Crypto-products
„Netricoin” rinkinys, arba  „Stellar” ir  „Bitcoin Cash” viename?

„Netricoin” rinkinys, arba „Stellar” ir „Bitcoin Cash” viename?

Diversifikavimas, t. y. lėšų investavimas į įvairius aktyvus, yra gana gerai žinoma praktika, populiari tarp patyrusių biržos žaidėjų. Kriptovaliutoms populiarėjant tiek naudingumo, tiek investicijų atžvilgiu, šį metodą vis dažniau bandoma pritaikyti kriptovaliutų rinkoje. Tačiau daugeliui pradedančiųjų investuotojų vieno aktyvo pasirinkimas ir saugojimas gali būti pakankamai sudėtingas. Todėl, atsižvelgiant į jų poreikius, buvo sukurtas novatoriškas produktas, leidžiantis paįvairinti kripto realijas, klientams siūlant dvi perspektyviausias valiutas.

„Stellar”  – ateitį atspindinti platforma?

„Stellar” tai platforma, kuria noriai naudojasi tarptautinės organizacijos, didelės įmonės ir pasaulinės korporacijos, o su ja susietas „Stellar Lumens” tokenas yra populiarus tarp daugelio profesionalių investuotojų. Neatsitiktinai, nes „Stellar” leidžia greitai, paprastai ir saugiai pervesti ne tik valiutas ir kriptovaliutas, bet ir visus kitus finansinius instrumentus.

„Stellar” projektas buvo sukurtas 2014 m. bendradarbiaujant Jedui Calebui, žinomam, be kita ko, iš darbo su Ripple, kitoje gerai žinomoje platformoje, ir advokato Joyce Kim, kuris specializuojasi investavimo teisės srityje, kuriems kriptovaliutos yra visiems prieinamos technologijos pavyzdys. Jų bendrų pastangų dėka buvo sukurta „Stellar” platforma. Kaip ir daugelis kitų kriptovaliutų tinklų, jis remiasi supaprastintu ir išplėstu Bitcoin šaltinio kodu, tačiau prieš oficialų „Stellar” paleidimą Jedas ir Joyce’as daug laiko praleido tyrinėdami BTC sistemas, privalumus ir trūkumus, kad įsitikintų, ar jų dizainas buvo unikalus ir praktiškas.

Jų pastangos pasiteisino, nes 2016 metais „Stellar” pradėjo pirmą rimtą bendradarbiavimą. Šiuo metu platforma ir su ja susijusiais tokenais noriai naudojasi ne tik stambios korporacijos, bet ir investuotojai bei privatūs asmenys keisdamiesi lėšomis, aktyvais, žaliavomis ir paslaugomis. Dėl to jie taip pat mėgaujasi nepaprastu populiarumu kriptovaliutų biržoje, įgydami „didelio žaidėjo“ statusą tarp daugelio ekspertų.

„Bitcoin Cash” – geresnė BTC versija

„Bitcoin Cash” tai savotiška originalaus „Bitcoin” dalis, todėl daugelis žmonių mano, kad tai silpnesnė versija, o tai atsispindi vadinant BCH „mažuoju BTC broliu“. Tačiau iš tikrųjų „Cash” ne tik niekuo nenusileidžia „vyresniajam broliui“, bet netgi ištaiso klaidas ir trūkumus, trukdančius daugeliui BTC vartotojų.

Pradinė prielaida buvo ta, kad „Bitcoin Cash”, dar vadinama „Bcash”, turėjo būti tik „originalaus“ Bitcoin atnaujinimas. Deja, įvyko didelis nesusipratimas, o po to išsiskyrimas tarp BCH projektą vykdančių žmonių ir likusios komandos. Dėl šios situacijos „Bcash” dabar yra visiškai atskira, atskira kriptovaliuta.

Nors „Bitcoin Cash” vis dar remiasi ta pačia sistema kaip ir „klasikinis“ „Bitcoin”, tarp šių coinų yra keli skirtumai. Pirmasis ir svarbiausias tai pralaidumas, nes tai yra viena iš labiausiai cituojamų BTC minusų, kartu su prastu masteliu. „Bcash” projektas buvo skirtas šiai problemai išspręsti tiek žymiai padidinant pralaidumą, tiek pagerinant mastelį, kad operacijas būtų galima apdoroti greičiau ir didesniu mastu.

Deja, BCH vis dar neturi tokios reputacijos kaip „vyresnysis brolis“, tačiau panašu, kad pastaruoju metu jis vis labiau populiarėja, o jo greitį ir funkcionalumą vis labiau vertina „klasikinio“ Bitcoin gerbėjai. Štai kodėl daugelis žmonių yra suinteresuoti investuoti į šį coiną.

Dviejų kriptų derinys – „Netricoin“  

„Netricoin“ rinkinys buvo sukurtas kaip tiesioginis atsakas į augančią investicinių produktų paklausą, kuri leis diversifikuoti patogų pradedantiesiems būdą.

Portfolio diversifikavimas, t. y. investavimas į diversifikuotą aktyvą, yra labai svarbus investuotojo arsenalo įgūdis. Kriptovaliutų rinkoje tai gali būti gana sunku dėl savo ypatybių ir papildomų veiksmų, kuriuos reikia atlikti investuojant. Tinkamos biržos paieška, registracija, piniginės paieška, jos apsaugojimas… visa tai gali ypač priblokšti naujus investuotojus, kurie vis dar įgyja reikiamos patirties ir žinių investuodami į vieną el. valiutą, jau nekalbant apie jų didesnį kiekį.

„Netricoin“ rinkinys yra skirtas būtent tokiems žmonėms. Atsiliepimai apie šį produktą paprastai yra vienodi, nes tai yra patogus, paprastas ir, svarbiausia, saugus būdas įgyti daugiau nei vieno aktyvo valdymo patirties. Derindamas dvi perspektyvias kriptovaliutas – „Stellar Lumens” ir „Bitcoin Cash” – su galimybe saugiai laikyti neprisijungus pasiekiamus vienetus ir pasiekti reikiamą informaciją, „Netricoin“ siūlo viską, ko reikia norint pradėti įvairinti savo el. piniginę.

Kaip tiksliai tai veikia? Visų pirma, susidomėjęs klientas pasirenka jį dominantį rinkinį ir tada užpildo formą atitinkama informacija. Užpildžius ir išsiuntus formą, patvirtinimo el. laiškas turėtų būti išsiųstas nurodytu el. pašto adresu. Tada po kelių dienų siuntinys bus pristatytas nurodytu adresu. Saugumo sumetimais, atsiėmimo metu, klientas yra prašomas parodyti asmens dokumentą, o patvirtinus duomenis, paprašomas sumokėti už siuntinį.

Šiame siuntinyje yra kortelė su „Netricoin“ prieigos kodu ir brošiūra su išsamiomis instrukcijomis, kaip ją naudoti. Kortelėje esantis kodas suteikia klientui prieigą ne tik prie užsakytų vienetų, dedamų ant „Netricoin“ rinkinys platintojo pasirinktos ir apsaugotos el. piniginės, bet ir prie mokymosi platformos, kurioje yra aukštos kokybės medžiagos apie istoriją, charakteristikas ir naudojimą iš XLM ir BCH. „Netricoin“ suteikia prieigą prie aukštos kokybės mokomosios medžiagos ir internetinių mokymų. Dėl to klientas gauna ne tik dvi skirtingas kriptovaliutas, dedamas ant kruopščiai atrinktų ir apsaugotų el. piniginių, bet ir prieigą prie medžiagų, kuriose yra vertingų žinių lengvai virškinamoje formoje. Dėl universalaus „„Netricoin“ rinkinys “ pobūdžio tai puikus pasirinkimas pradedantiesiems investuotojams, norintiems žengti kitą žingsnį link profesionalios kriptovaliutų prekybos.

Ateities investicija

„Stellar Lumens“ ir „Bcash“ pasirinkimas nebuvo atsitiktinis. Tai yra viena perspektyviausių kriptovaliutų, kurios šiandien yra rinkoje. „Stellar“ rinkoje įsitvirtino per pastaruosius septynerius metus ir dėl savo universalumo dabar užima tvirtą vietą populiariausių kriptovaliutų dešimtuke. Kita vertus, „Bitcoin Cash“ vertinamas už tai, kad jis sujungė visus klasikinio BTC pranašumus ir pašalino didžiausius trūkumus.

Be to, abi kriptovaliutos naudojamos skirtinguose kontekstuose. „Stellar Lumens“ tai tokenai, naudojami konkrečioje platformoje, o „Bcash“ tai coinas (moneta), skirtas naudoti kasdieniams mokėjimams kitose platformose ir parduotuvėse. Dėl to abu turi didelę galimybę būti pelninga investicija.

Dėl gana specifinių kriptovaliutų rinkos ypatumų „tradicinėse“ investicinėse rinkose naudojamų įgūdžių perdavimas gali būti problema. Ypač naujiems investuotojams, kurie tik pradeda savo nuotykius kripto rinkoje, gali būti sunku tai padaryti. „Netricoin“ tenkina tokių žmonių poreikius, suteikdamas vartotojams dvi skirtingas kriptovaliutas, taip pat prieigą prie mokymo medžiagos, kuri padės jiems geriausiai panaudoti gautus vienetus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *