Crypto-products
Vedomé investovanie – Cryptoeddu platforma

Vedomé investovanie – Cryptoeddu platforma

Existuje spôsob na bezpečné uchovávanie kryptomien? Koniec koncov stále počujeme o hackerských útokoch na účty na kryptoburze alebo virtuálne peňaženky. Aká možnosť kúpy, uchovávania a prevzatia kryptomeny je najbezpečnejšia? To je otázka, ktorú si kladú ako začínajúci investori, tak aj odborníci na danú problematiku. Našťastie existujú bezpečné možnosti, ako začať, napríklad CryptoEddu platforma.

Základné pravidlá investovania

Základné pravidlá investovania sú pomerne jednoduché. Po prvé – neinvestujte peniaze, ktoré ste si vzali na pôžičku. Iba milionári alebo veľké spoločnosti si môžu dovoliť odchýliť sa od tohto pravidla. Ďalšia zásada – vždy sa vyplatí najprv si urobiť bezpečnostný vankúš, tzn. rezervu finančných prostriedkov, ktoré nie sú investované, ale uchovávané iba pre prípad núdze. Po tretie – je dobré investičné portfólio diverzifikovať. V čom spočíva diverzifikácia? Táto činnosť má za cieľ znížiť investičné riziká, spočíva v zapojení do niekoľkých úplne nezávislých projektov.

Najdôležitejšie pri investovaní je avšak štvrté pravidlo, ktoré vraví, že investovať môžeme až v okamžiku, kedy máme zodpovedajúce znalosti o predmete investície. Je potrebné si ale uvedomiť, že je to práve nedostatok znalostí, neschopnosť oddeliť overené informácie od falošných teórií a neistota, odkiaľ vôbec začať, čo odradí najväčšie množstvo začiatočníkov. Podľa štatistiky až 78 % ľudí, ktorí nikdy neinvestovali, ako dôvod uvádzajú nedostatok znalostí a chýbajúci nápad, ako začať. Zároveň je ale potrebné zdôrazniť, že začiatky sa obvykle iba zdajú byť ťažké – znalosti o investovaní nie sú tajomnou náukou, úspešne si ich môže osvojiť takmer každý.  

 
Vyplatí sa pochopiť

Internetové školenia sú jedným z najľahších spôsobov šírenia znalostí. Ešte pred niekoľkými rokmi mohlo zhromažďovanie materiálov potrebných na vzdelávanie trvať mesiace – zvlášť pokiaľ ide o odborné znalosti. S rozšírením internetu však hľadanie potrebných informácií zaberie stále menej času. Táto tendencia je jasne viditeľná v prípade žiakov alebo študentov, ktorí predtým používali jeden abstrakt alebo študovali témy nájdené v knižnici a v dnešnej dobe – si môžu vyberať z online zdrojov. 

Niekoho ale môže zastrašiť množstvo materiálov dostupných na internete. Dnes takmer každý web a každý blog ponúka kúpu e-bookov so školeniami v ľubovoľnom odbore. Kvôli bohatej úrode si je ťažké vybrať pre seba to pravé a odlíšiť hodnotné zdroje od podvodu. Preto je dobré siahnuť po osvedčených produktoch – napríklad dostupných na CryptoEddu platforme.

Školiaca platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je špeciálny druh sprostredkovateľskej platformy, v rámci ktorej môže každý investor hneď dvomi spôsobmi získať prístup k vybranej kryptomene. Prvý spôsob zahŕňa zakúpenie vzdelávacieho balíčka na stránke – vtedy kupuje iba vzdelávacie materiály a pevnú čiastku v kryptomene získa zadarmo.  

Tiež možno prevziať kryptomeny, ktoré boli už predtým zakúpené v rámci balíčka inde než na Cryptoeddu. Balíčky možno kúpiť u partnerov Cryptoeddu – značiek vytvárajúcich edukačné balíčky. V takom prípade sa stačí prihlásiť na príslušnom mieste prostredníctvom osemmiestneho kódu dodaného spolu s balíčkom, aby ste získali prístup k bezplatným tokenom kryptomeny. Predtým sa ale uistite, že daná značka s platformou spolupracuje – partneri Cryptoeddu obvykle sami presmerovávajú na stránku, kde možno kryptomenu prevziať.

Oproti iným webom, kde možno kryptomenu kúpiť, panujú na CryptoEddu pozitívne názory  – vyznačuje sa mnohými spoluprácami s firmami ponúkajúcimi bezplatné jednotky kryptomeny pripojené k školeniu.  

Cryptoeddu – ako funguje?

Všetky balíčky ponúkané Cryptoeddu majú za cieľ objasniť odborné základy niekomu, kto nikdy predtým nepremýšľal o investíciách do kryptomeny. Okrem toho, sú ku každému balíčku priložené tokeny Ripple zadarmo. Počet tokenov závisí na zvolenom balíčku – Cryptoeddu umožňuje kúpu Štartovacieho balíčka Ripple bez zľavy.

Vzdelávací balíček Ripple je komplet webinárov, e-bookov a školiacich materiálov. Aj keď sú produkty tohto typu čím ďalej, tým populárnejšie a ponúkajú mnoho druhov kryptomien, Ripple sa medzi začínajúcimi investormi teší najväčšej obľube.

Vzdelávací balíček Ripple je efektívny spôsob, ako spojiť štúdium teórie s praktickým investovaním. V balíčku je komplet vzdelávacích materiálov a tiež bezplatný bonus v podobe jednotiek kryptomeny Ripple. Okrem teoretickej časti umožňuje Vzdelávací balíček Ripple školiť sa aj prakticky ako investor majúci svoje prvé tokeny Ripple.

Ako to urobiť na Cryptoeddu platforme?

Ako získať prístup k balíčku? Stačí ho kúpiť, objednať na CryptoEddu stránke. Po podaní objednávky je zaslaný e-mail s potvrdením, z ktorého sa môžete dozvedieť, ako stiahnuť vzdelávacie materiály, a tiež je klasickou poštou odoslaná zásielka, v ktorej bude o. i. karta s kódom. Tá je dokumentom potvrdzujúcim vlastníctvo bonusových jednotiek kryptomeny. Funguje rovnako ako tradičné prístupové karty, ktoré sú regulované obratom.

Karta obsahuje prihlasovacie meno a heslo pre prihlásenie sa na účet e-peňaženky na CryptoEddu stránke, na ktorej je uložená kryptomena získaná v bezplatnom bonuse. Údaje vyžadované pre prihlásenie sa nachádzajú iba na fyzickom dokumente, sú tak chránené pred hackerským útokom, vniknutím na účet a krádežou kryptomeny. Aby ste si zaistili bezpečie, stačí svoju kartu dobre schovať a siahnuť po nej až keď chcete vaše bezplatné jednotky kryptomeny previesť. Obchodovanie s kryptomenou je rovnako tak ľahké. Stačí na Cryptoeddu stránke zadať prihlasovacie meno a heslo, odpovedať na otázku a uviesť adresu peňaženky, na ktorú bude mena vyplatená.

Cryptoeddu a hodnotenia zákazníkov

Cryptoeddu platforma funguje pružne a zbiera pozitívne hodnotenia u tých klientov, ktorí sa rozhodli pre nákup vzdelávacích balíčkov s kryptomenou. Oceňuje sa profesionálna obsluha klientov a hladké vyplatenie prostriedkov.  

Pri výplate kryptomeny alebo náhľade na ňu som nemala žiadne problémy. Priam naopak, v porovnaní s účtom na burze je systém veľmi jednoduchý a transparentný. Nevyžaduje dvojzložkové potvrdzovanie, takže sa je možné na kryptomeny pozrieť kedykoľvek, a zabezpečenie začína až pri výbere prostriedkov.

Bol som nasmerovaný na túto stránku ako súčasť balíčka, ktorý som kúpil na inom portáli. Spočiatku som bol skeptický, pretože som si rovnako kúpil balíček školiacich materiálov a nie krypto. Takže som sa ani nepodíval na Cryptoeddu, dokiaľ som nedokončil celý kurz. Do tej doby bezplatná kryptomena výrazne zvýšila hodnotu, ktorú mala pri nákupe. Myslel som si, že kvôli tomu môže byť problém s výberom, ale k ničomu takému nedošlo – celú čiastku podľa najnovšieho kótovania som dostal ešte ten istý deň.

Portál odporúčam. Rýchla obsluha, jasné inštrukcie, žiadne problémy s BOK a so servermi.

Zdá sa teda, že existuje mnoho spôsobov, ako sa naučiť investovať a uchovávať kryptomenu, ale najviac odporúčanou možnosťou pre začiatočníkov je vzdelávací balíček s kryptomenou. Bezplatné tokeny zakúpené v rámci nej možno získať na Cryptoeddu stránke, ktorá funguje ako prostredník pri uchovávaní kryptomen poskytovaných zadarmo v rámci mnohých značiek vzdelávacích balíčkov s kryptomenou.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *