Crypto-products
Zavestno investiranje – platforma Cryptoeddu

Zavestno investiranje – platforma Cryptoeddu

Ali obstaja način za varno shranjevanje kriptovalut? Konec koncev še vedno slišite za hekerske napade na kripto borze ali virtualne denarnice. Katera je najvarnejša možnost za nakup, shranjevanje in prejem kriptovalute? To je vprašanje, ki si ga postavljajo tako novi investitorji kot strokovnjaki na tem področju. Na srečo obstajajo varne možnosti za začetnike, npr. platforma CryptoEddu.

Osnovna načela investiranja

Osnovna načela investiranja so razmeroma preprosta. Kot prvo – ne smete investirati denarja, ki ste si ga sposodili. Samo milijonarji ali velika podjetja si lahko privoščijo odstopanje od tega pravila. Še eno pravilo – vedno si je vredno najprej zagotoviti varnostno blazino, torej zalogo sredstev, ki se jih ne investira, ampak se hranijo le za nujne primere. Kot tretje, dobro je diverzificirati svoj investicijski portfelj. Na čem temelji diverzifikacija? Gre za ukrep za zmanjšanje tveganja investicij, ki vključuje angažiranost v več popolnoma neodvisnih projektov.

Najpomembnejše pri investiranju pa je četrto pravilo, ki pravi, da bi morali investirati le, če imate ustrezno znanje o predmetu investicije. Vendar se je treba zavedati, da ravno pomanjkanje znanja, nezmožnost ločevanja preverjenih informacij od lažnih teorij in negotovost, kje sploh začeti, odvrnejo največje število začetnikov. Po statističnih podatkih kar 78 % ljudi, ki nikoli niso investirali, kot razlog za to navaja pomanjkanje znanja in ideje, kako začeti. Hkrati pa je treba poudariti, da se začetki običajno le zdijo težki – znanje o investiranju ni skrivnost in ga lahko skoraj vsi uspešno usvojijo.


Splača se razumeti

Spletna izobraževanja so ena najprimernejših oblik širjenja znanja. Še pred desetimi leti je lahko zbiranje potrebnega izobraževalnega gradiva trajalo mesece, še posebej, če gre za strokovno znanje. Vendar pa s širjenjem interneta traja vse manj časa, da pridete do potrebnih informacij. Ta tendenca je jasno vidna pri učencih ali študentih, ki so nekoč uporabljali en povzetek tematike, ki so ga našli v knjižnici, danes pa jih lahko prenesejo s spletnih virov.

Vendar pa lahko nekatere ljudi odvrne količina gradiva, ki je na voljo na spletu. Trenutno skoraj vsako spletno mesto in blog ponuja nakup e-knjig z usposabljanjem na katero koli temo. Velika izbira povzroči, da težko najdemo nekaj zase in ločimo dobre vire od navadnih prevar. Zato je vredno poseči po preverjenih izdelkih – ki so na primer na voljo na platformi CryptoEddu.

Izobraževalna platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je posebna vrsta posredniške platforme, v kateri lahko vsak investitor pridobi dostop do izbrane kriptovalute na dva načina. Prvi način je nakup izobraževalnega paketa na spletni strani – takrat se kupi samo izobraževalno gradivo in prejme določen znesek v kriptovaluti brezplačno.

Prav tako obstaja možnost prevzema kriptovalute, ki je bila že kupljena v okviru paketa na drugih mestih kot na Cryptoeddu. Pakete je mogoče kupiti pri partnerjih Cryptoeddu  – znamke, ki ustvarjajo različne izobraževalne pakete. V takem primeru zadostuje, da na ustreznem mestu vnesete osemmestno kodo, ki je priložena paketu, da pridobite dostop do brezplačnih žetonov kriptovalute. Pred tem pa se morate prepričati, da določena znamka sodeluje s platformo – partnerji Cryptoeddu običajno sami preusmerijo na stran, kjer lahko prevzamete kriptovaluto.

V primerjavi z drugimi spletnimi mesti, kjer lahko kupite kriptovaluto, ima Cryptoeddu pozitivna mnenja – odlikujejo ga številna sodelovanja s podjetji, ki ponujajo brezplačne enote kriptovalute, priložene izobraževanjem.

Cryptoeddu – kako deluje?

Vsi paketi, ki jih ponuja Cryptoeddu, so namenjeni razlagi vsebinskih stališč osebi, ki še nikoli ni razmišljala o investiranju v kriptovalute. Poleg tega so vsakemu paketu dodani gratis žetoni Ripple. Število žetonov je odvisno od izbranega paketa – Cryptoeddu vam omogoča, da kupite Začetni Paket Ripple brez popusta.

Izobraževalni paket Ripple je inovativen nabor webinarjev, e-knjig in izobraževalnih materialov. Čeprav so tovrstni izdelki med strankami vse bolj popularni, saj ponujajo številne vrste kriptovalut, je Ripple najbolj priljubljen med investitorji začetniki.

Izobraževalni Paket Ripple je učinkovit način za kombiniranje teorije učenja s praktičnim investiranjem. V Paketu se prejme komplet izobraževalnih materialov in brezplačen bonus v obliki enot kriptovalute Ripple. Poleg teoretičnega dela vam Izobraževalni Paket Ripple omogoča, da se praktično izobražujete kot investitor s svojimi prvimi žetoni Ripple.

Kako to storiti na platformi Cryptoeddu?

Kako dobiti dostop do Paketa? Zadostuje, da ga kupite in naročite preko strani CryptoEddu. Po oddaji naročila se pošlje potrditveno e-poštno sporočilo, iz katerega se lahko izve, kako prenesti izobraževalno gradivo, obenem pa se po tradicionalni pošti pošlje paket, ki bo med drugim vključeval kartico s kodo. Ta je dokument, ki potrjuje lastništvo bonusnih enot kriptovalut. Deluje na enak način kot tradicionalne kartice za dostop, ki so pravno urejene.

Kartica Stellar vsebuje login in geslo, ki omogočata prijavo v račun za e-denarnico na strani CryptoEddu, kjer je shranjena kriptovaluta, prejeta v brezplačnem bonusu. Podatke, potrebne za prijavo, lahko najdete le v fizičnem dokumentu, ki ščiti pred hekerskimi napadi, vdori v račune in krajo kriptovalute. Za zagotovitev vaše varnosti je dovolj, da svojo kartico dobro skrijete in posežete po njej le, če želite prenesti brezplačne enote kriptovalute. Trgovanje s prejeto kriptovaluto je prav tako enostavno. Vse kar morate storiti je, da vnesete login in geslo s kartice na spletni strani CryptoEddu, odgovorite na vprašanja in vnesete naslov denarnice, na katerega bo izplačana valuta.


Cryptoeddu in mnenja strank

Platforma Cryptoeddu deluje dinamično in zbira pozitivna mnenja med tistimi strankami, ki so se odločile za nakup izobraževalnih paketov s kriptovaluto. Hvalijo strokovno službo za stranke in dejstvo, da ni nobenih težav z izplačilom sredstev.

Nisem opazil nobenih težav pri izplačilu ali vpogledu kriptovalute. Ravno nasprotno, sistem je v primerjavi z računom na borzi zelo preprost in pregleden. Ne potrebuje potrjevanja z dvema faktorjema, saj se lahko vpogled v kriptovaluto dobi v vsakem trenutku, zaščite pa se začnejo šele pri izplačilu sredstev.

Na to stran sem bil usmerjen v okviru paketa, ki sem ga kupil na drugem portalu. Sprva sem bil skeptičen, ker sem tako ali tako kupil ta paket za izobraževalne materiale, in ne kripto. Zato v Cryptoeddu sploh nisem pogledal, dokler nisem opravil celotnega tečaja. Do zdaj je brezplačna kriptovaluta znatno povečala vrednost, ki jo je imela ob nakupu. Mislil sem, da bi lahko prišlo do težav z izplačilom, vendar se ni zgodilo nič takega – celoten znesek sem po najnovejših kotacijah prejel istega dne.

Priporočam portal. Hitra storitev, jasna navodila, brez težav s službo za stranke in strežniki.

Videti je, da obstaja veliko načinov za učenje investiranje in hranjenje kriptovalut, vendar je za začetnike najbolj priporočljiva možnost izobraževalni paket s kriptovaluto. Brezplačne žetone, kupljene v okviru, se lahko prevzame na strani pod Cryptoeddu, ki posreduje v shranjevanju kriptovalut, ki so brezplačno dodane v okviru večih znamk izobraževalnih paketov s kriptovaluto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *