Crypto-products
Netricoin-settet, altså Stellar og Bitcoin Cash sammen?

Netricoin-settet, altså Stellar og Bitcoin Cash sammen?

Diversifisering, dvs. å sette midler i forskjellige aktiva, er en ganske kjent praksis, populær blant erfarne børsaktører. Etter hvert som kryptovalutaer har blitt stadig mer populære, både når det gjelder nytte og investering, blir det flere og flere forsøk på å bruke denne metoden på kryptovalutamarkedet. For mange investorer som er nybegynnere, kan det imidlertid være komplisert å velge og lagre et enkelt aktivum. Derfor, som svar på deres behov, ble det laget et innovativt produkt som muliggjør å anvende diversifisering i kryptovalutaens realiteter ved å tilby kunder to av de for tiden mest lovende valutaene.

Stellar – en fremtidsrettet plattform?

Stellar er en plattform som ivrig brukes av internasjonale organisasjoner, store bedrifter og globale selskaper, og de tilhørende Stellar Lumens-tokens er populære blant mange profesjonelle investorer. Ikke uten grunn, for Stellar muliggjør rask, enkel og sikker overføring av ikke bare valutaer og kryptovalutaer, men også alle andre finansielle instrumenter.

Stellar-prosjektet ble opprettet i 2014 gjennom samarbeid mellom Jed Caleb, kjent blant annet fra arbeid med Ripple, en annen kjent plattform, og jurist Joyce Kim som spesialiserer seg i investeringsrett, og som anser kryptovaluta som et eksempel på teknologi tilgjengelig for alle. Takket være deres felles innsats ble Stellar-plattformen opprettet. Som mange andre kryptovalutanettverk er det avhengig av en forbedret og utvidet Bitcoin-kildekode, men før den offisielle lanseringen av Stellar brukte Jed og Joyce mye tid på å studere systemene, fordelene og manglene ved BTC for å bli sikker på at prosjektet deres var unikt og praktisk.

Innsatsen deres lønte seg, for allerede i 2016 startet Stellar det første seriøse samarbeidet. For øyeblikket brukes plattformen og de tilknyttede tokens ivrig ikke bare av store selskaper, men også investorer og enkeltpersoner for å bytte fond, aktiva, råvarer og tjenester. Takket være dette nyter de også uavbrutt popularitet på kryptobørs, og blant mange eksperter får de status som en «stor aktør».

Bitcoin Cash – en bedre versjon av BTC

Bitcoin Cash er en slags «fraksjon» av den opprinnelige Bitcoin, og det er derfor mange anser det som dens svakere versjon, noe som gjenspeiles i å kalle BCH for «lillebroren» til BTC. Faktisk er Cash ikke dårligere enn sin «storebror», og i tillegg korrigerer den til og med feilene og manglene som forstyrrer mange BTC-brukere.

I utgangspunktet var Bitcoin Cash, også kjent som Bcash, ment å være bare en oppgradering til den «originale» Bitcoin. Dessverre kom det til en stor misforståelse og deretter en splittelse blant menneskene bak BCH-prosjektet og resten av teamet. Som et resultat av denne situasjonen er Bcash nå en helt selvstendig, frittstående kryptovaluta.

Selv om Bitcoin Cash fremdeles baserer på samme system som den «klassiske» Bitcoin, er det noen forskjeller mellom disse coins. Den første og viktigste er båndbredde, for dette er en av de mest siterte ulempene med BTC, sammen med den dårlige skalerbarheten. Bcash-prosjektet skulle løse dette problemet ved både å øke båndbredden betydelig og forbedre skalerbarheten slik at transaksjoner kunne behandles raskere og i større antall.

Dessverre har BCH fremdeles ikke et så godt rykte som «storebroren», men det ser ut til at det har blitt stadig mer populært i det siste, og dens hastighet og funksjonalitet blir stadig mer verdsatt av tilhengere av den «klassiske» Bitcoin. Derfor er mange mennesker interessert i å investere i denne mynten.

Kombinasjon av to kryptovalutaer – Netricoin

Netricoin-settet ble opprettet som et direkte svar på den økende etterspørselen etter investeringsprodukter som vil muliggjøre diversifisering på en praktisk, nybegynnervennlig måte.

Porteføljediversifisering, dvs. investering i ulike aktiva, er en veldig viktig ferdighet hos investorer. I kryptovalutamarkedet kan dette være ganske vanskelig på grunn av dets egenskaper og de ekstra tiltakene som må iverksettes når man investerer. Å finne riktig børs, registrering, å finne en lommebok og å sikre den … alt dette kan være spesielt overveldende for nye investorer som fremdeles skaffer seg den nødvendige erfaringen og kunnskapen om å investere i én digital valuta om gangen, og ikke snakk om å investere i flere av dem.

Netricoin-settet er rettet nettopp mot slike mennesker. Vurderinger av dette produktet er generelt konsekvente at det er en praktisk, enkel og fremfor alt trygg måte å få erfaring med å forvalte mer enn ett aktivum på. Ved å kombinere to lovende kryptovalutaer, Stellar Lumens og Bitcoin Cash, med muligheten til å lagre offline enheter og få tilgang til informasjonen man trenger, tilbyr Netricoin alt man trenger for å begynne å diversifisere e-lommeboken sin.

Hvordan fungerer det nøyaktig? Først og fremst velger den interesserte kunden et sett han er interessert i, og deretter fyller ut et skjema med relevant informasjon. Etter å ha fylt ut og sendt skjemaet, skal en melding med en bekreftelse sendes til den oppgitte e-postadressen. Etter noen dager blir pakken levert til adressen man har oppgitt. Av sikkerhetsgrunner blir kunden bedt om å fremvise et identitetsdokument ved utlevering av pakken, og etter å ha bekreftet personopplysninger, blir han bedt om å betale for den.

Pakken inneholder et kort med Netricoin-tilgangskoden og en brosjyre med detaljerte instruksjoner om hvordan man bruker den. Koden på kortet gir kunden tilgang ikke bare til de bestilte enhetene, plassert på e-lommeboken valgt og sikret av distributøren av Netricoin-settet, men også til opplæringsplattformen med høykvalitetsmaterialer om historien, egenskapene og bruk av XLM og BCH. Netricoin gir tilgang til læremateriell av høy kvalitet og nettbaserte opplæringer. Takket være dette mottar kunden ikke bare to forskjellige kryptovalutaer, plassert på nøye utvalgte og sikrede e-wallets, men også tilgang til materialer som inneholder verdifull kunnskap i en lett forståelig form. Den allsidige naturen til Netricoin-settet gjør det til et utmerket valg for nybegynnere som ønsker å ta neste skritt mot profesjonell kryptovalutahandel.

En fremtidsrettet investering

Valget av Stellar Lumens og Bcash var ikke tilfeldig. De er noen av de mest lovende kryptovalutaene som er tilgjengelige på markedet for tiden. Stellar har etablert seg i markedet de siste sju årene og har nå en sterk posisjon i topp ti mest populære kryptovalutaer takket være allsidigheten sin. Bitcoin Cash derimot er verdsatt for å kombinere alle fordelene med klassisk BTC mens den reparerer dens største feil.

Dessuten brukes begge kryptovalutaene i forskjellige sammenhenger. Stellar Lumens er tokens som brukes innenfor en bestemt plattform, mens Bcash er en coin som skal brukes til å foreta daglige betalinger på andre plattformer og i butikker. Takket være dette har begge to en god sjanse for å bli en lukrativ investering.

På grunn av ganske spesifikke egenskaper til kryptovalutamarkedet kan overføring av ferdigheter som brukes i «tradisjonelle» investeringsmarkeder, være et problem. Spesielt nye investorer som nettopp har begynt sitt eventyr med kryptomarkedet, kan finne det vanskelig å gjøre det. Netricoin imøtekommer behovene til slike mennesker, og gir brukerne to forskjellige kryptovalutaer, sammen med tilgang til læremateriell som vil hjelpe dem med å bruke enhetene de mottar best mulig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *