Crypto-products
Sada Netricoin, teda Stellar i Bitcoin Cash v jednom?

Sada Netricoin, teda Stellar i Bitcoin Cash v jednom?

Diverzifikácia, teda investovanie finančných prostriedkov do rôznych aktív, je pomerne známa prax, ktorá je obľúbená medzi skúsenými hráčmi na burzách. Pretože ako kryptomeny získavajú na popularite, a to tak z hľadiska úžitku, ako aj z hľadiska investícií, objavuje sa čoraz viac pokusov uplatniť túto metódu na trhu s kryptomenami. Pre mnohých začínajúcich investorov však môže byť dosť komplikovaný už výber a uloženie jedného aktíva. Preto v reakcii na ich potreby vznikol inovatívny produkt, ktorý umožňuje aplikovať diverzifikáciu  kryptomien v reáli a ponúka zákazníkom dve z momentálne najsľubnejších mien.

Stellar – platforma budúcnosti?

Stellar je platforma, ktorú ochotne využívajú medzinárodné organizácie, veľké spoločnosti a globálne korporácie. S ňou prepojený token Stellar Lumens je obľúbený medzi mnohými profesionálnymi investormi. Má to svoj dôvod, pretože Stellar umožňuje rýchly, jednoduchý a bezpečný prevod nielen mien a kryptomien, ale aj všetkých ostatných finančných nástrojov.

Projekt Stellar vznikol v roku 2014 spoluprácou Jed Caleba, známeho o.i. z práce na Ripple, ďalšej známej platforme, a právničky Joyce Kim, ktorá sa špecializuje na investičné právo a pre ktorú sú kryptomeny príkladom technológie dostupnej pre všetkých. Vďaka ich spoločnému úsiliu vznikla platforma Stellar. Rovnako ako mnoho iných sietí kryptomien sa i ona spolieha na efektívny a rozšírený zdrojový kód bitcoinu. Pred oficiálnym spustením Stellaru však Jed a Joyce strávili veľa času štúdiom systémov, výhod a nedostatkov BTC, aby sa ubezpečili, že ich dizajn bude jedinečný a praktický.

Ich úsilie sa vyplatilo, pretože už v roku 2016 Stellar zahájil prvú vážnu spoluprácu. V súčasnosti platformu a s ňou súvisiace tokeny využívajú na výmenu finančných prostriedkov, aktív, surovín a služieb veľmi rady nielen veľké korporácie, ale aj investori a jednotlivci. Vďaka tomu sa na kryptoburze teší neutíchajúcej popularite a medzi mnohými odborníkmi získava status „veľkého hráča“.

Bitcoin Cash – lepšia verzia BTC

Bitcoin Cash je akýmsi „odpadlíkom“ od pôvodného bitcoinu, preto ho mnoho ľudí považuje za jeho slabšiu verziu, čo sa odráža v označení BCH ako „malého brata“ BTC. Cash v skutočnosti nie je len horší ako jeho „veľký brat“, ale dokonca opravuje chyby a nedostatky, ktoré prekážajú mnohým používateľom BTC.

Prvotným predpokladom bolo, že Bitcoin Cash, nazývaný tiež Bcash, mal byť iba upgrade „originálneho“ bitcoinu. Nanešťastie došlo k veľkému nedorozumeniu a potom k rozchodu medzi ľuďmi stojacimi za projektom BCH a zvyškom tímu. Výsledkom tejto situácie je, že Bcash je teraz úplne osobitnou, samostatnou kryptomenou.

Zatiaľ čo Bitcoin Cash je stále založený na rovnakom systéme ako „klasický“ bitcoin, medzi týmito mincami je niekoľko rozdielov. Prvým a najdôležitejším je priepustnosť, pretože toto je jedna z najcitovanejších nevýhod BTC, spolu s jeho zlou škálovateľnosťou. Projekt Bcash mal tento problém napraviť výrazným zvýšením priepustnosti a zlepšením škálovateľnosti, aby bolo možné transakcie spracovávať rýchlejšie a vo väčšom objeme.

BCH bohužiaľ stále nemá takú reputáciu ako jeho „veľký brat“, ale zdá sa, že v poslednej dobe získava na popularite a jeho rýchlosť a funkčnosť čoraz viac oceňujú aj fanúšikovia „klasického“ bitcoinu. Preto má veľa ľudí záujem investovať do tejto mince.

Spojenie dvoch kryptomien – Netricoin

Netricoin bol vytvorený ako priama reakcia na rastúci dopyt po investičných produktoch, ktoré umožňujú diverzifikáciu pohodlným spôsobom, vhodným pre začiatočníkov.

Diverzifikácia portfólia, teda investovanie do diverzifikovaných aktív, je veľmi dôležitou zručnosťou v arzenáli investora. Na trhu s kryptomenami to môže byť dosť ťažké vzhľadom na jeho vlastnosti a ďalšie kroky, ktoré je potrebné podniknúť pri investovaní. Nájdenie zodpovedajúcej burzy, registrácia, nájdenie peňaženky, jej zabezpečenie… to všetko môže byť skľučujúce obzvlášť pre nových investorov, ktorí ešte len získavajú potrebné skúsenosti a vedomosti s investovaním do jednej elektronickej meny, nieto ešte s ich väčším množstvom.

Na takýchto ľudí je zameraný Netricoin. Názory na tento produkt sa všeobecne zhodujú v tom, že ide o pohodlný, jednoduchý a hlavne bezpečný spôsob nadobudnutia  skúseností so správou viac ako jedného aktíva. Kombináciou dvoch nádejných kryptomien, Stellar Lumens a Bitcoin Cash, s možnosťou bezpečného prechovávania jednotiek offline a prístupu k potrebným informáciám, ponúka Netricoin všetko, čo je pre potrebné pre začiatok diverzifikácie elektronickej peňaženky.

Ako presne to funguje? Najskôr si záujemca vyberie sadu, o ktorú má záujem, a potom vyplní formulár s príslušnými informáciami. Po vyplnení a odoslaní formulára by mala byť na ním uvedenú e-mailovú adresu zaslaná správa s potvrdením objednávky. Potom, po niekoľkých dňoch, mu bude na uvedenú adresu doručená zásielka. Z bezpečnostných dôvodov je zákazník pri jej vyzdvihnutí vyzvaný, aby predložil doklad totožnosti, a po potvrdení údajov je požiadaný o úhradu zásielky.

Táto zásielka obsahuje kartu s prístupovým kódom Netricoin a brožúru s podrobnými pokynmi na jej použitie. Kód na karte poskytuje zákazníkovi prístup nielen k objednaným jednotkám umiestneným na elektronickej peňaženke, vybranej a zabezpečenej distribútorom Netricoinu, ale aj k vzdelávacej platforme s vysoko kvalitnými materiálmi o histórii, vlastnostiach a použití XLM a BCH. Netricoin zabezpečuje prístup k veľmi kvalitným vzdelávacím materiálom a online školeniam. Vďaka tomu získava klient nielen dve rôzne kryptomeny, umiestnené na starostlivo vybraných a zabezpečených elektronických peňaženkách, ale aj prístup k materiálom obsahujúcim cenné poznatky v ľahko stráviteľnej podobe. Vďaka všestrannej povahe je sada Netricoin vynikajúcou voľbou pre začínajúcich investorov, ktorí chcú urobiť ďalší krok k profesionálnemu obchodovaniu s kryptomenami.

Investícia budúcnosti

Výber Stellar Lumens a Bcash nebol náhodný. Sú to jedny z najsľubnejších kryptomien dostupných na súčasnom trhu. Stellar sa za posledných sedem rokov etabloval na trhu a v súčasnosti si vďaka svojej univerzálnosti drží silnú pozíciu v prvej desiatke najpopulárnejších kryptomien. Bitcoin Cash je naopak oceňovaný tým, že kombinuje všetky výhody klasických BTC a napráva jeho najväčšie nedostatky.

Obidve kryptomeny sa navyše používajú v rôznych kontextoch. Stellar Lumens sú tokeny používané na konkrétnej platforme, zatiaľ čo Bcash je minca, ktorá sa má slúžiť na vykonávanie denných platieb na iných platformách a v obchodoch. Vďaka tomu majú obe dobrú šancu byť lukratívnou investíciou.

Vzhľadom na dosť špecifické vlastnosti trhu s kryptomenami môže byť prenos zručností používaných na „tradičných“ investičných trhoch problémom. Najmä noví investori, ktorí s kryptotrhom ešte len začínajú svoje dobrodružstvo, to môžu mať ťažké. Sada Netricoin vychádza týmto ľuďom v ústrety a poskytuje používateľom dve rôzne kryptomeny spolu s prístupom k vzdelávacím materiálom, ktoré im pomôžu čo najlepšie využiť jednotky, ktoré dostávajú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *