi verilecektir. Ayrıca tarafınıza iletilecek posta gönderisinde kart kodu bulunacaktır. Bu kart, hediye olarak verilen dijital paranın sahibi olduğunuzu gösteren bir belgedir. Bu kart, kanuni düzenlemelere tabi geleneksel erişim kartlarıyla aynı prensiplere uygun olarak kullanılmaktadır.

Kartın üzerinde, ücretsiz olarak elde etmiş olduğunuz dijital paranın muhafaza edildiği CryptoEddu sitesinde bulunan e-cüzdan hesabına giriş yapmanızı sağlayan bir kullanıcı adı ve şifre bulunmaktadır. Giriş bilgileri dijital ortamdan ziyade kart üzerinde bulunduğundan hacker saldırılarına, hesaba yetkisi kişilerin girişine ve dijital paranın çalınmasına karşı korunmaktasınız. Güvenliğiniz için, kartınızı güvenli bir şekilde saklayınız ve onu dijital parayı satmak istediğinizde kullanınız. Dijital parayla işlem yapmak da oldukça kolaydır. Kartta bulunan kullanıcı adını ve şifresini CryptoEddu sitesine girmeniz, sorulara cevap vermeniz ve paranın transfer edileceği cüzdanın adresini girmeniz yeterlidir.


Cryptoeddu ile ilgili müşteri görüşleri

Hızlı çalışan Cryptoeddu platformu, dijital para hediyeli eğitim paketi satın alan müşterilerinden genelde olumlu görüşler almaktadır. Profesyonel müşteri hizmetleri ve dijital para çekme işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi konusunda övgüler almaktadır.

Dijital para çekme ve kontrol etme konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Borsa hesabına kıyasla bu sistem oldukça kolay ve anlaşılır. İki adımlı kimlik doğrulama gerektirmediğinden dijital paranızı istediğiniz an kontrol edebiliyorsunuz. Para çekme işlemleri de oldukça güvenli.

Başka bir siteden paket satın aldım ve bu siteye yönlendirildim. İlk başta bu duruma biraz şüpheli yaklaşmıştım ama çok irdelemedim çünkü paketi eğitim malzemeleri için almıştım, dijital para hediyesi için değil. Kursu tamamlayana kadar Cryptoeddu’ya uğramadım bile. Ücretsiz dijital paranın değeri oldukça arttı. Bu yüzden parayı çekme konusunda sorun yaşayacağımı düşünüyordum ama korkularım yersiz çıktı. Başvurduğum an, güncel kur üzerinden paramın tamamını çektim.

Bu siteyi tavsiye ederim. Kaliteli hizmet, anlaşılır talimatlar, sorunsuz müşteri hizmetleri ve sunucular.

Dijital paralara yatırım ve dijital para muhafaza etme ile ilgili birçok yöntem bulunmaktadır ancak başlangıç seviyesindeki kişilere en çok tavsiye edilen yöntem, dijital para hediyeli eğitim paketidir. Paketle birlikte gelen ücretsiz dijital parayı Cryptoeddu sitesi üzerinden teslim alabilirsiniz. Bu site, dijital para hediyeli eğitim paketi sağlayıcılarından elde edilen dijital paraların muhafaza edilmesinde aracılık yapmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *