Crypto-products
Sąmoningas investavimas – Cryptoeddu platforma

Sąmoningas investavimas – Cryptoeddu platforma

Ar yra būdas saugiai laikyti kriptovaliutas? Juk nuolat girdite apie įsilaužimų į kriptovaliutų sąskaitas ar virtualias pinigines atakas. Kuris kriptovaliutos pirkimo, saugojimo ir atsiėmimo variantas yra saugiausias? Šį klausimą sau užduoda ir pradedantieji investuotojai, ir šios srities ekspertai. Laimei, yra saugių galimybių pradėti, pvz. Cryptoeddu platforma.

Pagrindiniai investavimo principai

Pagrindiniai investavimo principai yra gana paprasti. Pirma, neturėtumėte investuoti pinigų, kuriuos paėmėte kaip kreditą. Nukrypti nuo šios taisyklės gali sau leisti tik milijonieriai arba didelės įmonės. Kita taisyklė – visada pravartu pirmiausia pasirūpinti saugumo pagalve, t. y. lėšų rezervu, kurio neinvestuojate, o laikote tik kritiniam atvejui. Trečia, verta diversifikuoti savo investicijų piniginę. Kas yra diversifikavimas? Tai veiksmas, kuriuo siekiama sumažinti investicijų riziką dalyvaujant keliuose visiškai nepriklausomuose projektuose.

Tačiau svarbiausia, kad ketvirtasis investavimo principas yra tas, jog investuoti reikia tik tada, kai turite pakankamai žinių apie tai, į ką investuojate. Tačiau svarbu suprasti, kad daugiausiai pradedančiųjų atsisako dėl žinių trūkumo, nesugebėjimo atskirti įrodytą informaciją nuo klaidingų teorijų ir neaiškumo, nuo kurios pusės pradėti. Remiantis statistiniais duomenimis, net 78 % žmonių, kurie niekada neinvestavo, nurodo, kad jiems trūksta žinių ir idėjų, kaip pradėti investuoti. Tačiau kartu reikėtų pabrėžti, kad pradžia paprastai tik atrodo sunki – žinios apie investavimą nėra slaptos žinios ir jas sėkmingai gali įgyti beveik kiekvienas.  

 
Verta suprasti

Mokymas internetu yra viena patogiausių žinių gilinimo formų. Dar maždaug prieš dešimtmetį mokymuisi reikalingos medžiagos rinkimas galėjo užtrukti mėnesius, ypač jei reikėjo specialių žinių. Tačiau plintant internetui reikiamos informacijos paieška užima vis mažiau laiko. Ši tendencija yra aiškiai matoma mokinių ar studentų atveju, kurie anksčiau naudojosi viena bibliotekoje rasta temos santrauka ar analize, o dabar gali rinktis iš daugybės internetinių šaltinių. 

Tačiau kai kuriuos žmones gali atstumti internete pateikiamos medžiagos kiekis. Šiuo metu beveik kiekviena paslauga ir kiekvienas tinklaraštis siūlo įsigyti e. knygų su mokymais bet kuria tema. Dėl šios problemos sunku rasti ką nors sau ir atskirti vertingus šaltinius nuo paplitusios apgavystės. Todėl verta rinktis patikrintus produktus, pvz. Cryptoeddu platformoje.


Mokymo platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu tai ypatinga tarpininkavimo platforma, kurioje kiekvienas investuotojas gali gauti prieigą prie pasirinktos kriptovaliutos net dviem būdais. Pirmasis būdas yra įsigyti mokomąjį paketą svetainėje – tada jis tik perka mokomąją medžiagą, ir gauna tam tikrą sumą kriptovaliutos nemokamai.  

Taip pat galima atsiimti kriptovaliutą, kuri jau buvo įsigyta kaip paketo dalis, kitoje vietoje nei Cryptoeddu. Paketus galima įsigyti iš Cryptoeddu partnerių – prekių ženklai, kurie kuria mokomuosius paketus. Tokiu atveju, norėdami gauti prieigą prie nemokamų kriptovaliutos tokenų, tiesiog įveskite su paketu gautą aštuonženklį kodą atitinkamoje vietoje. Tačiau prieš tai turite įsitikinti, kad atitinkamas prekės ženklas bendradarbiauja su platforma –  Cryptoeddu partneriai paprastai nukreipia į svetainę, kurioje galima atsiimti kriptovaliutą.

Priešingai nei kitose svetainėse, kuriose galite nusipirkti kriptovaliutą, CryptoEddu turi teigiamus atsiliepimus – išsiskiria daugybe partnerysčių su įmonėmis, siūlančiomis nemokamus kriptovaliutos vienetus prie mokymo kursų.   

Cryptoeddu – kaip tai veikia?

Su visais paketais, kuriuos siūlo Cryptoeddu siekiama paaiškinti esminius požiūrius asmeniui, kuris niekada anksčiau negalvojo apie investavimą į kriptovaliutas. Be to, prie kiekvieno paketo pridedami nemokami Ripple tokenai. Tokenų skaičius priklauso nuo pasirinkto paketo – Cryptoeddu suteikia galimybę įsigyti Ripple Startinį Paketą be nuolaidos.

Ripple Mokymo Paketas – tai naujoviškas internetinių seminarų, elektroninių knygų ir mokymo medžiagos rinkinys. Nors tokio tipo produktai tampa vis populiaresni ir juose siūloma daug kriptovaliutų rūšių, Ripple yra populiariausia tarp pradedančiųjų investuotojų.

Ripple mokymo paketas tai veiksmingas būdas suderinti teorijos mokymąsi su praktiniu investavimu.  Pakete gausite mokomosios medžiagos rinkinį ir nemokamą premiją – Ripple kriptovaliutos vienetus. Be teorinės dalies, Ripple mokymo paketas suteikia galimybę praktiškai mokytis kaip investuotojui su pirmaisiais Ripple tokenais.

Kaip tai padaryti platformoje Cryptoeddu?

Kaip gauti prieigą prie paketo? Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai užsisakyti jį per Cryptoeddu puslapį. Pateikus užsakymą, yra išsiunčiamas patvirtinimo el. laiškas, iš kurio jis turi galimybę sužinoti, kaip atsisiųsti mokomąją medžiagą, ir paštu yra siunčiamas siuntinys, kuriame, be kita ko, bus kortelė su kodu. Tai dokumentas, patvirtinantis nemokamų kriptovaliutos vienetų nuosavybę. Ji veikia taip pat, kaip ir tradicinės prieigos kortelės, kurioms yra taikomos su prekyba susijusios taisyklės.

Kortelėje yra prisijungimo vardas ir slaptažodis, skirti prisijungti prie e. piniginės sąskaitos puslapyje CryptoEddu, kuriame yra saugoma nemokamai gauta kriptovaliuta. Reikalingi prisijungimo duomenys yra tik fiziniame dokumente, kuris apsaugo jus nuo įsilaužimo atakų, įsilaužimo į Jūsų paskyrą ir kriptovaliutos vagystės. Kad užtikrintumėte savo saugumą, tiesiog gerai paslėpkite kortelę ir imkite ją tik tada, kai norėsite pervesti mūsų nemokamus kriptovaliutos vienetus. Prekiauti gauta kriptovaliuta taip pat yra paprasta. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai, įvesti vartotojo vardą ir slaptažodį iš savo kortelės CryptoEddu puslapyje, atsakyti į klausimus ir įvesti piniginės adresą, į kurį valiuta bus išmokėta.


Cryptoeddu ir klientų atsiliepimai

Platforma Cryptoeddu veikia sėkmingai ir sulaukia teigiamų atsiliepimų iš klientų, kurie pasirinko įsigyti kriptovaliutų mokymo paketus. Yra giriamas profesionalus klientų aptarnavimas ir problemų išsiimant lėšas nebuvimas.  

Nepastebėjau jokių problemų išsiimant ar peržiūrint kriptovaliutą. Priešingai, palyginti su biržos sąskaita, sistema yra labai paprasta ir skaidri. Nereikia jokio dviejų veiksnių patvirtinimo, nes bet kada galite peržiūrėti savo kriptovaliutą, o apsaugos prasideda tik tada, kai atsiimate lėšas.

Į šią svetainę buvau nukreiptas dėl įsigyto kitoje svetainėje paketo. Iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikęs, nes paketą vis tiek nusipirkau dėl mokymo medžiagos, o ne dėl kripto. Atsižvelgdamas į tai, net nežiūrėjau į Cryptoeddu, kol nepraėjau viso kurso. Iki šiol nemokama kriptovaliuta gerokai padidino savo vertę, kurią turėjo įsigijimo metu. Maniau, kad gali kilti problemų dėl išėmimo, tačiau nieko panašaus neįvyko – visą sumą pagal naujausius įkainius gavau tą pačią dieną.  

Rekomenduoju portalą. Greitas aptarnavimas, aiškūs nurodymai, jokių problemų su klientų aptarnavimu ir serveriais.

Taigi atrodo, kad yra daugybė būdų sužinoti apie investavimą ir kriptovaliutų saugojimą, tačiau pradedantiesiems labiausiai rekomenduojamas variantas yra kriptovaliutų mokymo paketas. Nemokamai įsigytus tokenus galima atsiimti Cryptoeddu puslapyje, kuris tarpininkauja kriptovaliutų laikyme, kurios buvo pridėtos nemokamai kaip daugelio prekės ženklų kriptovaliutų mokymo paketų dalis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *