Crypto-products
Balíček Stellar – naučte sa investovať

Balíček Stellar – naučte sa investovať

Štúdium investovania sa zdá byť ťažké, ale dnes sú takmer všetky potrebné materiály dostupné cez internet. Ako začínajúci investori, tak aj tí pokročilejší, sa môžu učiť bez toho, aby vytiahli päty z domu, vďaka takému produktu ako je balíček Stellar.

Štúdium investovania

Ako začať študovať investovanie? Vyplatí sa vedieť, že pokiaľ investujete peniaze po prvýkrát, možno vďaka dlhodobej investičnej stratégii získať väčšiu návratnosť než v prípade, kedy dúfame v rýchle zárobky v rámci denného obchodu. Inak povedané, začiatočník má väčšiu šancu na ziskovú investíciu, pokiaľ sa na ňu najskôr teoreticky pripraví a vyberie aktíva, ktoré slúžia na dlhodobé investovanie.

Znamená to, že sa pred začatím investícií vyplatí vyhľadať dobrý kurz alebo poradcu. Správna príprava umožňuje pochopiť, aké sú základné finančné ciele a cesty k ich dosiahnutiu. Umožňuje tiež stanoviť, aké riziko sa skrýva za danou investíciou a aké sú šance na jej úspech.


Investície do krypto…

Kryptomeny patria medzi typické špekulatívne aktíva, teda také, ktoré sa nakupujú s cieľom predať ich, až bude kurz vyšší.

Zároveň sa e-platidlá považujú za investície zaťažené vysokým rizikom. Riziko sa spája so zlým východiskom na štarte (zlý výber kryptomeny, ktorá stráca na hodnote) alebo premeškanie okamžiku prasknutia špekulačnej bubliny (e-platidlo získava na hodnote, ale v istý okamžik jeho kurz začína rýchlo klesať). Výber e-platidla so sľubnou budúcnosťou a dobrého času na jeho predaj vyžadujú vedomosti o základoch špekulácií. 

Avšak kryptomeny sú pomerne svieže aktívum, takže začínajúci investori nevedia, kde sa najviac vyplatí nakúpiť e-platidlá. Musíme mať na pamäti, že takýto nákup sa obvykle spája s províziou alebo prevádzkovými poplatkami. Internetové zmenárne sú obľúbené zdroje kryptomien, ale kvôli tuhým kurzom nemusia byť ceny výhodné. Účet na kryptoburze umožňuje vysokú likviditu a venovanie sa day tradingu, ale spája sa s možnosťou útoku a prevzatia účtu hackermi. Pri otváraní účtu na burze je potrebné overiť svoju identitu pre daňové účely, pretože všetky kryptoburzy registrované na území Európskej únie podliehajú predpisom, ktoré majú potierať kyberzločinnosť a pranie špinavých peňazí.

Pre ľudí, ktorí s investovaním ešte len začínajú, je praktickou možnosťou vzdelávací balíček s kryptomenou. Kryptomena sa získava ako bonus zadarmo spoločne so školiacim balíčkom, a k tomu nie je požadované vlastníctvo internetovej peňaženky – uchovaniu sa venuje prostredník. Vďaka týmto vlastnostiam ide o najdostupnejšiu metódu začatia špekulácií s e-platidlami pre začiatočníkov.


Stellar… symbol budúcnosti?

Za jednu z kryptomien s najsľubnejšou budúcnosťou sa považuje Stellar. Stellar je ako mena, tak aj platforma platieb – preto sa často prirovnáva k Ripple. Jej zakladateľ, Jed McCaleb, bol tiež spoluzakladateľom Ripple.

Rovnako ako Ripple je Stellar platobná technológia, jej cieľom je spojiť finančné inštitúcie a maximálne znížiť náklady a čas potrebný na cezhraničné prevody. Avšak Stellar sa od Ripple veľmi rýchlo oddelil. Rozvetvenie (delenie kryptomeny) na začiatku roku 2014 skončilo vytvorením nového protokolu budúcnosti Stellar Consensus Protocol (SCP).

V túto chvíľu Stellar obsluhuje sieť decentralizovaných serverov s rozptýlenou knihou, ktorá je aktualizovaná každých 2 až 5 sekúnd vo všetkých uzloch. Najviac zjavným faktorom odlišujúcim Stellar od obľúbených coinov, vrátane Bitcoinu, je protokol konsenzu. Nie je založený na celej sieti baníkov pri potvrdzovaní transakcie. Namiesto toho využíva algoritmus Federated Byzantine Agreement (FBA), ktorý umožňuje rýchlejšie spracovanie transakcií. Je to tak, pretože Stellar využíva výrezy kvóra (alebo časti siete) na potvrdzovanie a kontrolovanie správnosti transakcií.

Vďaka tomuto modernému riešeniu každý uzol v sieti Stellar si vyberá inú súpravu „dôveryhodných“ uzlov. Keď bude transakcia potvrdená všetkými uzlami v tejto zostave, je považovaná za potvrdenú. Vďaka skrátenému procesu je sieť Stellar nesmierne rýchla a vraví sa, že spracúva až 1000 sieťových operácií za sekundu. Tokeny Stellar (teda virtuálne coiny produkované sieťou) sa teda považujú za žiaduce špekulatívne aktívum, pretože ich cena porastie spoločne s rozvojom systému.

Balíček Stellar, čiže balíček s kryptomenou

Balíček Stellar je moderná súprava webinárov, e-bookov a školiacich materiálov. Aj keď sú produkty tohto typu čím ďalej, tým obľúbenejšie a ponúkajú mnoho druhov kryptomien, je Stellar považovaný za najsľubnejší nákup roku 2021.

Balíček Stellar je efektívny spôsob, ako spojiť štúdium teórie s praktickým investovaním. V balíčku dostávame súpravu vzdelávacích materiálov, a tiež bezplatný bonus v podobe jednotiek kryptomeny Stellar. Materiály sú špeciálne zvolené tak, aby dokonca i ľudia, ktorí predtým nepočuli o kryptomenách, mohli rozvíjať svoje vedomosti. Okrem teoretickej časti balíček Stellar umožňuje školiť sa prakticky ako investor majúci svoje prvé tokeny Stellar.


Balíček… ako ho využiť?

Ako si kúpiť balíček? Stačí telefonicky kontaktovať infolinku. Po podaní objednávky je odoslané potvrdenie, z ktorého sa môžete dozvedieť, ako si stiahnuť vzdelávacie materiály. Tradičnou poštou sa tiež odosiela balíček na dobierku, v ktorom sa bude nachádzať napr. karta s kódom. Túto kartu skladujte na bezpečnom mieste. Napriek tomu, že sa jednotky kryptomeny získavajú ako bonus zadarmo, vyplatí sa o nich starať tak, akoby to boli zlaté tehly alebo bankovky.

Karta s kódom dáva prístup k portálu, kde možno prevziať bezplatnú kryptomenu Stellar priradenú k individuálnemu klientskemu účtu. Za zmienku stojí, že karta s kódom je pripojená ku každému balíčku Stellar, tiež k tým určeným pre začiatočníkov. S pomocou uvedeného prihlasovacieho mena a hesla možno získať kryptomenu, ktorú si môže majiteľ balíčka Stellar nechať kedykoľvek vyplatiť. K účtu má prístup len prostredník, ktorý ho spravuje, a klient.

Balíček Stellar… stojí to za to?

Vyplatí sa zaujímať sa o balíček Stellar s ohľadom na unikátne zabezpečenie majúce chrániť začínajúcich investorov. Karta Stellar je doklad, ktorý potvrdzuje vlastníctvo bonusových jednotiek kryptomeny. Funguje analogicky ako tradičné prístupové karty podliehajúce regulácii spojenej s obchodom. Vďaka tomu je karta Stellar úplne legálny a bezpečný spôsob, ako uchovávať kryptomeny, odporúčaný začiatočníkom.

Údaje požadované na prihlásenie sa nachádzajú len na fyzickom dokumente, čo chráni pred hackerským útokom, vlámaním do účtu a odcudzením kryptomeny. Aby sme si zaistili bezpečnosť, stačí dobre ukryť svoju kartu a siahnuť po nej až vo chvíli, kedy príde čas na speňaženie získaného bezplatného bonusu. Navyše, balíček Stellar sa teší povesti, že sa ľahko spravuje. Stačí, že klient kontaktuje infolinku a vyjadrí úmysel predať a potvrdí svoje údaje uvedením prihlasovacieho hesla.

Balíček Stellar je skvelý spôsob, ako zaistiť začínajúcim investorom zodpovedajúce vedomosti o investíciách do virtuálnych statkov. Vďaka takýmto produktom môže mnoho ľudí začať investovanie bezpečne a dostupne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *