Crypto-products
Netricoin komplekts, jeb Stellar un Bitcoin Cash vienā?

Netricoin komplekts, jeb Stellar un Bitcoin Cash vienā?

Diversifikācija, t.i., līdzekļu ieguldīšana dažādos aktīvos, ir diezgan plaši pazīstama prakse, populāra pieredzējušu biržas spēlētāju vidū. Tā kā kriptovalūtas kļūst arvien populārākas gan lietderības, gan investīciju ziņā, arvien vairāk tiek mēģināts šo metodi pielietot kriptovalūtu tirgū. Tomēr daudziem iesācējiem investoriem viena aktīva atlase un glabāšana var būt pietiekami sarežģīta. Tāpēc, reaģējot uz viņu vajadzībām, tika izveidots inovatīvs produkts, kas ļauj diversificēt kriptogrāfijas realitāti, piedāvājot klientiem divas no pašlaik daudzsološākajām valūtām.

Stellar – nākotnes platforma?

Stellar ir platforma, kuru labprāt izmanto starptautiskas organizācijas, lieli uzņēmumi un globālas korporācijas, un ar to saistītais Zvaigžņu Lumens tokens ir populārs daudzu profesionālu investoru vidū. Tam ir iemesls, jo Stellar ļauj ātri, vienkārši un droši pārskaitīt ne tikai valūtas un kriptovalūtas, bet arī visus pārējos finanšu instrumentus.

Stellar projekts tika izveidots 2014. gadā, sadarbojoties Džedam Kalebam, labi pazīstamam cita starpā no darba pie Ripple, citas plaši pazīstamas platformas, un advokāta Džoisa Kima, kas specializējas ieguldījumu likumos, kuriem kriptovalūtas ir visiem pieejamu tehnoloģiju piemērs. Pateicoties viņu kopīgajiem centieniem, tika izveidota platforma Stellar. Tāpat kā daudzi citi kriptovalūtu tīkli, tā balstās uz racionalizētu un paplašinātu Bitcoin avota kodu, tomēr pirms Stellar oficiālās palaišanas Džeds un Džoiss pavadīja daudz laika, pētot BTC sistēmas, priekšrocības un trūkumus, lai pārliecinātos, ka viņu projekts ir unikāls un praktisks.

Viņu pūles atmaksājās, jo jau 2016. gadā Stellar uzsāka pirmo nopietno sadarbību. Pašlaik platformu un ar to saistītos tokenus labprāt izmanto ne tikai lielās korporācijas, bet arī investori un privātpersonas, lai apmainītos ar līdzekļiem, aktīviem, izejvielām un pakalpojumiem. Pateicoties tam, viņi arī bauda nepārspējamu popularitāti kriptovalūtas biržā, daudzu ekspertu vidū iegūstot “liela spēlētāja” statusu.

Bitcoin Cash – labāka BTC versija

Bitcoin Cash ir sava veida sākotnējā Bitcoin “atvasinājums”, tāpēc daudzi cilvēki to uzskata par vājāku versiju, kas atspoguļojas BCH saukšanā par BTC “mazo brāli”. Tomēr patiesībā Cash ne tikai nekādā ziņā nav zemāks par savu “lielo brāli”, bet pat izlabo kļūdas un trūkumus, kas traucē daudziem BTC lietotājiem. 

Sākotnējais pieņēmums bija tāds, ka Bitcoin Cash, saukts arī par Bcash, bija paredzēts tikai “sākotnējā” Bitcoin uzlabošanai. Diemžēl notika liela nesaprašana un pēc tam sajukums starp BCH projekta aizstāvošajiem cilvēkiem un pārējo komandu. Šīs situācijas rezultātā Bcash tagad ir pilnīgi atsevišķa, patstāvīga kriptovalūta.

Kaut arī Bitcoin Cash joprojām ir balstīta uz to pašu sistēmu kā “klasiskais” Bitcoin, starp šīm monētām ir dažas atšķirības. Pirmais un galvenais ir joslas platums, jo tas ir viens no visbiežāk minētajiem BTC trūkumiem, kā arī tā sliktā mērogojamība. Bcash projekts tika izstrādāts, lai novērstu šo problēmu, gan ievērojami palielinot joslas platumu, gan uzlabojot mērogojamību, lai darījumus varētu apstrādāt ātrāk un apjomīgāk.

Diemžēl BCH joprojām nav tādas reputācijas kā “lielajam brālim”, taču šķiet, ka pēdējā laikā tā kļūst arvien populārāka, un tā ātrumu un funkcionalitāti arvien vairāk novērtē “klasiskā” Bitcoin cienītāji. Tāpēc daudzi cilvēki ir ieinteresēti ieguldīt šajā monētā.

Divu kripto kombinācija – Netricoin

Netricoin komplekts tika izveidots kā tieša atbilde uz pieaugošo pieprasījumu pēc ieguldījumu produktiem, kas ļaus diversificēt ērti, iesācējiem draudzīgā veidā.

Portfeļa diversifikācija, t.i., ieguldīšana diversificētos aktīvos, ir ļoti svarīga prasme ieguldītāja arsenālā. Kriptovalūtu tirgū tas var būt diezgan grūti, tā īpašību un papildu darbību dēļ, kas jāveic, veicot ieguldījumus.  Pareizās biržas atrašana, reģistrācija, maka atrašana, nodrošināšana… tas viss var būt īpaši satriecošs jauniem investoriem, kuri joprojām iegūst nepieciešamo pieredzi un zināšanas par ieguldījumiem vienā e-valūtā vienlaikus, nemaz nerunājot par vairākām.

Tieši šādiem cilvēkiem ir domāts Netricoin. Atsauksmes par šo produktu parasti apstiprina, ka tas ir ērts, vienkāršs un, galvenokārt, drošs veids, kā iegūt pieredzi vairāk nekā viena aktīva pārvaldīšanā. Apvienojot divas daudzsološas kriptovalūtas, Stellar Lumens un Bitcoin Cash, ar iespēju droši uzglabāt bezsaistes vienības un piekļūt vajadzīgajai informācijai, Netricoin piedāvā visu nepieciešamo, lai sāktu diversificēt savu e-maku.

Kā tieši tas darbojas? Pirmkārt, ieinteresētais klients izvēlas sev interesējošo komplektu un pēc tam aizpilda veidlapu ar attiecīgo informāciju. Pēc veidlapas aizpildīšanas un nosūtīšanas uz norādīto e-pasta adresi jānosūta apstiprinājuma e-pasts. Pēc tam pēc dažām dienām sūtījums tiks piegādāts uz norādīto adresi. Drošības apsvērumu dēļ pēc saņemšanas klientam tiek lūgts uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, un pēc datu apstiprināšanas tiek lūgts samaksāt par paku.

Šajā paketē ir iekļauta karte ar Netricoin piekļuves kodu un brošūra ar detalizētām instrukcijām, kā to izmantot. Kartē esošais kods klientam nodrošina piekļuvi ne tikai pasūtītajām vienībām, kas ievietotas e-makā, kuru izvēlējies un nodrošinājis Netricoin izplatītājs, bet arī izglītības platformai ar augstas kvalitātes materiāliem par XLM un BCH vēsturi, īpašībām un lietojumu. Netricoin komplekts nodrošina piekļuvi augstas kvalitātes mācību materiāliem un tiešsaistes apmācībai. Pateicoties tam, klients saņem ne tikai divas dažādas kriptovalūtas, kas novietotas uz rūpīgi atlasītiem un drošiem e-makiem, bet arī piekļuvi materiāliem, kas satur vērtīgas zināšanas viegli sagremojamā formā. Netricoin komplekts daudzpusīgais raksturs padara to par lielisku izvēli investoriem iesācējiem, kuri vēlas spert nākamo soli ceļā uz profesionālu kriptovalūtu tirdzniecību.

Nākotnes ieguldījums

Stellar un Bcash izvēle nebija nejauša. Tās ir viena no daudzsološākajām kriptovalūtām, kas šodien ir pieejamas tirgū. Stellar ir nostiprinājies tirgū pēdējo septiņu gadu laikā un tagad, pateicoties tā daudzpusībai, ieņem spēcīgu pozīciju populārāko kriptovalūtu desmitniekā. No otras puses, Bitcoin Cash tiek novērtēts, apvienojot visas klasiskās BTC priekšrocības, vienlaikus novēršot tās lielākos trūkumus. 

Turklāt abas kriptovalūtas tiek izmantotas dažādos kontekstos. Stellar Lumens ir tokeni, kurus izmanto noteiktā platformā, savukārt Bcash ir monēta, kuru izmanto ikdienas maksājumiem citās platformās un veikalos. Pateicoties tam, abiem ir labas izredzes kļūt par ienesīgu ieguldījumu.

Sakarā ar diezgan specifiskām kriptovalūtu tirgus īpašībām, prasmju nodošana, ko izmanto “tradicionālajos” ieguldījumu tirgos, var būt problēma. Īpaši jauniem investoriem, kuri tikai sāk savu piedzīvojumu ar kriptogrāfijas tirgu, to var būt grūti izdarīt. Netricoin atbilst šādu cilvēku vajadzībām, nodrošinot lietotājiem divas dažādas kriptovalūtas, kā arī piekļuvi mācību materiāliem, kas viņiem palīdzēs vislabāk izmantot saņemtās vienības.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *