Crypto-products
Pachet Stellar – învață să investești

Pachet Stellar – învață să investești

Învățarea investirii parę să fie grea, însă în vremurile noastre aproape toate materialele necesare sunt disponibile pe internet. Atât investitorii începători, cât și cei mai avansați, pot învăța fără să iasă din casă, prin intermediul produselor precum Pachetul Stellar.

Învățarea investirii

În ce mod să începem învățarea investirii? Merită să știm că dacă se investesc bani pentru primadată, mulțumită strategiei de investiție îndelungate se pot obține returnări mai mari decât în cazul, în care se speră câștiguri rapide în cazul comerțului zilnic. Cu alte cunvinte, persoana începătoare are mai multe șanse la o investiție profitabilă, dacă mai întâi se pregătește pentru aceasta teoretic și alege activele, care servesc investițiilor îndelungate.

Asta înseamnă că înainte de începerea investițiilor, merită să căutăm un curs bun sau un consilier. Pregătirea corespunzătoare permite să înțelegem, care sunt scopurile financiare de bază și căile pentru realizarea acestora. Permite de asemenea să stabilim ce risc se află după investiția dată și care sunt șansele evitării acestuia.


Investiția în cripto…

Criptovalutele aparțin de activele speculative tipice, adică de cele care se obțin în scopul vânzării, când cursul va fi mai înalt.

În același timp e-monedele sunt recunoscute ca o investiție de risc înalt. Riscul este legat ori de presupunerea greșită de la început (alegerea greștiă a criptovalutei, care își pirde din valoare) sau ratarea punctului în care bula speculativă se sparge (e-moneta câștigă în valoare, dar într-un anumit moment cursul ei începe să scadă repede). Alegerea unei e-monede de viitor și a perioadei bune pentru vânzarea są, necesită cunoștiințe pe tema bazelor specula speculative. 

Deoarece criptovalutele sunt o activă relativ proaspătă, investitorii începători nu știu unde este cel mai rentabil să cumpere e-monede. Trebuie să reținem, că o asemenea cumpărare se leagă de obicei de comisioane au taxe de servicii. Casele de schimb virtuale sunt o sursă populară de criptovalute, însă cursurile rigide fac ca prețurile să poată fi neprofitabile. După care, contul de pe cripto-bursă permite o fluiditate mare și ocuparea de day trading, însă se leagă cu posibilitatea atacului și preluare contului de hackeri. Deschizând un cont pe bursă, trebuie să ne verificăm de asemenea identitatea în scopuri fiscale, deoarece toate cripto-bursele înregistrate pe terenul Uniunii Europene sunt supuse lgii, care are ca scop contracararea cyberinfracțiunilor și spălarea banilor murdari.

Pentru persoanele care abia își încep aventura cu investițiile, o opțiune convenabilă este pachetul educațional cu criptovalută. Criptovaluta este primită gratis împreună cu pachetul de școlarizare, iar pe lângă asta nu este necesară deținerea portofelului virtual – de stocare ocupându-se intermediarul. Aceste caracteristici fac ca aceasta să fie cea mai accesibilă metodă speculativă a e-monedelor pentru începători.

Stellar… semnul viitorului?

Stellar este recunoscută ca una dintre e-monedele de viitor. Stellar este atât valută, cât și platformă de plată – din această cauză deseori este comparată cu Ripple. Fondatorul acesteia, Jed McCaleb, a fost de asemenea cofondatorul Ripple.

La fel precum Ripple, Stellar este o tehnologie de plată, a cărei scop este conctarea firmelor financiare și reducerea maximă a costurile, precum și perioada necesară pentru transferurile internaționale. Însă Stellar s-a despărțit foarte repede Ripple. Divizarea (împărțirea criptovalutelor) de la începului anului 2014 s-a terminat prin crearea noului protoco de viitor Stellar Consensus Protocol (SCP).

În acest moment Stellar operează o rețea de servere descentralizate cu un registru distribuit, care este actualizată de la fiecare 2 la 5 secunde în toate legăturile. Cel mai vizibil factor care deosebește Stellar de monedele populare, printre acestea Bitcoin, este protocolul consensului. Acesta nu se bazează pe întreaga rețea de mineri prin aprobarea tranzacțiilor. În locul acesteia, folosește algoritmul Federated Byzantine Agreement (FBA), care face posibilă procesarea mai rapidă a tranzacțiilor. Se întâmplă așa, pentru că Stellar folosește secțiuni cvorul (sau părți de rețea) pentru confirmarea și verificarea corectitudinii tranzacțiilor.

Această soluție modernă, face ca fiecare nod din rețeaua Stellar să aleagă un alt set de noduri „demne de încredere”. Când tranzacția este confirmată de toate nodurile din acest set, este recunoscută ca confirmată. Procesul scurtat a făcut ca rețeaua Stellar să fie deosebit de rapidă și se spune că procesează până la 1000 de operații de rețea pe secundă. Tokenurile Stellar (așadar monedele virtuale produse de rețea) sunt așadar considerate ca o activă speculativă dorită, pe când prețul lor va crește împreună cu dezvoltarea sistemului.

Pachetul Stellar, adică pachetul cu criptovalută

Pachetul Stellar este setul modern de webinarii, ebook-uri și materiale de școlarizare. Deși produsele de acest tip sunt din ce în ce mai populare și oferă multe tipuri de criptovalute, Stellar este recunoscut ca cea mai promițătoare achiziție a anului 2021.

Pachetul Stellar este modul eficient pentru combinarea învățării teoriei cu investirea practică. În pachet obținem setul de materiale educaționale, dar de asemenea bonusul gratuit sub forma unităților criptovalutei Stellar. Materialele sunt special alese în asemenea mod, încât chiar și persoanele care mai devreme nu au auzit de criptovalut, să își poată dezvolta cunoștiințele. Pe lângă partea teoretică, Pachetul Stellar permite școlarizarea practică ca investitor care deține primele sale token-uri Stellar.


Pachetul… cum să îl utilizăm?

Cum să cumpărăm pachetul? Este suficient să contactăm telefonic infolinia. După efectuarea comenzii este trimisă confirmarea, din care putem afla cum să descărcăm materialele educaționale. Va fi trimis de asemenea pe cale poștală coletul la primire, în care se vor afla printre altele cardul cu cod. Acest card trebuie păstrat într-un loc sigur. În ciuda faptului că unitățile criptovalutei se primesc gratis, merită să avem grijă de acestea, ca și cum ar fi un lingou de aur sau bancnote.

Cardul cu codul oferă accesul către service-ul, pe care se poate ridica criptovaluta gratuită Stellar prescrisă contului individual al clientului. Merită să subliniem că cardul codului este alăturat fiecărui Pachet Stellar, atât celor destinate începătorilor. Prin intermediul loginului și parolei oferite, se poate obține criptovaluta, pe care proprietarul de Pachet Stellar o poate scoate în orice clipă. Accesul la cont îl are numai intermediarul care îl gestionează și clientul.

Pachetul Stellar … merită?

Merită să investim în Pachetul Stellar datorită asigurării unice, care are ca scop protejarea investitorilor începători. Cardul Stellar este documentul, care confirmă proprietatea unităților bonus de criptovalute. Acesta funcționează într-un mod analogic, precum cardurile tradiționale de acces supuse reglementărilor legate de tranzacționare. Mulțumită acesteia Cardul Stellar este un mod pe deplin legal și sigur pentru păstrarea criptovalutelor, recomandat pentru începători.

Datele necesare pentru logare se află numai pe documentul fizic, ceea ce protejează de atacul hackerilor, spargerea contului și furtul criptovalutelor. Pentru a ne asigura siguranța, este suficient să ascundem bine cardul și să apelăm la acesta doar în clipa când vine timpul retragerii gratuității obținute în numerar. Mai mult, Pachetul Stellar are opinii referitoare la gestionarea simplă. Este suficient ca clientul să contacteze infolinia și să își exprime dorința vânzării, confirmându-și datele prin oferirea parolei pentru logare.

Pachetul Stellar este modul excelent pentru a le asigura investitorilor începători cunoștiințele corespunzătoare pe tema investițiilor în bunurile virtuale. Mulțumită unor asemenea produse precum acesta, multe persoane își pot începe aventura cu investirea într-un mod sigur și accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *