Crypto-products
Apzināta ieguldīšana – Cryptoeddu platforma

Apzināta ieguldīšana – Cryptoeddu platforma

Vai ir kāds veids, kā droši uzglabāt kriptovalūtas? Galu galā visu laiku dzirdam par hakeru uzbrukumiem kriptovalūtas kontiem vai virtuālajiem makiem. Kāda ir drošākā kriptovalūtas pirkšanas, uzglabāšanas un saņemšanas iespēja? Šo jautājumu sev uzdod gan iesācēji investori, gan šīs jomas eksperti. Par laimi, ir drošas iespējas, kā sākt darbu, piemēram, CryptoEddu platforma.


Ieguldījumu pamatprincipi

Ieguldījumu pamatprincipi ir salīdzinoši vienkārši. Pirmkārt – nevajadzētu ieguldīt naudu, ko esat ņēmis aizdevumā. Tikai miljonāri vai lieli uzņēmumi var atļauties atkāpties no šī noteikuma. Vēl viens noteikums – vienmēr ir vērts vispirms nodrošināties ar drošības spilvenu, t.i., līdzekļu rezervi, kas netiek ieguldīta, bet tiek saglabāta tikai ārkārtas situācijām. Treškārt, ir labi diversificēt savu ieguldījumu portfeli. Kas ir diversifikācija? Tā ir darbība, kuras mērķis ir samazināt ieguldījumu risku, kas ietver iesaistīšanos vairākos pilnīgi neatkarīgos projektos.

 Tomēr vissvarīgākais, ieguldot, ir ceturtais noteikums, kas saka, ka vajadzētu ieguldīt tikai tad, ja jums ir atbilstošas zināšanas par ieguldījuma priekšmetu. Tomēr ir svarīgi apzināties, ka iesācējus noraida tieši zināšanu trūkums, nespēja atdalīt pierādīto informāciju no viltus teorijām un neskaidrība par to, ar ko vispār sākt. Saskaņā ar statistiku, pat 78% cilvēku, kuri nekad nav ieguldījuši, par iemeslu norāda zināšanu un ideju trūkumu. Tomēr vienlaikus jāuzsver, ka tikai sākums parasti šķiet grūts – zināšanas par investīcijām nav slepenas un tās var veiksmīgi apgūt gandrīz visi.


Ir vērts saprast

Mācības tiešsaistē ir viens no ērtākajiem zināšanu paplašināšanas veidiem. Pat pirms pārdesmit gadiem mācībām nepieciešamo materiālu apkopošana varētu ilgt mēnešus – īpaši, ja runa ir par speciālām zināšanām. Tomēr, izplatoties internetam, vajadzīgās informācijas atrašana prasa aizvien mazāk laika. Šī tendence ir skaidri redzama skolēniem vai studentiem, kuri agrāk izmantoja vienu avotu vai izstrādāja bibliotēkā atrodamu tēmu, un mūsdienās – visi var izvēlēties no tiešsaistes avotiem. 

Tomēr dažus cilvēkus var atturēt tiešsaistē pieejamā materiāla daudzums. Šobrīd gandrīz katra vietne un emuārs piedāvā iegādāties e-grāmatas ar apmācību par jebkuru tēmu. Pārāk liels informācijas daudzums apgrūtina iespēju kaut ko atrast sev un atšķirt vērtīgos avotus no vienkāršiem krāpšanas gadījumiem. Tāpēc ir vērts ķerties pie pārbaudītiem produktiem – piemēram, pieejamiem CryptoEddu platformā.

Apmācību platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu ir īpašs starpnieku platformas veids, kurā katrs investors var piekļūt izvēlētajai kriptovalūtai divos veidos. Pirmais veids ir iegādāties izglītības paketi mājaslapā – tad pērk tikai mācību materiālus un bez maksas saņem noteiktu summu kriptovalūtā.

Ir iespējams arī saņemt kriptovalūtu, kas jau ir iegādāta paketes ietvaros citā vietā, nevis Cryptoeddu. Paketes var iegādāties no Cryptoeddu partneriem – zīmoliem, kas veido izglītības paketes. Šādā gadījumā vienkārši ievadiet komplektā iekļauto astoņu ciparu kodu atbilstošajā vietā, lai piekļūtu bezmaksas kriptovalūtas tokeniem. Tomēr pirms tam jums jāpārliecinās, vai zīmols darbojas ar platformu – Cryptoeddu partneri parasti novirza uz lapu, kurā varat saņemt kriptovalūtu.

 Salīdzinot ar citām vietnēm, kurās var iegādāties kriptovalūtu, CryptoEddu ir pozitīvas atsauksmes – to izceļ daudzās sadarbības ar uzņēmumiem, kas piedāvā bezmaksas kriptovalūtas vienības, kas pievienotas apmācībai. 

Cryptoeddu – kā tas darbojas?

Visas Cryptoeddu piedāvātās paketes ir paredzētas, lai izskaidrotu būtisku informāciju cilvēkam, kurš nekad iepriekš nav domājis par ieguldījumiem kriptovalūtās. Turklāt katrā paketē ir iekļauti bezmaksas Ripple tokeni. Tokenu skaits ir atkarīgs no izvēlētās paketes – Cryptoeddu dod iespēju iegādāties Ripple Start Paketi bez atlaides.

 Izglītības pakete Ripple ir novatorisks tīmekļa semināru, e-grāmatu un mācību materiālu komplekts. Lai gan šāda veida produkti kļūst arvien populārāki un piedāvā daudzu veidu kriptovalūtas, Ripple ir vispopulārākais iesācēju investoru vidū.

 Ripple Izglītības Pakete ir efektīvs veids, kā apvienot mācīšanās teoriju ar praktisku ieguldījumu.  Paketē ietilpst izglītojošu materiālu komplekts, kā arī bezmaksas bonuss Ripple kriptovalūtas vienību veidā. Papildus teorētiskajai daļai Ripple Izglītības Pakete ļauj praktiski apmācīt investoru ar pirmajiem Ripple tokeniem.

Kā to izdarīt Cryptoeddu platformā?

Kā piekļūt Paketei? Vienkārši pasūtiet to CryptoEddu mājaslapā. Pēc pasūtījuma veikšanas tiek nosūtīts apstiprinājuma e-pasts, no kura ir iespēja uzzināt, kā lejupielādēt mācību materiālus, un sūtījums tiek nosūtīts pa tradicionālo pastu, kurā cita starpā tiks iekļauts: karte ar kodu. Tas ir dokuments, kas apstiprina īpašumtiesības uz bonusa kriptovalūtas vienībām. Tas darbojas tāpat kā tradicionālās piekļuves kartes, kuras regulē apgrozījums.

Kartē ir pieteikumvārds un parole, kas ļauj ielogoties e-maka kontā CryptoEddu mājaslapā, kur tiek glabāta bezmaksas bonusā saņemtā kriptovalūta. Ielogošanai nepieciešamie dati ir tikai fiziskā dokumentā, kas aizsargā pret uzlaušanas uzbrukumiem, konta uzlaušanu un kriptovalūtu zādzībām. Lai nodrošinātu sev drošību, vajag labi paslēpt savu karti un ņemt to tikai tad, kad vēlaties pārskaitīt savas bezmaksas kriptovalūtas vienības. Tirdzniecība ar saņemto kriptovalūtu ir tikpat vienkārša. Viss, kas jādara, ir ievadīt pieteikumvārdu un paroli no kartes CryptoEddu mājaslapā, atbildēt uz jautājumiem un ievadīt maka adresi, uz kuru tiks pārskaitīta valūta.


Cryptoeddu un klientu atsauksmes

Platforma Cryptoeddu darbojas dinamiski un apkopo pozitīvas atsauksmes no tiem klientiem, kuri ir nolēmuši iegādāties izglītības paketes ar kriptovalūtu. Tiek slavēta profesionāla klientu apkalpošana, un ar līdzekļu izņemšanu nav problēmu.

 Nepamanīju nekādas problēmas ar kriptovalūtas izņemšanu vai priekšskatīšanu. Gluži pretēji, sistēma ir ļoti vienkārša un pārredzama salīdzinājumā ar biržas kontu. Tam nav nepieciešams divu faktoru apstiprinājums, jo kriptovalūtas priekšskatījumu var iegūt jebkurā laikā, un nodrošinājums sākas tikai ar līdzekļu izņemšanu.

 Mani uz šo lapu atsauca kā daļu no paketes, kuru iegādājos citā portālā. Sākumā biju skeptisks, jo biju iegādājies šo paketi mācību materiālu dēļ, nevis kriptovalūtas vienībām. Tāpēc es pat neskatījos uz Cryptoeddu, kamēr nebiju pabeidzis visu kursu. Līdz šim bezmaksas kriptovalūta ir ievērojami palielinājusi savu vērtību. Es domāju, ka varētu būt problēmas ar izmaksu, bet nekas tamlīdzīgs – es saņēmu pilnu summu saskaņā ar pēdējo cenu tajā pašā dienā.

 Iesaku šo portālu. Ātra apkalpošana, skaidras instrukcijas, nav problēmu ar klientu apkalpošanas centru un serveriem.

 Tāpēc izskatās, ka ir daudz veidu, kā iemācīties ieguldīt un uzglabāt kriptovalūtas, taču iesācējiem visieteicamākā iespēja ir izglītības pakete ar kriptovalūtu.  Bezmaksas tokenus, kas iegādāti saskaņā ar šo sistēmu, var saņemt Cryptoeddu mājaslapā, kas nodrošina kriptovalūtu glabāšanu bez maksas, izmantojot daudzu zīmolu kriptovalūtu izglītības paketes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *