Crypto-products
Setul netricoin, adică Stellar și Bitcoin Cash într-unul?

Setul netricoin, adică Stellar și Bitcoin Cash într-unul?

Diversificarea, adică investiția de fonduri în diverse active, este o practică destul de cunoscută, populară printre jucătorii bursieri cu experiență. Pe măsură ce criptovalutele câștigă popularitate, atât în ​​ceea ce privește utilitatea, cât și investițiile, există din ce în ce mai multe încercări de a aplica această metodă pe piața cripto. Cu toate acestea, pentru mulți investitori începători, selectarea și stocarea unui singur activ poate fi destul de complicată. Prin urmare, ca răspuns la nevoile lor, a fost creat un produs inovator, care permite aplicarea diversificării la realitățile cripto, oferind clienților două dintre cele mai promițătoare valute în prezent.

Stellar – platformă de viitor?

Stellar este o platformă folosită de organizații internaționale, companii mari și corporații globale, iar token-ul asociat cu Stellar Lumens se bucură de popularitate printre mulți investitori profesioniști. Nu fără motiv, deoarece Stellar permite transferul rapid, simplu și sigur nu doar a valutelor și criptovalutelor, ci și a tuturor celorlalte instrumente financiare.

Proiectul Stellar a fost creat în anul 2014 prin colaborarea lui Jed Caleb, cunoscut, printre altele, de la  activitatea cu Ripple, o altă platformă bine-cunoscută, și avocata Joyce Kim, specializată în dreptul investițiilor, pentru care criptovalutele sunt un exemplu de tehnologie disponibilă pentru toată lumea. Datorită eforturilor lor comune, a fost creată platforma Stellar. La fel ca multe alte rețele de criptovalute, se bazează pe un cod sursă Bitcoin simplificat și extins. Cu toate acestea, înainte de lansarea oficială a platformei Stellar, Jed și Joyce au petrecut mult timp studiind sistemele, avantajele și neajunsurile BTC, pentru a se asigura că proiectul lor va fi unic și practic.

Efortul lor a dat roade, pentru că în anul 2016 Stellar a început prima cooperare serioasă. În prezent, platforma și token-urile asociate cu aceasta sunt folosite cu plăcere nu doar de marile corporații, ci și de investitori și persoane fizice pentru a schimba fonduri, active, materii prime și servicii. Datorită acestui fapt, aceștia se bucură, de asemenea, de o popularitate nemărginită pe bursa de criptovalute, câștigând statutul de „mare jucător” printre mulți experți.

Bitcoin Cash – o versiune mai bună a BTC

Bitcoin Cash este un fel de „fracțiune” din Bitcoin-ul original, motiv pentru care mulți îl consideră o versiune mai slabă, ceea ce se reflectă în numirea lui BCH „fratele mai mic” al BTC. De fapt, Cash nu doar că nu este cu nimic inferior „fratelui său mare”, ci din contră, corectează erorile și neajunsurile care împiedică mulți utilizatori BTC.

Conform ipotezei inițiale, Bitcoin Cash, numit și Bcash, trebuia să fie doar o îmbunătățire a Bitcoin-ului „original”. Din păcate, a apărut o neînțelegere majoră, iar apoi o despărțire între persoanele din spatele proiectului BCH și restul echipei. Ca urmare a acestei situații, Bcash este acum o criptovalută complet separată, independentă.

Deși Bitcoin Cash se bazează în continuare pe același sistem ca Bitcoin-ul „clasic”, există câteva diferențe între aceste monede. Prima și cea mai importantă este lățimea de bandă, deoarece aceasta este una dintre cele mai citate dezavantaje ale BTC, împreună cu scalabilitatea sa slabă. Proiectul Bcash a fost conceput pentru a rezolva această problemă, atât prin creșterea semnificativă a lățimii de bandă, cât și prin îmbunătățirea scalabilității, astfel încât tranzacțiile să poată fi procesate mai rapid și cu un volum mai mare.

Din păcate, BCH încă nu are o astfel de reputație ca „fratele său mai mare”, dar în ultima vreme se pare că câștigă popularitate, iar viteza și funcționalitatea sa sunt din ce în ce mai apreciate de fanii „clasicului” Bitcoin. De aceea, mulți oameni sunt interesați să investească în această monedă.

Combinarea a două cripto – Netricoin

Setul Netricoin a fost creat ca răspuns direct la cererea tot mai mare de produse de investiții, care permit diversificarea într-un mod convenabil și prietenos pentru începători.

Diversificarea portofoliului, adică investiția în active diversificate, este o abilitate foarte importantă în arsenalul investitorului. Pe piața criptomonedelor, acest lucru poate fi destul de dificil din cauza caracteristicilor sale și a pașilor suplimentari, care trebuie luați în timpul investiției. Găsirea schimbului potrivit, înregistrarea, găsirea unui portofoliu, securizarea acestuia… toate acestea pot fi deosebit de copleșitoare pentru noii investitori, care încă acumulează experiența și cunoștințele necesare pentru a investi într-o singură monedă electronică simultan, darămite cu mai multe.

Tocmai acestei categorii de persoane se adresează Netricoin. Opiniile despre acest produs sunt în general consecvente, că este un mod convenabil, simplu și, mai presus de toate, sigur de a dobândi experiență în gestionarea mai multor active. Datorită combinării celor două criptomonede promițătoare, Stellar Lumens și Bitcoin Cash, cu opțiunea de a stoca în siguranță unități offline și de a accesa informațiile necesare, Netricoin oferă tot ce este nevoie pentru a începe diversificarea portofelului electronic.

Cum funcționează mai exact? În primul rând, clientul interesat selectează setul dorit, iar apoi completează formularul cu informațiile relevante. După completarea și trimiterea formularului, la adresa de e-mail furnizată se va trimite un mesaj de confirmare a primirii comenzii. Apoi, după câteva zile, coletul va fi livrat la adresa furnizată. Din motive de securitate, la ridicarea coletului, clientul va fi rugat să prezinte un document de identitate și, după confirmarea datelor, va fi solicitat să plătească coletul.

Acest pachet include un card cu codul de acces Netricoin și o broșură cu instrucțiuni detaliate despre modul de utilizare. Codul de pe card oferă clientului acces nu doar la unitățile comandate, plasate în portofelul electronic selectat și securizat de distribuitorul Netricoin, ci și la platforma educațională cu materiale de înaltă calitate despre istorie, caracteristici și utilizarea XLM și BCH. Netricoin oferă acces la materiale educaționale de înaltă calitate și școlarizări online. Datorită acestui fapt, clientul primește nu numai două criptomonede diferite, plasate în portofele electronice atent selectate și securizate, ci și acces la materiale care conțin cunoștințe valoroase într-o formă ușor de asimilat. Natura versatilă a setul Netricoin îl face o alegere excelentă pentru investitorii începători, care doresc să facă următorul pas către tranzacționarea profesională a criptomonedelor.

Investiție de viitor

Alegerea Stellar Lumens și Bcash nu a fost întâmplătoare. Acestea sunt unele dintre cele mai promițătoare criptomonede disponibile actual pe piață. Stellar s-a impus pe piață în ultimii șapte ani și deține acum o poziție puternică în primele zece cele mai populare criptomonede datorită versatilității sale. Bitcoin Cash, pe de altă parte, este apreciat pentru combinarea tuturor avantajelor BTC-ului clasic, reparând totodată cele mai mari defecte ale acestuia.

Mai mult, ambele criptomonede sunt utilizate în contexte diferite. Stellar Lumens sunt token-uri utilizate într-o anumită platformă, în timp ce Bcash este o monedă, care are drept scop efectuarea plăților zilnice pe alte platforme și magazine. Datorită acestui fapt, ambele au șanse mari să fie o investiție profitabilă.

Datorită caracteristicilor destul de specifice ale pieței criptomonedelor, transferul abilităților utilizate pe piețele de investiții „tradiționale” poate fi o problemă. Mai ales investitorii noi, care abia își încep aventura cu piața criptografică, ar putea întâmpina probleme în această privință. Setul Netricoin satisface nevoile unor astfel de persoane, oferind utilizatorilor două criptomonede diferite, împreună cu acces la materiale educaționale, care îi vor ajuta să utilizeze cât mai bine unitățile pe care le primesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *